® E-bay - тема 45

• 38 960
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Aз съм продавала в ибей и при мен автоматично излиза, че стоката е в България, въпреки, че регистрационния адрес все си ми е сменен на английския.  Peace

# 496
Kölsches Mädel, Mалейна, благодаря момичета.

chocha,  не съм задала въпросите, за да създавам драми, а защото не съм знаела нещо и за да не се създават недоразумения в последствие. Въпросът е пуснат тук, защото става въпрос за поръчка от eBay. Извинявай, че съм те разнервила, в никакъв случай желанието ми не е да създавам напрежение в темата  Peace

# 497
Кажете как наддавате като доставят само в Германия. Има ли някоя фирма посредник, да си сменя адреса с техния и после да ми доставят до БГ?  newsm78

# 498
lilluu   съществуват още поне три куриера от Англия до България  - можеш да се обърне и към тях  Peace

http://www.empresa.dir.bg/_wm/contacts/?df=10
http://www.gabco.org/

# 499
  • Montana
Здравейте момичета,
спечелих търг в E-bay  и получавам следното съобщение:
"hi there,
im sorry i have a bit of a problem with this dress, top and leggings set. I had this in 2 sizes, 0-3 and 3-6 months and i had to throw one out as it was stained. Now when i have come to send you it i have noticed this one is the 0-3 month one and not the 3-6 as i stated in the listing. I thought i had thrown the 0-3 one away but obviously not. Do you want me to refund you what you have paid for the dress or do you want it anyway? Im really sorry about the mix up i really should have double checked, my mistake!
sorry for any inconvenience caused.
kind regards, nikki"
Аз го превеждам,че е имала 2 комплекта и този номер  дреха е изцапана, има същия но по-малък номер. Да ми върне парите или да  взема малкото. Посъветвайте ме моля ви какво да и отговоря. Това ми е първата покупка , щеше да е за бъдещото ми бебче и съм мн разочарована  Sad

# 500
грешка.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 11:20 от *AvvA*in*Love

# 501
  • София жк Бъкстон
Здравейте момичета,
спечелих търг в E-bay  и получавам следното съобщение:
"hi there,
im sorry i have a bit of a problem with this dress, top and leggings set. I had this in 2 sizes, 0-3 and 3-6 months and i had to throw one out as it was stained. Now when i have come to send you it i have noticed this one is the 0-3 month one and not the 3-6 as i stated in the listing. I thought i had thrown the 0-3 one away but obviously not. Do you want me to refund you what you have paid for the dress or do you want it anyway? Im really sorry about the mix up i really should have double checked, my mistake!
sorry for any inconvenience caused.
kind regards, nikki"
Аз го превеждам,че тази дреха е изцапана,  да ми върне парите или да го взема изцапано. Посъветвайте ме моля ви какво да и отговоря. Това ми е първата покупка , щеше да е за бъдещото ми бебче и съм мн разочарована  Sad
Имала е два комплакта - 0-3 месеца и 3-6 месеца. Единият комплект го е изхвърлила, защото имал петно. В обявата е обявила че е от 3-6 месеца, но всъщност него е изхвърлила.  И има този от 0-3 месеца. Ако искаш може да ти върне парите или може да ти изпрати по-малкия. Чака да и отговориш.

# 502
Аз да се похваля, че преди 10 минути получих това много е сладка гривната, идва си със сертификат. Доста е тежка за гривна, кочто ми излезе около 20 лв. , пристигна за 3 дни. Само се бях притеснила да не се загуби по пътя.  Hug Като имам време ще я снимам , че в снимката на продавача е зле.

# 503
Leo2002bg , гривната е разкошна, много настроение да ти носи, когато си я носиш.
vikuna , благодаря, вече се преориентирах...

# 504
Kölsches Mädel, Mалейна, благодаря момичета.

chocha,  не съм задала въпросите, за да създавам драми, а защото не съм знаела нещо и за да не се създават недоразумения в последствие. Въпросът е пуснат тук, защото става въпрос за поръчка от eBay. Извинявай, че съм те разнервила, в никакъв случай желанието ми не е да създавам напрежение в темата  Peace

Kакъвто и въпрос да зададеш, ако се отнася до нейната фирма, ще те изяде с парцалите, така че не се връзвай  Peace
lilluu аз също ти препоръчвам Габко  Party
Междудругото следващият курс на Габко тръгва днес  Whistling

Leo2002bg , много ти е готина гривната  Flutter

# 505
А вярно ли е, че Габко предлагали и изпращане по пощата, не само по куриер?

# 506
Кажете как наддавате като доставят само в Германия. Има ли някоя фирма посредник, да си сменя адреса с техния и после да ми доставят до БГ?  newsm78

http://www.e-top.bg/

Внимавай с  плащането  включи си само Пейпал  Peace

# 507
Здравейте и от мен...)
Аз така и не успях да си възстановя предишният акаунт, от ибей ми пишат някакви безумия, които няма как да станат.
Направих нов, вече имам 1платена стока, но още се мотаят с поставянето на оценката и изпращането. Яд ме е, защото на старият имах повече от 100фийдбека и то все положителни. (((
А да не говорим, че англичаните явно яко са се наплашили, или не знам какво им става, но масово са ограничили България като страна до която изпращат.
Половината от обявите са такива, че и повече. (((((

Сега мисля да си купувам масло за колата от там....та се чудя дали ще се съгласят да изпратят 5л до БГ. ))) Ще трябва да питам. ))

# 508
  • София жк Бъкстон
Здравейте и от мен...)
Аз така и не успях да си възстановя предишният акаунт, от ибей ми пишат някакви безумия, които няма как да станат.
Направих нов, вече имам 1платена стока, но още се мотаят с поставянето на оценката и изпращането. Яд ме е, защото на старият имах повече от 100фийдбека и то все положителни. (((
А да не говорим, че англичаните явно яко са се наплашили, или не знам какво им става, но масово са ограничили България като страна до която изпращат.
Половината от обявите са такива, че и повече. (((((

Сега мисля да си купувам масло за колата от там....та се чудя дали ще се съгласят да изпратят 5л до БГ. ))) Ще трябва да питам. ))

На мен ми искат безумни доставки - за един двд плейър за кола ми искат 55 паунда шипинг. И като попитах защо толкова много, отговорът беше че до БГ доставят само с куриерски фирми за по-сигурно.

# 509
А вярно ли е, че Габко предлагали и изпращане по пощата, не само по куриер?

Можеш да ги питаш в скайп, ако не и аз мога да ги питам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт