Абе, Миги, да не би Дийп да се е клонирал, да се е рамразил или просто си е сменил интернет доставчика!?

Има едно определение на това явление - 'Както дяволът чете Евангелието' - а именно, както му изнася.
Обикновен, не знам дали г-н wandering има нещо общо с Дийп (дълбоко замразен акаунт, който симпатизираше на една тъмна библейска личност), но ми прави впечатление, че името му, което означава "скитащ, странстващ" пасва много на характера на същия библейски герой -
"И Господ рече на Сатана: От где идеш? А Сатана в отговор на Господа рече: От обикаляне земята и от ходене насам натам по нея."
Иов 1:7

Йоан 5.24
Истина, истина ви казвам, който слуша Моето учение, и вярва в Този, Който Ме е пратил, има вечен живот, и няма да дойде на съд, но е преминал от смъртта в живота.
Куку руку, доколкото съм запознат думата, която е използвана (поне в единия случай) е същата, която се използва, за съдия в игрите. В смисъл, че съдиите отсъждат - победител/победен. Все пак не искам да подвеждам, тъй като не съм сигурен, не съм го проверявал лично.