® E-bay - тема 45

• 38 849
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
на 03.01. си спечелих това http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110476824 … ame=STRK:MEWNX:IT ,чаках чаках да ми излезе пликчето че е шипнато...е шипна го ама знаете ли кога...на 27.01.това нормално ли е,днес е 32-ия ден и му пуснах диспут,права ли съм или избързах... newsm78
да те успокоя че от Китай и Хонг Конг нещата пристигат много бавно,при мен винаги след 30 тия ден,но добре си пуснала диспут за да не опуснеш срока,ако ти дойде винаги може да го затвориш.

# 721
dan4eto77 , ботушите са жестоки ! Защо вместо да се вътриш и да плащаш за обратна доставка, да се разправяш с продавача, защо по-добре не ги покажеш на твои приятелки и колежки! Все някоя ще ти ги купи и ще си върнеш парите !

# 722
Да се похваля, пристигна ми ризата на Хюго Бос, нова с етикет, спечелих я за 9.50 лири:

Колекцията с ДВД-та на Бейби Айнщайн още не са пристигнали  Whistling .

Новата функция Quick Look в Ибей много ме дразни.

# 723
# 724
dan4eto77 , ботушите са жестоки ! Защо вместо да се вътриш и да плащаш за обратна доставка, да се разправяш с продавача, защо по-добре не ги покажеш на твои приятелки и колежки! Все някоя ще ти ги купи и ще си върнеш парите !

Ами защото не са нови както пишеше и това не е велур а плат  Sad Не знам и на мен ми харесаха но от плат просто няма кога да ги нося  newsm78 Не мога да ги предложа носени на мои приятелки за 18лв  Tired толкова ми излязоха  Rolling Eyes

# 725
Естесвтено, ще постъпиш както ти си прецениш, но продавачката е писала , че ги е носила един път и винаги може да каже , че това следите от носене са от единия път ! Simple Smile А за връщането, ще се набуташ поне още 10 лева, минимум !

# 726
zinaida всичко купено е много хубаво  Peace
Аз не знам защо но не купувам носени  Rolling Eyes заради мъжа ми и свеки  Thinking

# 727
Естесвтено, ще постъпиш както ти си прецениш, но продавачката е писала , че ги е носила един път и винаги може да каже , че това следите от носене са от единия път ! Simple Smile А за връщането, ще се набуташ поне още 10 лева, минимум !

Защо мисля, че това не го пишеше  newsm78 Според теб дали го е добавила в последствие от къде се виждаше  Thinking

# 728
Момичета, много внимавайте с ebay buyer protection. Има много обяви ( с локация на стоките във Великобритания), които го оферират това. Прочетете си внимателно условията. Дори измамниците са направили чат подобен на истинския в ebay, само дето малко се различава формата му. Пазете се.
за какво става въпрос

За измама, каквото и да ви предложат контактувайте с ebay.

# 729
  • Montana
Днес получих първата си покупка от E-bay . 2 търга спечелих от една продавачка, пратила ми е всичко наведнъж, но ми е взела пари поотделно и за двете обяви.  newsm78 Мога ли да направя нещо?

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 19:01 от desinik

# 730

Защо мисля, че това не го пишеше  newsm78 Според теб дали го е добавила в последствие от къде се виждаше  Thinking

Не мога да се сетя в момента , откъде се виждаше !  Thinking

Зинаида, много сладки неща си накупила ! Твоята дъщеричка е от същия набор като племенницата ми  Hug

Да не си помислиш, че те упреквам нещо, но погледни и новите неща с и без етикет ! За моята племенница намирам супер неща, на хубави марки , пак за без пари! Купувала съм нови дрешки  на Джордж, Mothercare, Gimboree и т.н пак за по една, две лири!  Peace

# 731
  • Пловдив

Не мога да се сетя в момента , откъде се виждаше !  Thinking

Зинаида, много сладки неща си накупила ! Твоята дъщеричка е от същия набор като племенницата ми  Hug

Да не си помислиш, че те упреквам нещо, но погледни и новите неща с и без етикет ! За моята племенница намирам супер неща, на хубави марки , пак за без пари! Купувала съм нови дрешки  на Джордж, Mothercare, Gimboree и т.н пак за по една, две лири!  Peace

Мен не ме притеснява че примерно не са нови - все пак колко може едно бебе да е носило една дънкова поличка  Laughing

Иначе има наистина много хубавки дрехи , ама като не щат да изпращат до тук , а пък да се занимавам за едно миниатюрно парцалче с посредници и после с куриери - просто не си залужава за съжаление  Tired

# 732
Извинявам се, че ще си повторя питането, ама при затворен диспут може ли да се направи още нещо - в смисъл може ли да претендирам за разходите за доставка, които аз направих за да върна стоката до Англия или свършваме дотук - само с refund на това, което аз съм платила за анцуга?

Благодаря ви много   bouquet

# 733
при затворен диспут може ли да се направи още нещо
Не  Peace

# 734
Лелеее  zinaida  smile3501  колко сладки бебешки неща имало.
Ще взема и аз да си родя едно бебче.

Всички сте направили много добри покупки.

Общи условия

Активация на акаунт