Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 239
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Емпреса ,защото имат офис в Пловдив и има кой да ми ги вземе от там без да се налага да ползвам куриер до Карлово .
Няма да стане с Емпреса трябва ти фирма която да плати вместо теб и да ти вземе процент за това

# 271
аз пак да питам всъщност на мен ми дава че ги слага в кошницата което означава че го има но това не е гаранция че докато посредника ми пусне поръчката няма да се е изчерпало така ли Rolling Eyes

# 272
аз пак да питам всъщност на мен ми дава че ги слага в кошницата което означава че го има но това не е гаранция че докато посредника ми пусне поръчката няма да се е изчерпало така ли Rolling Eyes

Такъв риск има при всички онлайн магазини, дори и когато сам си пускаш поръчки, особено за намалени неща. Никой не може да да ти даде такава гаранция. Както казах, това е нормална част от този тип пазаруване. Затова пробваш и каквото стане. Grinning

# 273
Гери от Алезар ми писа ,че поръчката ми от Джордж е при тях и бусът към Бг тръгва тази вечер или утре сутринта , така че следващата седмица ще чакаме доставки  Grinning Моята поръчка е от 16.01 и от повече от 20 артикула имам изчерпан само един  HugМного съм доволна от Алезар , комуникацията им е перфектна  Peace

# 274
някой може ли да ми помогне с номерацията на тези сандали за краче 14.5 ми трябва кой номер отговаря или те са за по големи http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysbranded/8/6?extra=sch&a … 3b%26nbsp%3bShoes
 а от този модел  http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysbranded/3/3?extra=sch&a … 3b%26nbsp%3bShoes

# 275
  • Петрич
За чакащите от габко /днес получих известие че имам пакет в София.Поръчката е от преди седмица и вече е тук . Peace

# 276
А някой да знае givetransport кога ще раздават пратките от курса които пристига днес?

# 277
  • тук-там
четох четох за мерките и пак не се ориентирам - мъжко сако - БГ - 54 за височина 196 на кой номер трябва да отговаря от английската номерация

# 278
А някой да знае givetransport кога ще раздават пратките от курса които пристига днес?

Още няма инфо. Simple Smile

# 279
кандидат да поделим доставката от некст ? Heart Eyes
При доста от посредниците доставката от Некст е безплатна,смело поръчвай сама Peace

# 280
Здравейте в Добрич от къде се получават пратките от Алезар.

# 281
Здравейте в Добрич от къде се получават пратките от Алезар.
В сайта им пише това: Клиенти от Добрич и Варна могат да вземат лично поръчките си от посочен от нас адрес и да заплатят в брой по фиксирания курс за деня на плащане.

# 282
Трендафила Кукуригова  Hugвидях какво пише ама кой е адреса ме интересува.Просто чисто любопитсво за да съм подготвена.

# 283
  • Варна
Имам следния въпрос, с коя от фирмите може да се изпрати пратка от ФЛ от UK до ФЛ във Варна?
И още едно въпросче, някой да е  поръчвал бебешка количка чрез някоя от фирмите?

# 284
Трендафила Кукуригова  Hugвидях какво пише ама кой е адреса ме интересува.Просто чисто любопитсво за да съм подготвена
Само от адреса им във Варна, не знам да имат адрес в Добрич  newsm78 Иначе във Варна са в кв.Чайка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт