Отново за пустия резусфактор.

• 1 222
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Моята майка е с отрицателен резус фактор.Родила е 3 деца.Аз и брат ми и сестра ми сме здрави и без никакви алергии.

# 16
Моята майка е с отрицателен резус фактор.Родила е 3 деца.Аз и брат ми и сестра ми сме здрави и без никакви алергии.
Моята майка също е с отрицателен резус фактор.Баща ми с положителен.Аз съм първородно дете с наследен от майка ми отрицателен резус фактор.Може би,заради това,че съм също отрицателен резус фактор,майка ми не е имала проблем с втората си бременност.Резултат от втората бременност на майка ми е сестра ми,която е с положителен резус фактор.

# 17
Лошото е,че не ми биха ваксина след раждането.

Ако не ми е много нахален въпроса - Защо не са ти били?
Беше преди почти 7 години,не бях така информирана,както съм сега.Въпреки,че ми следяха бременността в частен кабинет и раждах с уговорка докторката не счете за необходимо да ме осветли по въпроса.

Тази е за трепане!  #Cussing out
btw аз по този повод не исках да раждам в държавна болница. Чувала съм за една камара случаи, в които или са "забравяли" или са "нямали" анти Д гамаглобулин.  ooooh!

# 18
И двете ми дечица са здрави и не съм забелязала да има второто отклонения Simple Smile Важно е да се бие ваксината навреме и да се следи за антитела през бременността.

Общи условия

Активация на акаунт