За пързалка и шейна мисли МАРТенската ни тайфа

• 25 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 285

От една седмица съм му спряла нощното кърмене, та да видим дали ще му се отрази на килограмите, ама имам един месец докато му спра кърменето. На 12 март съм на работа. Сега трябва да започна да търся мляко, което ще започне да пие ooooh!Някакви идеи???

Васида, как успя да го спреш? И аз веднъж опитах с друсане и люлеене, заспива и след 5 минути пак се буди, иска си цицата и това ее... Хораааа, не искам да я кърмя до 3 годишнааааа, обаче как ме тресе мързела сигурно до там ще откарам. Mr. Green Просто като ревне ме мързи да я дундуркам, давам си и цицата и така и двете си заспиваме.

ДУМа, oздравявайте бързо!
Забравих да питам как е Стела, спадна ли й температурата?

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 09:30 от stasi8510

# 286
Здравейте,

Дума- бързо да се оправяте.
за колелото- е аз заради цената го харесах  Rolling Eyes, че имаше и по 300лв.  Тя мама ще и го купи. Както споменах- пари за РД.
Та ако ще има поръчка от Мy toys бройте и нас, ама да ако ще е след 13 март.  Joy Ако ли не ще помагате да пускам и аз поръчка. От там съм си харесала слънчеви очила за Елия за 2Е, от онези чанти за седалките на колата, дето се пъхат разни неща за 7Е (тук почват от 50лв  Shocked)
за дрехи- на нас нали ни дават дрешоляци, а и майка ми бая купува и аз нали се бях объркала с първата ми поръчка от щатите, та имам 2 кашона с дрехи пролет- ляко. Не че някой ме слуша да не и купува повече.
Аз сега съм на вълна обувки.
за пеещите играчки- Елия им обръща внимание точно 1 ден. Има най-много 5 такива.

Хайде за сега  Hug

# 287
  • София
Привет!
Честити месечинки на вчерашните и днешните сладури!  Hug
Дано Симонка и Стела са вече по-добре  Praynig Hug
Диди, бързо да се оправя баткото  Hug и дано притесненията ти се разсеят скоро!  Praynig Hug И ние вкъщи всички сме болни, Алекс засега е най-малко - леко подкашля и киха, но не вярвам да се размине с това  Tired
Глафира, тези красоти са твое дело, нали? Страхотни неща има  Peace
Общ рд в другата ни тема винаги сме правили като минат всички рд, мисля, че така е редно  Peace

# 288
Крисче, Рила, благодаря ви за отговорите!

Рила, знам за Фрош - тук обиколих сумати магазини и го нямат. Дори в 2 аптеки питах. Абе големи шовинисти излизат тези белгийци...почти никакъв внос нямат, освен френски. Точно 2 марки бебешка козметика и храни и едната е френска, бругата белгийска. ooooh!
Затова и ще ходим до Германия.
Точно за Икея мислим с мъж ми - най-близкия магазин ни е на 30-тина км. в Айндховен, Холандия - та пътьом ще го разгледаме и ще решим какво да купим.

А този ламинат така ме дразни - добре, че държахме и двамата с мъж ми в къщи в София да сложим естествен паркет, щото този ламинат е супер гаден - обира всяка прашинка и за 2 ч. стават едни валки прах по пода. На всичко отгоре тук нямат от тези обикновените мопове, които обират добре, а накви гадни парцаля и кърпи за под, които също остават мъх. В чудо се виждам. ooooh!

Оплаках се и ви надух главите... сега отивам да чета назад. Mr. Green

# 289
  • Варна
Ами за съжаление Симонка се влоши много снощи. Цял ден нямаше никаква температура и надвечер вдигна над 39, която не можах за първи път да сваля с изпитаните Нурофен и Хексалгин (пада до 38,5 и пак се качва). Какво е това чудо? Има и разстройство, но не много силно. Снощи почти не сме спали - само хленчи и се мята. С голям зор и давам лекрствата, че и се гади от тях и веднъж дори повърна. След малко ще я водя на лекар......Просто е УЖАСНА, като е болна. Кристина си страдаше тихо и спеше по много, а Симона ми вгорчава живота - няма ден, няма нощ, само ревове. Направо става друго дете.
Айде стига съм се оплаквала. Стискайте палци днес да е по-добре, че не знам колко мога да издържа, преди да полудея.
Роси, как е Стела?

# 290
  • София
Тони, трябва да ти кажа, че това, че с паркета е по-чисто е абсолютна илюзия. Просто при него прахоляка остава по фугите. Laughing Вярно, на ламината повече си личи всяка прашинка, но това не значи, че е по-мръсно, а просто че се вижда, когато има боклучета. Макар че и това зависи от цвета. На по-тъмните личи повече. Така или иначе, не се кахъри толкова като знаеш, че си минала с парцала. Много важно, че се вижда някоя прашинка повече.

# 291
  • София
Здравейте и от нас. Я да ви питам нещо, че съвсем съм се омаяла вече... Има ли други кърмещи мами с цикъл "тука има - тука нЕма"  newsm78 Както как действате с "профилактиката" и притесненията "ще дойде, няма да дойде"  newsm78

дУма, да се оправяте бързо и на следващата среща без отсъствия  Hug

Вероники
, за съжаление положението с ръцете ми е все така кофти, дори в София се влоши, но за съжаление просто забравих да си взема ортезите и сега горчиво съжалявам за този уж малък пропуск. Тук не вярвам да има условия за физиотерапия, то едва ли не болницата под въпрос, пък аз за физиотерапия питам... ама ще проверя като се постопли...

Тони–ст, радвам се, че сте добре! Относно интернета аз също планирам да не подновя участие в някои теми като се източат, защото Калин много ме ревнува от компютъра, пък на лаптопа налита и много се разстройва като не му давам да го пипа  Mr. Green
Купихме матраче като вашето сгъваемото с идеята да учим Калин да спи сам, ама сега тук е голям студ, та с това се оправдаваме... честно казано спалнята тук е безобразно малка, едвам се събираме двама, а тримата е цяло приключение... ама какво да правим, с тези смотани ръце скоро няма да е приучването... аз се успокоявам, че напоследък попрочетох материали в стил "Значи възрастните могат да спят заедно и да се гушкат, а детето трябва да е само..." и прочие...
За храненето, във вашето положение аз бих минала на домашна храна и пюрета за път или подобни случаи.
Иначе и ние под чистим с Фрош  Peace

Я да питам кърмещите мами как сбориха обедното ядене. Калин нали прояде, но само 2 пъти: сутрин и след съня (14-15 ч.) На обед си иска гърда и после заспива....

За общия рожден ден пак да питам кой месец го виждате  newsm78 Аз мисля да е след последния рожден ден на града, щото по градове ще да е  Peace Аз съм "ЗА" размяна на подаръци, за торта ще се съобразя с общото мнение  Peace

БОЛНИЧКИТЕ БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ  Praynig Praynig Praynig

# 292
Зеленко, цикъл още не нямам и все се чудя дали е нормално, ама другата седмиа се надявам да стигна успешно до гинеколожката ми за профилактичен преглед.
А за обедното ядене, първо предлагах пюре, колкото хапне, толкова, после го кърмя и така постепенно махнахме обедното кърмене. Понякога пак иска, но гледам да не го гушкам, а му показвам някоя играчка или започваме игра докато забрави и след това му предлагам твърда храна Peace
Стаси, за отказване на нощното кърмене си трябва воля, признавам си, на мен ако не ми се налагаше, кой знае докога щях да си карам с него, защото никак не ми се става през нощта.Хубаво е, ако има кой да помага Peace

Моето мнение за рождените дни е да си направим просто едно парти, да се съберем и да се видим, защото такова чудо като общ рожден ден нема NaughtyНе може 20 деца да духат една свещичка от една торта, не можем да поръчаме 20 торти, няма кой да я яде тази или тези торти... а ако държите да си разменим подаръци, няма лошо Peace

Тони, радвам се, че  сте се настанили и се надявам скоро да заплувате в свои води.
Дума, оправяйте се. Hug
Сетих се вчера за Хели Хели, нали беше болна, а пък скоро не е писала, надявам се всичко да е наред при тях Praynig
Гери, стискам палци да се оправи скоро Симона бонбона Hug
Ох и при нас нещо никак не е розово положението, и аз и мъжа ми с ме болни, разчитам на Боби да му се размине Praynig

# 293
Зеленко, цикълът ми дойде преди 4 месеца някъде обаче е много нередовен, но на мен и преди да забременея ми беше нередовен, то затова не можеха и да ми определят с точност термина. ooooh!
Горката Симонка, дано се оправи бързо!

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:57 от stasi8510

# 294
сетих се вчера за Хели Хели, нали беше болна, а пък скоро не е писала, надявам се всичко да е наред при тях Praynig

Hug Тук съм, доста по-добре съм, размина се антибиотика...
Кърмим се още, изненадващо ми дойде цикълът преди 3-4 дни за пръв път...
Борим се с храненето, щурецът вече е 8300, Vasida ние се движим като вас горе-долу, дано сега и попрояде.
Нощното хранене не мога да махна още, въпреки, че е преместен в отделна стая от 3 месеца вече. Буди се м/у 1 и 3 пъти на нощ и ходя да го кърмя.

Стискам палци на Симонка да се оправи бързо. Не съм вярвала колко лошо може да е мъничето ти да е болно.

Днес ще излезем, че два дни откачихме вкъщи. Хубав ден!

# 295
  • София
Моето мнение за рождените дни е да си направим просто едно парти, да се съберем и да се видим, защото такова чудо като общ рожден ден нема NaughtyНе може 20 деца да духат една свещичка от една торта, не можем да поръчаме 20 торти, няма кой да я яде тази или тези торти... а ако държите да си разменим подаръци, няма лошо Peace
Е те тва имам и аз предвид  Peace

stasi8510, Виктория я отказах от едното, като не я взимах от креватчето 2-3 вечери. Сега се буди към 12, като си лягаме с миличкия и после чак към 5. В 9 вече й давам закуската.
Дърта маймуна, ние сложихме паркет, за да ни е по топло, а не по чисто. При нашите е плочки навсякъде, някакви скъпи италиански, грапави. И кво от това, като се налага майка всяко лято да ги минава с доместос и четка, защото всичката мърсотия се набива във фугите и грапавините  ooooh!. А няма да коментирам как истиват краката, без значение с какви пантофи си. Та от посоченото до тук смятам, че паркета по-лесно се поддържа и е по приятен за употреба.
Tony_st, тоз Фрош го взех точно веднъж за проба и няма да се повтроря Naughty. Може да е еко, универсален и т.н, но определено не ми покрива критериите за чист дом след употребата му. Препарата за прозорци си го тача. Ползвам парцал с ленти, обира по добре от този с конците и не оставя много мокро.
зелено човече, аз цикъл още нямам. В тая връзка да питам има ли още кърмещи мами без цикъл? На преглед ходих веднъж, като ми свършиха лохиите и доки каза, като се появи цикъла пак да отида.

# 296

stasi8510, Виктория я отказах от едното, като не я взимах от креватчето 2-3 вечери. Сега се буди към 12, като си лягаме с миличкия и после чак към 5. В 9 вече й давам закуската.

A много ли плачеше като не я взимаш от креватчето? Защото Кали като се събуди и надува гайдата и ще я чуят чак на последния етаж. Аз никога не съм я оставяла да плаче, сърце не ми дава.

И ние сме с ламинат в хола, при това черен и всяка прашинка си личи, но не го чистя по някакъв специален начин - минавам с парцала и това е.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 14:17 от stasi8510

# 297
  • София
Крисче, аз не сравнявам паркет с плочки, а паркет с ламинат. С плочките е студено, няма спор. С ламината не е студено, а и лесно се чисти. Друг е въпросът, че като се изтърка, трябва да го сменяш, а паркетът се цикли, пренарежда и е като нов. Опонирах на Тони, щото се сетих какво имаше под паркета ни в предното жилище като тръгнахме да го пренареждаме. Laughing Иначе, и аз харесвам паркет.

# 298
  • София
Минавам само да се похваля, че Стела още вчера вечерта свали Т, без нищо да правя. През нощта нямаше, нито сега.... зъбки ли е, какво ли - не знам, но нямаше нищо друго освен Т, а и си изглеждаше жизнена. Много благодаря, че сте питали за нас. Още си ми е притеснено, де да не вдигне пак! Иначе, нощта беше кошмарна - нон-стоп будене и плач  ooooh!
Гери Мур, бързо оздравявяне на малкия бонбон - да пишеш след доктора, че те мислим!
Елвинг, Васида и всички други болни, бързо да ви минава! Hug
Тони, и аз се радвам, че вече сте се настанили. Само хубави емоции.
За обедното хранене, ние именно него заменихме първо и сега Стела си хапва порядъчно тогава - на обяд, напоследък около 200 гр пюренцце. И аз първо давах твърда храна и после сучене и постепенно твърдата храна стана по-големи количества и замени изцяло кърменето, не съм имала проблеми.
За цикъла, вече е точен, но първите няколко месеца беше нередовен.
За нощното кърмене, ние успяхме да го махнем, благодарение на тати  Mr. Green и вече ядем последно към 22 и сутрин към 6.
Айде, че отивам да готвя!

# 299
rossykv, супер, че сте свалили температурата. Сигурно е от зъби, наистина!

Gery Moore, да се оправяте по-бързо и дано не ви се наложи да пиете АБ Confused!

Крис4е, ама то за паркет има 3 препарата на кръст и честно да си кажа не мога да оставя Мартинко да ги ближе тия препарати! Верно е, че не чисти перфектно Фроша, ама поне няма да се притеснявам за натравяне!
Ние имаме клик паркет, петслоен, незнам си какъв. На външен вид прилича на ламинат, ама си е паркет! И няма фуги! И дадоха 50  Crazy години гаранция. Ама наистина си е супер, защото въпреки кучето няма драскотини!

Ох, аз сега бях "градска отпуска", видях се с приятелка, обядвахме и съм тоооолкова щастлива  Sunglasses - супер кеф!

Тони, мислих, мислих и се чудя дали няма онлайн магазини, дето доставят в Белгия от Германия? Струва си да провериш! И аз ще попитам! Ама щом Германия ви е на 100 км., то си е съвсем близо!

06131-964-2475 това им е телефона на Фрош за продуктовата информация. Обади се и директно тях ги питай, как да си набавяш. Със сигурност говорят и английски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт