Знам, че е пълно със списъци с детски онлайн магазини, но ще ми е полезно да чуя впечатления от вашия опит. Имам предвид само български
Единствено ми се е набило в главата, че някакво си Кикиморско царство било скъпо и това е.
Знам, че е пълно със списъци с детски онлайн магазини, но ще ми е полезно да чуя впечатления от вашия опит. Имам предвид само български
Единствено ми се е набило в главата, че някакво си Кикиморско царство било скъпо и това е.
тези дни чета,но няма какво да пиша 

За сметка на това пак се буди посред нощ да се носим, сънува ли нещо незнам, но изревава и се успокоява само ако я поносим малко. И като имате предвид че заспива в 2 - 2.30 през нощта и като се събуди към 4 да се носим и като я видя че ни гледа права в леглото към 8 и ми става лошо
Искам да спя 

Явно е до настроение, всеки път различно.
Явно е до настроение, всеки път различно.
(glafira как и казваш на галено на твоята мома?)
, а не се залъгвайте, че се учели от някой 

Представям си да бях взела и него. 

)
Но си следя темите от телефона докато приспивам децата и така пестя време 
А и да градят имунитет 
Някакви идеи???
(беше комбинация от сортер и пъзел). Ако имаш хубави отзиви за някоя подобна играчка, казвай. Гого много играеше с една къщичка с ключе и формички и буквички, но сега е изпогубено всичко... А я кажи от твоя опит с Ники кое е по-удобно - колело с родителски контрол или такъв Боби Кар (и подобните)? Рила, на Боби Кар-а дръжката отделно ли я взехте? И не се ли клатушка на нея, в смисъл да падне на една страна... Чуденката ми е точно заради безопастността, нали колелата с родителски контрол имат и защитни пръчки (ама как го обясних). С Гого имахме колело и беше доста удобно, но и то се счупи (беше ни някакъв подарък, доста калпаво се оказа). В този смисъл май и аз ще искам пари за подарък, пък да си купя каквото 
Ако никой не се обади, да знаете, че аз ще правя, така че ако има желаещи, да пишат на лични.
Във всеки случай ще каним само близките ни - баби и дядовци, сестри и братя
Реших, че е безсмислено да дам 600-700 лв в парти клубче, дето Ники нищо няма да разбере от това...
Станал е голяма лепка, просто не мога да се оттърва от него, ако съм наоколо - не иск ас никой друг, реве във всички... Хремата му мина отдавна, но сега има някаква червенина по бузите, която не мога да разбера от какво е... Сутрин изчезва, но до вечерта пак са червени. Иглежда като изпръхнало. Мислех, че е от студа, дето е навън, че си го извеждаме, но днес нарочн ого оставих у дома и пак... Май ще викам докторката.
, аз мисля да я пробвам като заменя орехите с финни овесени ядки (за да не се чудя къде сега да вмъквам орехите в захранването, че изостанах с пшеницата и без това 
http://vbox7.com/play:20118309 
Естествено си зависи и от детето. Мира от сега я виждам, че е доста по-спокойна и съсредоточена от кака си. Вече проявява съобразителност в някои сиуации и я виждам, че първо се чуди какво ще трябва да направи след това, което е намислиа и после действа. Докато Маги и сега си е с рогата напред пък после каквото стане. Абе Овен от всякъде
И нямаше ама никакъв страх това дете. Директно скача или се пуска от някъде и въобще не гледа къде ще падне. Стоях постоянно залепена за нея.
Праха си го има, но на едното се вижда повече просто. А, като се сложи килим, това пък чудо каква мърсотия събира в себе си не е истина
Аз това винаги съм си го знаела. Но преди години нашите купиха системата Рейнбоу за почистване. Е да не ви говоря каква мърсотия и гнус излиза всеки път от тези килими
И то при положение, че се чисти всяка седмица с Рейнбоу, а майка ми през другите дни замита пепеляка. Аз от тогава съм решила килими с къщи да не слагам. Сега се прежалих и купих едно малко килимче, но постоя 2-3 месеца и сега и то е прибрано.
Няма кой да си играе да пълня два пъти кофата за двата вида повърхности. Преди време се бях ентусиазирала и си бях купила Пронто за паркет. Общо взето мина доста време, докато го изразходвам
Той и сега продължава да я приспива доста по-успешно и бързо от мен 
Ей тези също ен са лоши:

Въпросът е дали някой нещо ще направи
. Дано все така да ни върви!
нещо!
!
Де да знам, де. Всеки си решава. Но за мен логиката е, че по-лесно се чисти твърдата повърхност
Не виждам смисъл да си купувам разни неща, които да си събират праха в тях, вместо да го изчистя