® E-bay - тема 45

• 38 967
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
момичета съвсем от скоро пазарувам от еbay и искам нещо да попитам тези от вас, които са по-запознати. купих нещо от един търговец и при него пиши това във връзка с доставката
Postage and packaging
£2.00 postage for each additional eligible item you buy from sustuu.
Item location: Harrow, Middlesex, United Kingdom
Dispatches to: Worldwide
Трябва да го тълкувам като втория продукт, които купя от него, че ще е с доставка £2.00 или ако купувам 2 продукта едновременно от него?
Ако е за два продукта едновременно какво трябва да правя та втория да е с такава доставка а не с обявената.
Дано да ме разбрахте, че малко сложно го обясних.

# 526
Ако купуваш два едновременно.
Трябва да изискаш комбиниран инвойс да ти изпрати продавача, след като купиш двете неща.

# 527
Чоча, не си оправяш реномето, не  Wink.
Нямам нужда пред теб да градя реноме
Да се върнеме към темата Ибей,ако имате да си кажете нещо за някого моля на лични,въпреки,че ме ласкаете ,че ме коментирате във всяка тема bowuu

Е,как,нали трябва и веселба да има.
п.с ужас  hahaha

# 528
Ако е за два продукта едновременно какво трябва да правя та втория да е с такава доставка а не с обявената.
Дано да ме разбрахте, че малко сложно го обясних.

Трябва да го помолиш за фактура с комбиниран шипинг; може и предварително да го уведомиш че ще играеш/купуваш повече неща от него, да го оима предвид и да изчака да приключиш с покупките и тогава да ти прати фактура за всичко наведнъж.  Peace

# 529
а всяко си го плащам по отделно такали и той ще ми възстанови разликата

# 530
hmmm май ни готвят нова брадва с ДДС, и за ЕУ

това вече е смехотворно Crazy
да ти напомня че ДДС-то на колите се плаща САМО в България, т.е. платил си го в Германия, плащаш го тука пак, което малко противоречи с общата данъчна политика
Какво пречи утре да бъде Коли и микровълнови печки (примерно)
други ден коли, печки, и гащи и т.н.
ето ти още една хипотеза
какво пречи да се каже че над 150 лв или над 3 пратки месечно е търговско количество и да те накарат да попълваш интрастат декларция, имаш ли документ че си платила ддс, а добре, ама трябва да се довнесе разликата, ама ти не си регистрирана по ддс и да се завърти такава въртележка ...

# 531
  • Варна
Тези хипотези на какво се базират, има ли официално инфо от някъде по въпроса за ДДС на стоки от ЕС, или само си фантазираме тук какво би станало ако.......

# 532
слухове ... една жена ми каза докато се бяхме наредили на опашката за кисело мляко

# 533
  • някъде там
слухове ... една жена ми каза докато се бяхме наредили на опашката за кисело мляко

Laughing Laughing Laughing

# 534
  • Варна
аха, ясно Laughing

# 535
а всяко си го плащам по отделно такали и той ще ми възстанови разликата
Не, избираш опция че искаш инвойс от продавача, той ти изпраща (ще получиш на е-мейла си) - трябва да е комбиниран за двете неща, и чак тогава плащаш.

# 536

Какво е ЕУ ??  Rolling Eyes newsm78

# 537

Какво е ЕУ ??  Rolling Eyes newsm78

Побългарено Europen Union  Laughing.

# 538
И в какво конкретно се изразява брадвата ???

# 539
И в какво конкретно се изразява брадвата ???

Спокойно, само слух е  Wink

Общи условия

Активация на акаунт