® E-bay - тема 45

• 38 909
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И аз бях се шашнала, като питах за едни обувки и ми казаха 51 лири  Shocked
Може би щяха да ми ги донесат до нас и дори да ми ги обуят на краката  Laughing

# 616
ехе
аз не съм попадала на такива ,ама ако попадна мисля да им копирам линка ,който е с цените техните пощи ,та да си направят справка

# 617
В последно време наистина постоянно или ми отказват да изпратят до тук, или цените са тройни-четворни. Crazy

# 618
Момичета, един въпрос. Получих чрез посредник една блузка, която беше листната като нова, но когато я получих видях че не е и писах на продавача. Отговориха ми, че ще ми върнат парите и аз ще я изпратя обратно. Тъй като я получих чрез посредник не знам дали да обяснявам защо я пращам обратно от БГ, но това което повече ме интересува е че ми казаха да пратя refund form - това от Пейпал ли е? Там има едно меню Request money - от там ли пращам? Посъветвайте ме. Мерси предварително.

# 619
Момичета още вчера пуснах първо диспут , както ме посъветвахте  Thinking и копирах цялата кореспонденция с англичанката. Днес и пратих ново съобщение чрез пейпал да ми даде адресът си за получаване  Rolling Eyes Притеснява ме ако не ми отговори тия два три дни, аз ще изпусна срока за ескалация сигурно. Едва ли до Англия ще стигне за две седмици обикновенна доставка /не бърза/  Rolling Eyes Намерих на плика в който ми бяха ботите англ.адрес нейн, но искам да съм сигурна че пак там трябва да ги върна  newsm78

# 620
Искам да запитам за едни ботуши.
Постоянно се заглеждам в едни на фирмата UGG . Никога не съм си купувала и не съм и пробвала,но изглеждат симпатични. Има ботуши за 12 лири и ботуши за 350 лири-каква е разликата,защотот визуално не я виждам. Предполагам,че вторита са класи на първите ,но в какво се състоят предимствата им?
Някой носил ли е такива? Моля за мнения?

# 621
  • Варна
Откакто има варненски транспортни фирми си ги ползвам и не питам за доставка до тук. Ако има и е нормална -ок, ако е много висока - заминава за Лондон, от тук нещата ги вземам за никакви пари от съседен блок. Simple Smile

dan4eto77, срока за ескалиране на диспута е 20 календарни дена, имаш  време.

Наоми, в тази киша навън...и по принцип, не ги и поглеждам този тип бутуши. С повсеместната кал навсякъде по улиците - как се поддържа това чудо? Подобни си купуваха девойките...ще дадат мнения.

# 622
Flash* завиждам ти. Аз съм в супер смотан град, и посредническа фирма, никога няма да има тук. Добре че поне Габко предлагат опция с изпращане по пощата.

# 623
Здравейте,интересува ме някой знае ли дали пратка,пратена от България за Русия,експресна и с тракинг номер,може да се проследи в тяхните пощи?
Пратих малък пакет на 25.01 и все още в техния сайт няма информация,а пратката все пак е експресна.
Благодаря

# 624
Здравейте момичета, аз отново с проблем.
Решавам сега да си адна моята карта (Виза на ПИБ) в пей пал, че мъжо само мрънка, че използвам неговата.
Днес минах през банката и съответно вкарах пари.
Но.....ето какво получавам от пей пал когато натисна добавяне на картата
This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.
Защо аджеба не мога да я добавя? На някой случвало ли му се е?
Едва ли проблема е в картата и банката, защото преди година си бях добавила другата карта (тази ми е нова) и нямах никакъв проблем, дори не съм я верифицирала, а плащах така.

# 625
Според мен проблемът е в картата. Да не би да не са ти превели парите и да нямаш 1.5Е за да си платиш таксата?
Ако искаш пробвай утре и ако не стане май трябва да питаш в банката... Картата Електрон ли е?

# 626
Мирама, тази карта от блокираният ти акаунт ли е? Да не би това да е проблема?

# 627
  • Варна
Za какво и е това евро и половина? Напоследък плащам през моя акаунт поръчки на приятелки. С техните карти, аддвам ги преди плащане и след това ги трия/да не ме изкушават Mr. Green/ Плащала съм по големи суми от 100Е и сумарно и на отделна поръчка без да им верифицирам картите. Пък за една кредитна на мъжа ми да не говорим...1,50Е съм платила само когато си направих акаунта с една моя карта и с нея си верифафнах акаунта. Оттам наседне плащам без проблеми.
Питай в пейпал какъв е проблема според тях. С ПИБ не съм си имала работа. А и щом си ползвала тяхна виза, значи е друг проблема.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 19:21 от Flash*

# 628
Мирама, тази карта от блокираният ти акаунт ли е? Да не би това да е проблема?

Става въпрос за пей пал акаунта ми, там добавям картата. )))

Flash*, да, виза електрон е, но използвах предишната без никакъв проблем и без да я верифицирам. Тази просто е новата (старата изтече), но не я бях ползвала до сега.

# 629
Не се сещам тогава.
Не е от вида на картата, защото и аз съм с виза електрон на ПИБ.

Общи условия

Активация на акаунт