® E-bay - тема 45

• 38 913
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Това означава ли, че и пратка до Израел не може да се проследи до край някой знае ли  Praynig Остана и от там да пия една студена вода и тотално ще се откажа от тоя Ebay  #2gunfire

# 586
  • София жк Бъкстон
Леле  #Crazy сега просто не знам струва ли си да се занимавам и да рискувам  Confused
Защо не поискаш да ти възстанови част от парите и да запазиш ботите?

# 587
Не е казано, че пратката няма да стигне. Не веднъж е имало случаи в темата, в които момичета са връщали дадени неща.

# 588
  • София
Не е казано, че пратката няма да стигне. Не веднъж е имало случаи в темата, в които момичета са връщали дадени неща.

Аз за моята съм убедена, че беше стигнала. Но не можех да го докажа на ПейПал, а продавачът се оказа абсолютен идиот Sick До диспута въобще не отговаряше на мейлите, после като питах дали е получил пакетчето, само обясняваше, че не може да се проследи номера. Дори не излъга, че не го е получил...

Иначе съм връщала сбъркан артикул без номер за проследяване. Продавачът ми върна и парите за пощенските даже.
Въпросът е на какъв човек ще попаднеш Peace

# 589
аз най- се дразня като купя нещо- платила съм го,но не ми оставят фийдбек ,ами чакат да го получа нещото,да им оставя положителен ,та тогава да благоволят ми оставят
не е редно така

# 590
  • Варна
аз най- се дразня като купя нещо- платила съм го,но не ми оставят фийдбек ,ами чакат да го получа нещото,да им оставя положителен ,та тогава да благоволят ми оставят
не е редно така
Даа, много е дразнещо. Аз имах случай на върнати пари за неполучена стока- оставих + на продавача и помолих и той да ми остави, каза ок. Не ми остави фийдбек. След време получих стоката и му върнах парите и му писах пак да ми пише +, пак си останах без оценка.

# 591
Така, моят случай е абсолютно идентичен с този на Данчето77, от колко време си търся екипче, и така се зарадвах като най-накрая се сдобих с това: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804486 … ame=STRK:MEWNX:IT Предварително водихме коренспонденция, писа ми че анцугът е чисто нов, не е носен, абе с две думи, всичко 6, аз щастлива  Grinning Получавам го и какво да видя - не стига, че е носен, ами той много носен, веднага й писах и тя каза, че ще ми върне парите, да й го пратя веднага, пратих го аз днес, направих снимки на всички пощенски документи, ама забравих да направя снимки на екипчето. Пиша й колко пари ми дължи, заедно с доставката, която е 7.5 паунда, но тя ми казва, че ще няма да ми я плати, и ще ми плати чак когато получи колетчето  #Cussing out И сега какво - така мога да си вътря с 100 лв че не е истина, аз й писах че ще пусна диспут, ама дали ще го спечеля  newsm78

# 592
От снимките си личи, че не е нов  Peace
New Without Tags е доста подвеждащо.

# 593
От снимките си личи, че не е нов  Peace
New Without Tags е доста подвеждащо.

Тоест да пускам диспут, така ли? Има голям шанс да го спечеля?
Да, това май ще ми е обица ухото - само BNWT  Peace

Имала съм и други случаи, когато съм връщала неща, но никога не съм имала проблеми, дори са ми връщали парите преди да получат колета  Peace Ох, дано тази английска Lady се врaзуми  ooooh!

# 594
Естествено, че ще пуснеш диспут.

# 595
geri_kkoleva ще ти кажа аз как процедирам в такива случаи:
уведомяващ и-меил до продавача и втори и-меил ако не ми отговори до 24 часа. И двата и-меила са през и-бей.
След това пускам диспут ( не забравям и ПП) - позовавам се на обявата и на фактическото състояние на стоката.
Те ме уведомяват как да върна пратката. След като им правя тракинг номера си получавам парите обратно.

Не пропускам да сложа и отрицателен feedback на продавача.  ( не че продавача не е нагъл да поиска след като ми е върнал парите да му сменя feedbac-а, та се налага да му разясня културно, че не го махам, за да не изгорят и други като мен)

# 596
geri_kkoleva ще ти кажа аз как процедирам в такива случаи:
уведомяващ и-меил до продавача и втори и-меил ако не ми отговори до 24 часа. И двата и-меила са през и-бей.
След това пускам диспут ( не забравям и ПП) - позовавам се на обявата и на фактическото състояние на стоката.
Те ме уведомяват как да върна пратката. След като им правя тракинг номера си получавам парите обратно.

Не пропускам да сложа и отрицателен feedback на продавача.  ( не че продавача не е нагъл да поиска след като ми е върнал парите да му сменя feedbac-а, та се налага да му разясня културно, че не го махам, за да не изгорят и други като мен)

Да, напълно съм съгласна, но след като й писах че стоката не отговаря - тя веднага ми писа това:

"Hi,im so sorry bout this,just return it to me & when i receive it i will give you a full refund, my address is :...., Many Thanx"

И аз веднага й изпратих анцуга, като си мислих, че няма да има никакъв проблем   ooooh! Пробвала се е, ако мине номера мине. Иначе и аз бих пуснала диспут и уведомила пейпал веднага   Peace

Последно й писах това:

"Hi again, maybe I can not explain you right (but I think my English it's not very bad one) but I paid you 29.99 + 5.99 GBP, that's OK, I received the item, but it's not as described, it's very worn tracksuit (it's not never worn), so you wrote me that you sorry about this and you will make FULL REFUND. So far so good! Today I sent you the tracksuit - that's cost me 7.50 GBP (so I ask who will pay me these shipping costs)? It's not my fault that you are not correct seller!

Thanks!"

Чакам отговор и пускам диспут  Peace

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 20:25 от geri_kkoleva

# 597
  • Montana
http://cgi.ebay.co.uk/VENETIAN-BLINDS-ROLLER-BLIND-ROMAN-VERTICA … tn%3D10%26ps%3D63
Това щори ли са? Или са малък размер за мостра?  newsm78

# 598

Според мен е просто реклама.

# 599
То си пише, че обявата е за мостра- SAMPLE.

Общи условия

Активация на акаунт