Как отслабнах с 10 кг. за 10 дни:5 - та тема

• 203 705
  • 836
  •   1
Отговори
# 645
Страхотен резултат!  bouquet Ако всички отслабнали качат снимки това ще е супер мотивация. Аз лично обещавам да кача снимки в края на режима! Wink

# 646
  • Пловдив
nadysa    гащеризона еластичен ли е как стои по един и същи начин, не трябва ли да ти е широк Peace Peace Peace

и ДА всеки си има мнение Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 647
nadysa    гащеризона еластичен ли е как стои по един и същи начин, не трябва ли да ти е широк Peace Peace Peace

и ДА всеки си има мнение Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace
Не разбирам защо се заяждаш само? Никой не те кара да пишеш тук!  no

# 648
 Sauron, по- добре се заеми със нещо, което да ти доставя удоволствие и най - вече да ти носи положителни емоции, защото злобата може да те забавлява,но със сигурност има и по- добри неща! Тук сме, не за да се заяждаме, а за да си помагаме и виждам, че ти нямаш място тук! Сигурна съм, че това не е само мое мнение! Peace

# 649
Здравейте,
От известно време чата темата, та най-накрая се навих и започнах да пия сиропа....днес ми е 3 ти ден. Не чувствам никакъв глад, нямам никакви странични ефекти, дори и главоболие не съм имала, само ми е малко трудно вечер, защото май са ми "лакоми очите". Истината е, че не съм сложила и трошичка в устата си и съм супер, но имам проблем, че не мога да пия повече от 2 -3 дози дневно от сиропа, защото наистина изпитвам непоносимост към вкуса му Sick, та ако имате някоя идея как да подобря вкуса!!!
За резултат все още нищо не мога да ви кажа, защото е доста рано, е имам 1-2 кила минус, но това не се брои:) Искам да попитам дали е задължително да пия нещо слабително.

# 650
Аз започнах вчера, но не писах, защото предните пъти когато започвах все нещо се случваше. Вчера сутринта бях 72.5, а днес съм 70.5, като се има в предвид, че вечерта бях на аеробика и все пак много се радвам, но не мисля, че тези 2 кг. се забелязват. Успех на всички, утре отново ще се отчета! Simple Smile

# 651
Момичета,
не е необходимо да чакате доставки, сиропа го продават в аптеки Ремедиум - 1л.-103лв.

# 652
Момичета, сетих се да ви питам още нещо......смятате ли, че ще има отклонения от резултатите, ако се пият по един, два фреша от портокоал  на ден?

# 653
  • Пловдив
мисля че друг е заядливия в случая, пусти глад!!! Peace Peace Peace

# 654
sauron,
моля да си намериш някое друго място, на което да показваш негативното си отношение към теми, които видимо допадат  на мнозина. Безкрайно НЕ ни  е интересно да спорим в този форум с хора, които освен некомпетентни са и видимо неудоволетворени от нещо, за да се мешат в интересите и разговорите на други.
Ние сме тук, за да споделим собствения си опит и мнения по темата!!!

# 655
Здравейте отново! Значи: не смятам нито да се оправдавам, още пък по-малко да правя реклама на нещо, от което няма да имам никаква полза Simple Smile За протокола - гащеризонът не е еластичен, ама вече ми висна и си загуби формата (еййййй, угодия няма). За момичетата (а не за саурон) качих още няколко снимки (имам малко дрехи, снимани непосредствено преди приемането на сиропа). http://qpwoeiri.snimka.bg/hobby/multi.408027.17863136
 Вижда се, че ризата не е еластична (ама съм била тюфлек, а?). Сега се снимах със същата риза и дънки. За мен основният проблем си остава да задържа килограмите и след захранването, дано успея. Приятна вечер и хубаво насторение на всички.

# 656
Здравейте отново! Значи: не смятам нито да се оправдавам, още пък по-малко да правя реклама на нещо, от което няма да имам никаква полза Simple Smile За протокола - гащеризонът не е еластичен, ама вече ми висна и си загуби формата (еййййй, угодия няма). За момичетата (а не за саурон) качих още няколко снимки (имам малко дрехи, снимани непосредствено преди приемането на сиропа). http://qpwoeiri.snimka.bg/hobby/multi.408027.17863136
 Вижда се, че ризата не е еластична (ама съм била тюфлек, а?). Сега се снимах със същата риза и дънки. За мен основният проблем си остава да задържа килограмите и след захранването, дано успея. Приятна вечер и хубаво насторение на всички.
Супер си маце,разликата е очевадна,зарежи я злобната особа   bouquet

# 657
  • Пловдив
nadysa     даааа тук вече си личи ясно  newsm10 браво много хубаво, а с риск да  ме нахокате пак да питам нали е  опасно и нездравословно да се слалят толкова бързо килограми Peace Peace Peace не твоите специално, а по принцип

paceto     нервните клетки са малко и не се възтановяват  bouquet

# 658
За 4 дни на сироп, само с по едно слабо кафенце сутрин: минус 4.7кг.Така е, като се тръгва от висока база.На мен ми трябват към 25-30 свалени кг.

# 659
nadysa     даааа тук вече си личи ясно  newsm10 браво много хубаво, а с риск да  ме нахокате пак да питам нали е  опасно и нездравословно да се слалят толкова бързо килограми Peace Peace Peace не твоите специално, а по принцип

paceto     нервните клетки са малко и не се възтановяват  bouquet
Не е съвесем безопасно това екстремно сваляне.Но както и преди съм казвала, струва ми се доста по здравословно от Дюкан, например, с постоянното натрупване на токсини и отрови  в организма / без да обиждам заклетите Дюканки, разбира се.Всеки има право на избор/.Най - добре е килограмите да се свалят бавно, постепенно, с хранителен режим и спорт.Но за дебеланки като мен е доста по мотивиращо да свалиш бързо и това да те стимулира да се храниш по-правилно.Иначе с по един два свалени килограма мотивацията лесно се изпарява.

Общи условия

Активация на акаунт