® E-bay - тема 45

• 38 934
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Кажете как наддавате като доставят само в Германия. Има ли някоя фирма посредник, да си сменя адреса с техния и после да ми доставят до БГ?  newsm78
http://www.e-top.bg/
Внимавай с  плащането  включи си само Пейпал  Peace
vikuna, благодаря ти  Hug

# 541
  • Montana
Ако купуваш два едновременно.
Трябва да изискаш комбиниран инвойс да ти изпрати продавача, след като купиш двете неща.

Как точно се избира комб. инвойс, аз купих 2 неща вчера, още не са ми изпратени, дали може да искам намаление на доставката?

# 542
Пишеш съобщение на подавача с молба за комбиниран шип  Peace

# 543
Благодаря, за помощта на всички писах на продавача и сега изчаквам отговора.

# 544
Бихте ли обяснили малко повече за този комбиниран инвойс тъй като ми е за първи път и нищо не разбирам, а и продавача не ми помага много, попитах го как ще ми се възстанови сумата и той ми отговори:
Hi

We don't do refund to buy the 2 items you need to do buy it now then wait for a combined invoice, please do not pay until you have received the reduced shipping invocie otherwise the reduced shipping cannot be applied, thanks

Кога я чакам тази фактура като платя нещото ли или има някъде стъпка където го избирам този комбиниран инвойс?
Моля ви обяснете ми!

# 545
просто чакай на mail фактурата (invoice) и като го получиш щтракни на линка

# 546
  • Шумен
Aз съм продавала в ибей и при мен автоматично излиза, че стоката е в България, въпреки, че регистрационния адрес все си ми е сменен на английския.  Peace

Мда, сега видях как става номера. Тогава просто нямах време да се позанимавам. Значи, zinaida ,избираш този начин на публикуване на обява: Advanced Sell (Sell Your Item Form) и вече имаш опция Item Location.   bouquet.

# 547
Дуранго, благодаря а фактурата кога следва да я прати като маркирам нещата, които искам с бутона купи (преди да ги платя) или с продавача да се разбера кои да са нещата и той да прати факурата?

# 548
Натискаш че купуваш, и толкова. Продавача като реши, ще ти прати инвойс, и от там се плаща.
Четете малко бе, хора, много е лесно все да се пита, и да чакаш на готово. Извинявам се на всички, но е ужасно досадно на всяка страница да се пишат едни и същи неща. А никой не си прави труда да прочете малко, или да погледне първият пост.

# 549
  • На черешатааа
Може ли малко помощ от по -запознатите  Grinning  . Това  http://cgi.ebay.co.uk/SINGLE-DUVET-COVER-PILLOW-CASE-STARBURST-B … sh=item4838f2f5b8 - плик ли е или покривало ( шалте) за легло. И ако не е, как да търся покривало. Благодаря предварително   bouquet

# 550
*AvvA*in*Love , ти сигурно никога за нищо не си питала и имаш късмета да знаеш всичко, е някой сме по-руси от други и ни се налага да питаме по няколко пъти, за да сме сигурни.
Извинявай, че наруших пространството ти с предъвкани неща, но ако го имаше на първа страница нямаше и да се моря да пиша, уверявам те!
Все пак ти благодаря за отговора, точно това ми беше нужно, нормално е като не си минал по този път да си несигурен.
Извинявам се и на останалите на които им е било досадно, няма да се повтори!

# 551
не искам да досаждам, но можели да прочета от някъде как става купуването от продавач, които не доставя до България на офертата си, но при запитване е съгласен да го изпрати, как трябва да се процедира по-нататък, за да не досаждам на всички с невежеството си, които има желание да ми помогне а ми пиши на лични.

# 552
не искам да досаждам, но можели да прочета от някъде как става купуването от продавач, които не доставя до България на офертата си, но при запитване е съгласен да го изпрати, как трябва да се процедира по-нататък, за да не досаждам на всички с невежеството си, които има желание да ми помогне а ми пиши на лични.

След като си го питала, и е съгласен, просто купуваш нещото, и или чакаш да ти изпрати фактура, с доставката до Б-я, или при самото плащане, има едно квадратче, в което пишеш сумата за доставка, която той ти е казал.

k0mi 

, в интерес на истината преди да започна да пазарувам, си скъсах д-то да прочета цялата информация по въпсроса, и когато се налага да питам, със сигурност не е нещо, което има и на предната, или по-редната страница.

# 553
Благодаря ти. Попълних си сумата за доставка в квадратчето и всичко е готово.     bouquet

# 554
  • Разпиляна във въображението
И в какво конкретно се изразява брадвата ???

Спокойно, само слух е  Wink

Това означавали, че ако си поръчам нещо от Корея за над 15 лири, няма да плащам нищо повече от това?

Общи условия

Активация на акаунт