Домове на известни българи??

• 56 381
  • 246
  •   1
Отговори
# 180
Преди години Венета беше отишла у Сашка Васева да се обяснява втората нещо (не е онова предаване пак с Вената, дето беше и мъжът на Сашка, друго е, но няма намиране). Та... масата беше цялата в трохи и сладко омазана, кацаха мухи по сладкото, неизмити чинии  Sick, навсякъде бяха пръснати дрехи, абе ужас някакъв. Та Сашка се оправда, че е мислела, че ще я снимат само на някакъв трон ли беше, диван ли...не помня, само там беше оправено, ама после каза, че нямала нищо против все пак в къщата играело дете (или деца...май тогава беше само едното, наистина не помня).

И аз  търсих ама няма. Беше периода в който се караше и биеше с мъжа си за някакви автомобилни гуми от Германия.

# 181
  • София /Абсурдистан
Тя гумите му всичките ги беше продала тайно от него на символична цена, почти подарък Mr. Green Ей така, от лошотия, за да му е гадно. Човека за малко да получи удар.

# 182
О
Някъде в интернет пространството имаше такива снимки на Сашка,за които говорите и отзад зад диванчето имаше едно  детско гърне...мисля,че не беше почистено...дано не преувеличавам,но това ми е останало в главата.

# 183
  • София
А на мен страшно ми хареса апартамента на Ваня Щерева. Особено тези идеи за печатаните щори - само на човек на изкуството може да му хрумнат, изключително оригинални  Peace И се чудя как ли ги е изпълнила  newsm78

# 184
Когато търсех линк към епизода с нея в  "Станция нова" попаднах на подобна статия.Там мисля,че промотираха  коледната и книжка и дома.Тя обясняваше ,че е нормална алуминиева щора на която сама е лепила на лентички въпросния плакат.А другата,която прикриваше сушилник и препарати предполагам е обикновена роло щора със залепен плакат.

# 185
  • София
Такава ли била работата  Sunglasses  Добра идея... А аз си мислех, че някоя печатница или рекламна агенция е измислила начин да печата върху алуминиева щора. И се чудих кой ли е това Simple Smile

# 186
Чий дом показаха вчера в Станция Нова? Simple Smile

# 187
  • Банкя
На примабалерината Маша Илиева. Grinning

Малък двустаен апартамент, обзаведен предимно в синьо, с различни детайли свързани с балета.

# 188
ейй не успях да го гледам това с маша илиева- то и къщата и в панчарево също е в различни нюанси на синьото, явно и е любим

# 189
# 190
Ааа,на Еди Мърфи къщата си струва цената.Много ми хареса. Peace

# 191
http://vbox7.com/play:d4c1bcce
домовете на Долорес Арсенова и Емилия Масларова
Снощи ги излъчиха в Господари на ефира!
Арсенова живеела скромно в скромен дом  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 192
  • густо майна Филибето
Не зная как се е сдобила Масларова с 20 декара , но дворът си беше съвсем посредствен и коментарите за розите бяха тъпи, един корен роза струва 2лв, дърветата бяха поне 20 годишни, къщата беше стара, отремонтирана, съвсем нормално жилище. Виж, Арсенова с летящата чинияя.... ooooh! Не искам да знам колко струва това, но и да се абстрахирам на кого е, не ми харесва.

# 193
# 194
Оххх на Меган Фокс е невероятно.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт