® E-bay - тема 45

• 38 969
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
А вярно ли е, че Габко предлагали и изпращане по пощата, не само по куриер?

Можеш да ги питаш в скайп, ако не и аз мога да ги питам  Peace

Нямам възможност, тъй като имам проблеми със скайпа. Но ако ти можеш, питай ги когато ти е удобно, дали предлагат такава опция, и как се процедира с плащането, с наложен платеж, или по друг начин.

# 511
  • София
Не стига че англичаните не искат да изпращат до тук или искат безумни цифри за шипинга,а ми днес в пощата най учтиво ме помолиха,  "тъй като чести получавам пратки,да си ги взимам през седмицата и да не ходя в събота" Rolling Eyes
Аз останах като гръмната и нищо не можах да кажа.

# 512
А вярно ли е, че Габко предлагали и изпращане по пощата, не само по куриер?

Можеш да ги питаш в скайп, ако не и аз мога да ги питам  Peace

Нямам възможност, тъй като имам проблеми със скайпа. Но ако ти можеш, питай ги когато ти е удобно, дали предлагат такава опция, и как се процедира с плащането, с наложен платеж, или по друг начин.

Ето отговора им в скайп:

Цитат
да може да се изпраща по поща, заплащането може да бъде с наложен или пак по банка, преценява си този който получава пратката, само трябва да ни уведоми

# 513
issues   много ти благодаря. Hug Много са ми изгодни така, че иначе трябва да плащам по 10-ина лева за куриер, а често искам само по един парцал.

# 514
  • София
Kакъвто и въпрос да зададеш, ако се отнася до нейната фирма, ще те изяде с парцалите, така че не се връзвай  Peace
lilluu аз също ти препоръчвам Габко  Party

Това не е съвсем вярно...  Досега Чоча винаги ми е отговаряла и никога не е била груба с мен, нито по мейла, нито в скайпа. Зависи за какво и колко пъти питаш едно и също...
Аз съм си много доволна от нейната фирма.
От Габко също съм доволна, много добре се разбирам с тях!
Дано и с двете фирми да е така и за в бъдеще!

# 515
Явно, че само на публични места не е мила  Peace, все пак ми каза, че не иска да съм й клиентка, а не я питах нищо, просто засегнах "компанията й" с фактът, че не ми е евтина. А дори не знаех, че е нейна  Stop.

Няма значение. Който от които е доволен  Heart Eyes

# 516
  • на кой му пука, майна
Детския размер size 5 USA за 5 годишно дете ли отговаря ?   Като за каква височина на детето е ?

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 17:52 от doniboni

# 517
hmmm май ни готвят нова брадва с ДДС, и за ЕУ

# 518

О, не!!!

# 519
  • виртуално

ти сериозно ли говориш  Naughty
кажи нещо повече

# 520

И аз си мислех че като нищо ще го въведат, щом не е обвързано с митото, както беше преди.....т.е. само това което се обмитява да подлежи на ДДС, няма никакъв проблем да въведат ДДС и за Европа.

# 521
  • Sofia

това вече е смехотворно Crazy

# 522
  • Sofia
Явно, че само на публични места не е мила  Peace, все пак ми каза, че не иска да съм й клиентка, а не я питах нищо, просто засегнах "компанията й" с фактът, че не ми е евтина. А дори не знаех, че е нейна  Stop.

Няма значение. Който от които е доволен  Heart Eyes
Само с кифли на публично място съм груба!

# 523
Чоча, не си оправяш реномето, не  Wink.

# 524
  • Sofia
Чоча, не си оправяш реномето, не  Wink.
Нямам нужда пред теб да градя реноме
Да се върнеме към темата Ибей,ако имате да си кажете нещо за някого моля на лични,въпреки,че ме ласкаете ,че ме коментирате във всяка тема bowuu

Общи условия

Активация на акаунт