Устройство за четене на дигитални книги

• 75 843
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, нуждая се от малко помощ...

Кой от тези двата е по-добър според вашите наблюдения?

http://www.readerbg.com/index.php?route=product/product&path … amp;product_id=52

http://www.readerbg.com/index.php?route=product/product&path … amp;product_id=49

Има и една марка Prestigio из българските сайтове, но нещо не ми вдъхва много доверие...

# 616
Гледайки цената му , бих ти препоръчала да се спреш на по популярна и утвърдена малка. Един Kindle хем ще ти излезе по евтино, хем е съвместим с всичко, продавано от Амазон, хем ще има перфектно гаранционно обслужване.

# 617
И аз натам се насочих! Благодаря!  bouquet

# 618
Да се похаля и аз като горд нов собственик на Киндъл! Един проблем имам само - свободното време съвсем изтъня Laughing

# 619
secret girl, честито! Simple Smile Така е с времето, а хубавите книги не намаляват.  Grinning

# 620
Има и една марка Prestigio из българските сайтове, но нещо не ми вдъхва много доверие...

Екрана на Престижиото не може да се сравнява с този на киндъл. Просто сивее. Иди в технополис, където има изложен такъв (при това дори по-скъпия вариант) и ще се убедиш сама.

# 621

Екрана на Престижиото не може да се сравнява с този на киндъл. Просто сивее. Иди в технополис, където има изложен такъв (при това дори по-скъпия вариант) и ще се убедиш сама.

Екрана на Киндъл и екрана на Престижио 5062В не могат да се сравняват, защото са изработени по две различни технологии. Другите модели на Престижио не "сивеят"

# 622
Екрана на Киндъл и екрана на Престижио 5062В не могат да се сравняват, защото са изработени по две различни технологии. Другите модели на Престижио не "сивеят"

Да не обръщаме темата в спор. За един обикновен потребител не е толкова важна технологията, начина на изработка т.н., а като го вземе в ръка и седне да чете екрана да е колкото се може по-светъл и контрастен. Факт е, че за момента Пърл екраните на Еинк са най-добрите на пазара.

# 623
  • Враца
Малко импулсивно се оказах притежател на PRESTIGIO PER3052B.
Мога да споделя само положителни неща за него. Да, екранът му е тфт, наясно съм колко е по-натоварващ от екрана на Киндъл. Спрях се на този вид екран, защото имам време да чета предимно нощем.
Благодарение на тази тема си свалих Calibre - много съм доволна и благодарна, че я споделихте.
Бих го препоръчала като по-икономичен вариант.
Истината е, че това е по-скоро мултимедиен плеър.

# 624
Искам да благодаря на който беше пуснал линка към органайзер за Киндъл- много ми беше полезно  smile3525!

# 625
Здравейте! Имам нужда от помощ-имам mp3/mpeg player и вътре има функция e-book,на която не бях обръщала внимание досега. Опитах се да отворя една книга във вариант е-книга мисля,но не стана. Как мога да се ориентирам във функциите? Ще съм благодарна на всяка информация,много обичам да чета!

# 626
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Най-вероятно трябва да е във формат txt

# 627
Най-вероятно трябва да е във формат txt
А как може да стане това Embarassed Не разбирам нищо от конвертиране?

# 628
  • София
Сладурка, можеш да потърсиш в гугъл информация за джаджата, която имаш (поддържани формати и т.н.), като напишеш пълното й наименование  и модел.
Файлчета в тхт формат можеш да сваляш директно от читанката и няма да се налага да ги конвертираш.

# 629
Купих устройството от aukro.bg без никаква опаковка Embarassed и хич не знам какво е за да го пусна в гугъл. Но ще пробвам нещо от читанката да сваля,мерси Hug

Общи условия

Активация на акаунт