Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 271
  • 767
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет и от мен  Hug! От сто години не съм се вясвала в темата, но стана време за обновяване на пролетния гардероб  Grinning

И за да не е само „запис”, харесала съм си едни страхотни обувки на Некст. Искам да питам дамските отговарят ли си на номерата?

На майчето, което питаше за детските размери на обувките – мога да ти измеря сандалки 8-ми номер. Колко ти е голямо детенцето?

За Еммата бях харесала страшно много неща от предишната колекция на Некст, но докато се наканя да поръчам, те са я сменили. Мога ли да я видя някъде в сайта?

# 91
И за да не е само „запис”, харесала съм си едни страхотни обувки на Некст. Искам да питам дамските отговарят ли си на номерата?

Другата седмица, към сряда чакам да пристигнат тези http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/4/3  и ще кажа дали си отговарят. Дано не ти е късно.

Толкова обувки съм си харесала, че ако ми стават направо не ми се мисли  hahaha

# 92
Да ви споделя една врътка за сайта на Адамс: ако сложите избраните неща в кошницата, но на някоя от стъпките за плащане на поръчката се откажете, на следващия ден ви изпращат мило писмо да  ви питат защо сте се отказали от поръчката и ви дават код за безплатна доставка.  Sunglasses Sunglasses

# 93
Ако някой е в очакване на нещо от Изили да споделя, че вчера получих мейл. Поръчката ми е във Варна и днес вероятно ще тръгне към мен. Направих я на 5 януари.

# 94
  • Бургас
Ако някой пуска поръчка от Джордж бих искала да се присъединя с няколко неща Praynig, че като пускам сама правя едни големи поръчки Mr. Green, а сега ми трябват буквално две- три неща на ниска стойност и не си заслужава да пускам самостоятелно поръчка. Разбира се ще си поема частта от разходите Peace

# 95
  • софия
Момичета, бях гледала в албума на някоя от вас една сгъваема палатка-замък. Беше розова и доста по-различна от стандартните. Моля, за помощ и линк от къде е  Hug

# 96
  • София
Момичета от Варна моля, споделете освен Алезар коя друга фирма посредник ползвате за поръчки от UK .
Интересуват ме фирми които имат офиси във Варна за да си спестя вътрешния транспорт в БГ.
http://easilyshopping.1gb.bg/ Само ги знам, не съм ги ползвала  Peace
Аз съм ползвала Алезар и Изили. Разликата между тях откъм гъвкавост, професионализъм и отношение към клиента е огромна. Всъщност, за да съм коректна ще кажа, че Изили при първа поръчка се стараят и дотам Confused Големи ядове брах с тях; откакто открих Алезар, не помислям за друг посредник Peace
И аз имам мейл, че днес ми изпращат нещата от bhs с Еконт; съвсем навреме за партито на сина ми в събота Sunglasses Дано само е отворен пътят за Бургас вече Praynig
Аз съм доволна от Изили, имам две поръчки от тях,  както са процедирали с едната, така и с другата, даже на втората май се стараха повече.

# 97
  • В мечтите
 Party зааапис и от мен

# 98
бре кога изписахте толкова много,браво криза не криза при нас няма пазари се яко
аз само ви чета и събирам отзиви ,засега нищо не ми хваща окото но пролетта ни зове и ще тр да подновяваме гардероба особено на децата

# 99
  • София
Руми, страхотни са  Crazy. Дано да ти станат, стискам палци! Аз на първо време съм се спряла на тези .

# 100
Руми, страхотни са  Crazy. Дано да ти станат, стискам палци! Аз на първо време съм се спряла на тези .

Страхотни  Heart Eyes  И ще са много удобни с тази платформа  Peace

# 101
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, вече съм научила всички колекции на Некст наизуст и на улицата все по-често ми се случва да видя детенце или някоя жена с дрехи/обувки от Некст и все се заглеждам, казвам си, че няма начин да не е от форума  Mr. Green

# 102
  • Плевен
Страхотни обувки сте харесали, аз тези http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/1/6 . Обаче и много други харесах,но много високи токове. С моите 175 см ще съм като великан с 10 см ток , а са толков хубви Laughing

Аз искам размера на стелка 8 и 9 на сандалките на Некст , който се сдобие,моля да сподели.

# 103
Ооооооо тези ми бяха първият избор, но нямаше да преживея да не ми станат  hahaha   
Нади със сигурност ще ги поръчам после пък каквото ще да става  Peace

# 104
  • Плевен
Румми, ще те изчакам с тези,които чакаш, да кажеш дали си отговарят и аз ще ги поръчам,пък ще му мисля после,ако има проблем с номера Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт