До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Два-три дни ви оставих без наблюдение и вие кво - почти 1/3 тема изписали!  Mr. Green

Да си споделя проблема със съседа - във вторник вечерта, след поредния бурен купон, се оплаках на домоуправителката и ясно казах, че ако този тормоз продължи, следващия път ще викам полиция и ще държа и нея, и домоуправителя на другия вход, отговорни (тук блъфирах, естествено). Тя обеще да вземе мерки и сподели, че онзи идиот не бил собственик на апартамента, а живеел там по волята на майка си и сестра си. И аз ептен се разпених - заплаших, че и ако полицията не помогне, ще издиря всички собственици и в двата входа един по един и няма да ги оставя на мира докато не ми се подпишат поне 70% върху заявление за прогонване.  Crossing Arms Изглежда и тя се стресна и явно е говорила с него, защото същата вечер гюрюлтията му приключи само с един удар по общата ни стена. На следващата сутрин е имало бой между него и поредния доведен пияница и домоуправителката извикала полиция. От тогава - тишина и спокойствие.  Praynig

Каби снощи беше по-спокоен. Събуди се само 2 пъти, но като разбра, че съседа не вилнее, бързо заспа. Дано скоро пак привикне да спи непробудно, че не се издържа дълго. Напоследък започна да заспива съвсем самичък, след като му разкажа приказка за бебето или за морето, или нещо друго. Казваме си "лека нощ, обичам те" и го оставям буден. Чак не вярвам, че точно моето дете започна да заспива самО, но не простирам никак!  Grinning

Кварталите, гледам, обсъждате - аз съм в центъра, точно с/у НДК и всичко ми е на един х...., така де, хвърлей разстояние.  Mr. Green

# 181
ЕЕее,Бръмб,радвам се че по твоя въпрос има развитие.БравоС,дано вече не ви тормози съседа с шумните си купончета и Каби да си спи спокоен да не се стряска  Praynig

# 182
Бръмб, супер новини! Дано не продължават тези издеяния върху вас. Това е нечовешко.

# 183
  • Пловдив
Бръмбазелке, много добре си постъпила  Hug Радвам се за Каби  Hug
При нас от 1 седмица също е драма спането  Tired Това е последицата от спането при свекитата (на 1 легло със свекърва ми), за което толкова вилнях миналата седмица - не иска и за минутка да я оставяме сама - постоянно търси човек до себе си  Rolling Eyes

Алекс, много лош късмет бееее - дано поне утрешната се задържи  Praynig

# 184
  • гр. София
Привет на всички!Искам да споделя радостта си , че вчера бяхме на ФМ и категорично ни потвърдиха , че ще си имаме момиченце  newsm44...колям кеф беше целият преглед, бебешорката се развива добре, което ме прави още по- щастлива. Сутринта с таткото ходихме на училище за родители в Арон(  някой посещава ли тези лекции между другото??), въобще беше страхотен ден!!!
Желая на всички хубав и слънчев снежен ден  smile3503

# 185
Марая,честита принцеска  Hug

# 186
  • Под кленовите дървета
Бръмб, супер новини! Дано сте се отървали!
Да ви кажа мен повече от такива хора ме е страх, отколкото от бездомни кучета, че знам, че поне кучетата няма как да се опитат да ми счупят главата - буквално #2gunfire

Аааа, я да питам...някой ставал ли е свидетел на ... хм...домашен бой...
Че на нас ни се случи преди НГ и явно бяха мнооого пияни и двамата /мъж и жена/ и мъжа мислише да ходи да ги разтървава, ама аз не му дадох - де да знам, онзи пияния дали няма да извади я нож, я пистолет...Майката на жената слезе от горните етажи и си я прибра.
Та как се процедира в тези случаи, някой знае ли? Полицията не можела да се меси в семейни скандали.

# 187
Бръмб, браво че нещата със съседа се развиват надобре Simple Smile с малко повече усилия може и да го изгоните  newsm44
А ти къде по- точно с/у НДК живееш, аз 22-ра гимназия съм завършила и съм съвсем на близо  Rolling Eyes

# 188
Марая , честита госпожица Simple Smile

# 189
  • София
Бръмб дано спокойствието е дългосрочно  Praynig че със скапани съседи големи проблеми стават...

# 190
  • София / Сливен
Чесито момиченце на Марая

# 191
Благодаря, момичета!  Hug Не беше толкоз страшно и даже ме е яд, че толкова време го търпяхме, но добре че ви послушах и се задействах!  Heart Eyes

jasmin_veni, въпросният съсед редовно пребиваше приятелката си, чувахме нейния плач и молби да спре, ужасно беше. Полицията е идвала по сигнал на домоуправителя на техния вход, но нямам представа какво се е случвало. Добре че на жената й дойде акъла и го заряза.  Close

mell_ka, аз съм на "Патриарха" с/у 1-ва Градска.  Blush Тук съм от 8 год., а съм родена и израснала м/у Докторската и Заимовата градинки и в онзи район ми минаха ученическите години. Искам пак там да се върна някой ден...  Praynig

Змейо, някакви разговори и преговори не помагат ли?

# 192
  • Под кленовите дървета
Момичета, какво значи RRP и сума, написана в Ибей под някой артикул?
Например RRP £24.99

# 193
jasmin_veni , по принцип това значи Препоръчителна цена на дребно, нооооооооооо в Ибей-а не знам какво значи Simple Smile Предполагам същото, но не съм сигурна

# 194
Бръмб, дано спокойствието се задържи за по-дълго, пожелавам ти го от все сърце  Hug Аз си спомням,че като живеехме в Младост и съседката отдолу влачеше всякакви мутри за гаджета и постоянно имаше купони и все не се спеше, верно аз бях вече 7-ми клас ама брат ми горкия беше на 5 и много плачеше и се стряскаше от шумовете и разправиите. И всички ги беше шубе да предпиемат нещо защото онези си бяха баш мутри,а и тогава беше ерата и беше модерно. Общо взето, живееш ли в блок все някакви разправии със съседи ще имаш. Моите сега отгоре системно ми наводняват банята и твърдят че не е от тях, а аз вечер чистя мазилка паднала по пода и тоалетната чиния.
Мъжа ми горкия, последните 7 години преди да се запознаем все в къща е живял и сега му е толкова несвойствено в апартамент, че едвам издържа и само ми пили и мисли схеми как да си търсим къща. А мене, колкото и смешно да ви прозвучи, ме е страх да живея в къща, супер шубе ставам като отидем на Бнкя или на Копривщица някой уикенд и сами в тези къщи - аз не мога да мигна, всеки шум ми предизвиква сърцетуп, а камо ли сама по цял ден и с бебе  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт