Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 046
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
От сайта на Алезар :
" Преустановяваме изпълнението на поръчки от Англия за неопределен период от време с цел равносметка и реорганизация "
... Е, сега ние които сме от Варна пак сме ощетени ......  Една фирма по-малко ....  smile3516

На кого да си поверя поръчките и защо да плащам допълнително за БГ куриер ? smile3506

# 631
  • Sofia
Руми, страхотни покупки и аз искам коментар на дънките с розите, че само ги вадя и ги слагам в панера, голямо чудене му удрям.  Crazy

Дано Алезар "реорганизират" нещата си и да продължат да работят.

# 632
ми като неискаш да плащаш куриер или ще ги чакаш или няма да поръчваш аз какво да кажа ,че няма фирма нито за стара загора нито за ямбол всеки божи месец поръчвам и плащам куриер .така е неможе всичко да е ок

# 633
  • Варна
Нито Ямбол нито Стара Загора могат да се сравнят с Варна или със София .
Пазара е значително по-малък и фирмите добре преценяват къде да открият офиси .

# 634
Ами нали има и друга фирма посредник за варна,ползвай нея ако ти е спешно,верно условията за малко по различни
Римини работят нали

# 635
Дънките са плътни, почти нямат еластичност. Слим крачол са, предполагам ще стоят добре, но ако са точния размер. Измерих ги, довечера ще дам размера.

Късите панталонки са ленени, много хубави  Peace

# 636
http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/2/8  може ли малко помощ.Тези тенески и 5 бр за 5  паунда ли са? Защото няма опция да избереш цвят ,а само размер .Дали е далавера или нещо не са донаписали.

# 637
  • Хасково
Можете ли да ми кажете условията  на Гивтранспорт за доставка? Отваря ми се временната им страница, но там условия и цени за доставка няма.

# 638
  • Бургас
От сайта на Алезар :
" Преустановяваме изпълнението на поръчки от Англия за неопределен период от време с цел равносметка и реорганизация "
... Е, сега ние които сме от Варна пак сме ощетени ......  Една фирма по-малко ....  smile3516

На кого да си поверя поръчките и защо да плащам допълнително за БГ куриер ? smile3506

Алмуз. Peace
Аз ползвам само тях и съм много доволна.Освен до Бургас, в сайта им пише, че доставят и до Варна и Пловдив без доплащане на куриер.

# 639
http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/2/8  може ли малко помощ.Тези тенески и 5 бр за 5  паунда ли са? Защото няма опция да избереш цвят ,а само размер .Дали е далавера или нещо не са донаписали.

Даже сега се замислих,дали това 1,2,3,4,5 не са точно размерите.Така си и пише на тенеските.аз съм на 1  годинка ,на 2 годинки...

# 640
  • Бургас
И аз подкрепям мнението за Алмуз, много съм доволна, сега по принуда се наложи да им изневеря с Изили и направо  Close няма такава организация  Twisted Evil, по скоро липсата й.

# 641
  • София

Даже сега се замислих,дали това 1,2,3,4,5 не са точно размерите.Така си и пише на тенеските.аз съм на 1  годинка ,на 2 годинки...

да, размерите са годинките

# 642
Днес получих поръчката от Пъмпкин и всичко много ми харесва Simple Smile

http://dblagoeva.snimka.bg/other/onlayin-pokupki.427432.17230629
ето снимки, размерите си отговарят - момичешките са размер 5 г., Само тази блузка е за 6 г., но мисля че ще й стане на дъщеря ми...

Момчешките 12-18 мес. с изключение на поларената блузка, която кой знае защо съм поръчала 6-12 мес. и много се чудя дали да не я продам Rolling Eyes

Снимала съм и якето на Хенлис - размера е 14, става ми, макар че може би и в 12 бих се вмъкнала... късо е, стои много хубаво,единствено малко ми е странен цвета на подплатата - розово със златисто лого на Хенлис..

Това е цената на една тениска и логиката на англичаните е, че 1 е за 1 годинка, 2 за две годинки и т.н Peace

# 643
От сайта на Алезар :
... Е, сега ние които сме от Варна пак сме ощетени ......  Една фирма по-малко ....  smile3516

Алмуз. Peace
Аз ползвам само тях и съм много доволна.Освен до Бургас, в сайта им пише, че доставят и до Варна и Пловдив без доплащане на куриер.

Алмуз - страхотни са Peace!!! Нямам грам забележка към тях - експедитивни, точни, прекрасна комуникация, взимат всяка една поръчка присърце и не жалят време и средства да бъде перфектно изпълнена! Очарована съм Heart Eyes! Пробвах и друг посредник, но се върнах отново при Алмуз - няма място за сравнение Simple Smile!

# 644
Досега винаги съм поръчвала от Детство мое, гледам почти не се споменава за този посредник в темата вече... По-доволни ли сте от другите посредници?

Чудя се сега дали да не поръчам през Алмуз - набелязала съм неща от Есприт за над 150 лири, т.е. 7 % комисионна срещу 10 на Детство мое.

Как процедират Алмуз със стоки, които не са налични в момента? Детство мое ми пишат и ме предупреждават, питат дали да чакат да се появят стоките и да ми задържат останалите, ей такива неща... Харесала съм си едни дънки, които ту изчезват, ту се появяват, ту има моя размер, ту няма, правя поръчката главно заради тях и хич не ми се ще да си получа останалите неща, а дънките никой да не ми ги дебне кога ще се появят.

Общи условия

Активация на акаунт