Аденис

И ушите на Симонка да минават, и Крис да се оправя!
И аз на всяко 16то число се сещам за нашия подобен празник.
)
Има защо да ти е празнично и на малката Биба също!Да ви е живо и здраво детенцето! 

- нас ни изписаха на 14 феврурари, цели две седмици по-късно, нищо че се родиха на една и съща дата! Ние нали много изостанахме с коремната инфекция и тогава свалихме от 1800 на 1500 гр.
Ех и аз сега плувнах в спомени, стана ми едно такова драго... Абе справиха се нашите маймунчовци! И Марти като го гледам какъв юнак е - не мога да повярвам през какво минахме
. Сега се сещам, че искаха да ми го дават на 13и петък и аз се закучих
И си го взех на деня на любовта - много подходящо ми се стори
.
та затуй - цели 1.800 кг. Та даже искаха и по-рано да я изписват Бибата, но както се изразяваше Слънчева - от уважение към термина ми я държаха нали ми беше чак 13.03. Мисля че се чакаше да се влезе реално в деветия месец - не че ме дочакаха... Но както казваш справиха се дечковците и гледай ги какви са панти сега.
А ти също си ми от куражлийките, така че не се подценявай 

........... партита,това-онова

.............разбира се тогава и той е на работа
.Мен повече ме е яд,че тогава е Сирни заговезни и няма да можем да си вземем прошка от по-възрастните
Дано се справим добре,и да сме добри родители
,абе как може да има такива педиатри незнам,напрво са за
.........даже и да не те питат
,това е ......нямам думи
.На малкия пишката е на половина забелена
........мани,мани как хапеееееееееее 

[/color][/b]

Видях, че са ти отговорили в другата тема. 
Нали ни преместиха на 7 етаж в неонатологията на доносените, понеже горе се препълни с недоносени. Обаче трябваше да се поддържа 30 С и затова си седеше самичка
. Много ми беше мъчничко тогава, всяка вечер си ревях като си тръгна вечер и я оставя там сам сама... Добре, че имаше една акушерка душичка и като е на смяна, всяка нощ си стояла при нея и я гушкала, ако се събуди
...Уф, че спомени. Да са ни живи и здрави борбените дечица
Сутринта не остана време, та сега се включвам набързо.

. Добре, че нищо му няма на милото. Скоро пак ще си го връщат да дистрибутира в София и ще ми е по-спокойно. Най-вероятно ще се прибира още по.късно, но две хубави няма.
,само дето не можахме да заведем малчо на д-р,но педка по тела каза да му давам Кароген,някой да е слагал такива капки в носа
и вит Ц,за сега това,дано не се влоши 

,за студа не вярвам,с парно сме и е адска жега,аз съм по потник,изобщо не иска да сяда в коритото,ни играчка признава ,ни нищо
,променях и Т на водата,нъцки