Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 044
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
за сега съм много доволна от алезар .но и то алмуз и риминикидс също.в началото поръчвах чрез детство мое то тогава бяха само 2 фирми първите 2 поръчки си ги получих горе доло във срок ,но останалите с доста закъснение и преустанових поръчките си с тях

# 646
Нито Ямбол нито Стара Загора могат да се сравнят с Варна или със София .
Пазара е значително по-малък и фирмите добре преценяват къде да открият офиси .

аз не ги сравнявам а давам примери като тези и други градове хората си получават нещата с куриер а и да не се убиждаме по градове ,а пък в стара загора защо пък да няма офис ,в добрич как има да не е по голям там пазара .,както и да е това е друга тема

# 647

Аз пък си търся бели ботуши без ток, подходящи за тесни дънки, че получих това яке на Хенлис http://www.mandmdirect.com/products-Henleys-Womens-Cosmos-Bomber … t-White_NL443.htm , а ботушите които бях поръчала за него са се изчерпили Crossing Arms http://www.mandmdirect.com/products-Golddigga-Womens-Goldjogga-B … t-White_GZ521.htm

В www.sportsdirect.com имаше едни бели апрески. Но не мога да ги открия, а ги гледах преди 2 дена. В името им имаше running.
Аз си ги взех в черно. Но ги имаше в бяло и сребристо. Бяха 10 лири. Аз нося 38-ми номер, взех 39 и са ми ок. Едната малко стиска, но ще се носят.

# 648
  • Сливен
Момичета, намерих нещо интересно за детските обувки в кларкс, само дето е на английски. Виждам че честичко поне веднъж в темата се питаме как се определят тяхните номера и какво означават буктвите им - ето обяснение http://www.dooyoo.co.uk/offline-shopping-misc/clarks/1169058/. Ако прецени Танчето да го сложе на първа страница

# 649
  • Варна
Нито Ямбол нито Стара Загора могат да се сравнят с Варна или със София .
Пазара е значително по-малък и фирмите добре преценяват къде да открият офиси .

аз не ги сравнявам а давам примери като тези и други градове хората си получават нещата с куриер а и да не се убиждаме( Обиждаме ) по градове ,а пък в стара загора защо пък да няма офис ,в добрич как има да не е по голям там пазара .,както и да е това е друга тема
Нова Година нов късмет ! Hug  Дай боже и в Стара Загора и в Ямбол и в други по-малки градове да открият офиси фирмите посредници скоро. Peace
Не знаех за Алмуз и Римини имат офиси в Варна ....  Знаех само за Емпреса.
От саита на Алмуз :
 smile3516  "Временно преустановяваме приемането на поръчки. Ще възстановим работа на 8 Февруари 2010 г. " 

# 650
искам да попитам как плащате на Римини,защото сега прочетох че приемали само наложен платеж с фиксиран курс 2.30,ами то така само от това примерно поръчаните неща се оскъпяват с 5лв/за поръчката ми в момента/

# 651
Не знаех за Алмуз и Римини имат офиси в Варна ....  Знаех само за Емпреса.
От саита на Алмуз :
 smile3516  "Временно преустановяваме приемането на поръчки. Ще възстановим работа на 8 Февруари 2010 г. " 

За Римини не съм чувала да са стигнали до Варна. Алмуз от самото начало си доставят до Варна. И аз видях, че са сменили датата, на която ще започнат да приемат поръчки.

Дивия, Алезар доставят до Добрич, просто защото там има кой да им организира нещата. Искра си е от там, но това не и пречи да помага и във Варна. Предполагам липсата на сътрудници пречи на посредниците да доставят в повече градове. Представяш ли си да ни карат да тичаме по паркинги и бензиностанции, за да гоним буса  Mr. Green, защото повечето куриери така доставят пратките. Така, с куриер, поне културно си получаваш поръчките.

# 652
Досега винаги съм поръчвала от Детство мое, гледам почти не се споменава за този посредник в темата вече... По-доволни ли сте от другите посредници?

Чудя се сега дали да не поръчам през Алмуз - набелязала съм неща от Есприт за над 150 лири, т.е. 7 % комисионна срещу 10 на Детство мое.

Как процедират Алмуз със стоки, които не са налични в момента? Детство мое ми пишат и ме предупреждават, питат дали да чакат да се появят стоките и да ми задържат останалите, ей такива неща... Харесала съм си едни дънки, които ту изчезват, ту се появяват, ту има моя размер, ту няма, правя поръчката главно заради тях и хич не ми се ще да си получа останалите неща, а дънките никой да не ми ги дебне кога ще се появят.

Чрез Алмуз си поръчах някои неща от Есприт. От якето, което си бях набелязала, постоянно изчезваха и се появяваха номера и цветове - луда станах Crazy. Яна от Алмуз и тя лудна с мен - непрекъснато ми звънеше, за да ме информира и да се разбираме кога и какво. Следеше и промените около якето и когато беше наличен моя номер, ми звънна, за да ми каже, че се е появил и че ще ми го купи Peace. Сигурно проведохме около 10ина разговора само около това яке. Отделно ми звънеше, за да ме информира за наличностите по останалата част от поръчката ми(от Некст) и понеже се падаше малко преди Коледа и сайтовете доста се бавеха с изпълнението на поръчките, ми пращаше нещата на части, веднага щом й ги доставеха, за да мога навреме да си получа Коледните подаръци. Да не говорим, че последните две части(от общо три) ми ги прати преди да съм й ги платила Heart Eyes. Страшно доволна съм от отношението и организацията Peace!!! Това за мен е супер професионализъм Peace!!! Отдавна исках да ги похваля, но все не ми оставаше време  Grinning.....

# 653
  • София
Здравейте, след малко почивка пак разглеждам ук сайтовете.
Искам специално на благодаря на БИНГЪЛ  Hug Hug Hug за красотите, с които зарадвах детенцето си!
Алана, линкът го има отдавна. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448740.msg13446323#msg13446323

# 654
Събирам поръчка от Маталан за петък  желаещи на скайп или лични Peace

# 655
Досега винаги съм поръчвала от Детство мое, гледам почти не се споменава за този посредник в темата вече... По-доволни ли сте от другите посредници?

Чудя се сега дали да не поръчам през Алмуз - набелязала съм неща от Есприт за над 150 лири, т.е. 7 % комисионна срещу 10 на Детство мое.

Как процедират Алмуз със стоки, които не са налични в момента? Детство мое ми пишат и ме предупреждават, питат дали да чакат да се появят стоките и да ми задържат останалите, ей такива неща... Харесала съм си едни дънки, които ту изчезват, ту се появяват, ту има моя размер, ту няма, правя поръчката главно заради тях и хич не ми се ще да си получа останалите неща, а дънките никой да не ми ги дебне кога ще се появят.

Чрез Алмуз си поръчах някои неща от Есприт. От якето, което си бях набелязала, постоянно изчезваха и се появяваха номера и цветове - луда станах Crazy. Яна от Алмуз и тя лудна с мен - непрекъснато ми звънеше, за да ме информира и да се разбираме кога и какво. Следеше и промените около якето и когато беше наличен моя номер, ми звънна, за да ми каже, че се е появил и че ще ми го купи Peace. Сигурно проведохме около 10ина разговора само около това яке. Отделно ми звънеше, за да ме информира за наличностите по останалата част от поръчката ми(от Некст) и понеже се падаше малко преди Коледа и сайтовете доста се бавеха с изпълнението на поръчките, ми пращаше нещата на части, веднага щом й ги доставеха, за да мога навреме да си получа Коледните подаръци. Да не говорим, че последните две части(от общо три) ми ги прати преди да съм й ги платила Heart Eyes. Страшно доволна съм от отношението и организацията Peace!!! Това за мен е супер професионализъм Peace!!! Отдавна исках да ги похваля, но все не ми оставаше време  Grinning.....

Благодаря, нещо такова ми се искаше да прочета  Hug

Само че Алмуз не приемат заявки до 8 февруари Sad
Чудя се дали Детство мое започнаха да приемат, те също бяха спрели миналата седмица.

# 656
  • ВАРНА
някой може ли да ми каже дали е поръчвал от този сайт и имали доставка до бг  Rolling Eyes  ,сайта не е английски за което се извинявам,че съм питала в тази тема  Embarassed  
http://www.bonprix.de/bp/home.htm?id=1023466037538754516-0-4b616 … e%26sortiment%3D4

ще съм ви много благодарна,ако някой ми обясни   bouquet  

Ако държиш да поръчваш от германския сайт посредниk е http://www.e-top.bg/ , а иначе има и английска версия http://www.bonprixsecure.com/uk/home.htm и си избираш един от посредниците от 1-ва стр.  Peace

с голямо закъснение,съм ти много благодарна   bouquet

# 657
В www.sportsdirect.com имаше едни бели апрески. Но не мога да ги открия, а ги гледах преди 2 дена. В името им имаше running.
Аз си ги взех в черно. Но ги имаше в бяло и сребристо. Бяха 10 лири. Аз нося 38-ми номер, взех 39 и са ми ок. Едната малко стиска, но ще се носят.

мерси за отговора, Stryper Hug Още вчера обърнах де що сайтове за ботуши се сещам, но нищо не харесах в бяло или бяха на много висока за мен цена Сега отивам отново да ровя в Спорт-а

Авно всички посредници са решили да почиват по едно и също време Laughing

# 658
Момичета, с кой посредници поръчвате сега след като повечето пуснаха кепенците?  Rolling Eyes И да питам само аз ли не мога да отворя новият сайт на Give Transport?

# 659
Нито един ли от електронните магазини на Next  не прави доставка до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт