Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 106
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета искам да попитам само при поръчка от Асда за сума примерно 20 лири и е под 1 кг . пакета ,колко ще ми вземе фирмата за доставка ?
Колкото повече чета ,толкова повече се оплитам .Сигурна съм че не е толкова сложно ,зора е първия път  Laughing .
Зависи коя фирма ще ползваш ще ти трябва и посредник не приемат бг карти май
Сигурна ли си че не приемат БГ карти някой беше писал че става newsm78

# 286
ако е под 1кг пак го таксуват като килограм

# 287
  • Sofia
Асда не приемат бг карти със сигурност

# 288
  • Варна
Да ви питам  Алезар ,бързо ли ви отговарят на запитване по мейл?
Избрала съм ги ,като най- хвалени , а са във Варна. Нещо не ми
отговарят 2 ден вече?!
Не знам какъв е проблема. За 2 поръчки  размених 10-на мейла с Гери - не ми се е бавила повече от няколко часа. Само 1 неин мейл не получих  и и писах пак - отговори скорострелно. Предупреди да проверявам папка спам /което бях направила/ и спомена,че  има писма които yahoo-то не и ги доставя. Както и да е пиши и пак. Peace
Благодаря ти Persia пак писах, дано ми отговорят ,че част от нещата вече не са налични...
Ако,  не стане ще им се обадя.

# 289
А вчера някой да си е комуникирал с Алезар? Аз им писах, но за сега нямам отговор  Confused Ще изчакам до довечера и пак ще им пиша...

# 290
А вчера някой да си е комуникирал с Алезар? Аз им писах, но за сега нямам отговор  Confused Ще изчакам до довечера и пак ще им пиша...

Вчера с Герито си разменихме по един емайл. В рамките на час ми отговори  Peace

# 291
Само да отбележа: Поръчката ми от Пъмпинг наистина идва от Нова Зеландия и пътува към УК Адрес. Вчера ги питах и днес са ми отговорили.
Сега един въпрос: Искам да купя на мъжа си хубава качествена пухенка! Да сте срещали из сайтовете? Praynig

# 292
  • Sofia
Само да отбележа: Поръчката ми от Пъмпинг наистина идва от Нова Зеландия и пътува към УК Адрес. Вчера ги питах и днес са ми отговорили.
Сега един въпрос: Искам да купя на мъжа си хубава качествена пухенка! Да сте срещали из сайтовете? Praynig
затова ли мойта от 07-ми януари още не е пристигнала Crazy
Камиона дойде от утре сутрин ще се раздават нещата-това за интересуващите ги
Лек ден засега на всички!

# 293
Алезар са писали на сайта си, че тази седмица няма да приемат поръчки и въвеждат минимален праг на поръчка - 30 лири.

# 294
  • Пловдив
Мммм да,явно доста чакаме от пъмпкин- и аз питах вчера  Гери същото и тя ми обясни,че за това се бавят.Явно в един ден е отговорила едно и също на доста хора  Joy  А по въпроса за комуникацията с Алезар-в рамките на час до два най-много отговаря!  Peace
Алезар са писали на сайта си, че тази седмица няма да приемат поръчки и въвеждат минимален праг на поръчка - 30 лири.

Еееейййй,що така?? newsm78

# 295
Аз питах директно Пъмпинг. Написаха ми, че до два-три дни ще е на адреса.

# 296
  • Варна
Да бях прочела преди да им пиша за пореден път, ще ме намразят хората.
Най ме е яд че ще изпусна пак нещата дето ги заплюх. Confused

# 297

В Еспри има хубави пухенки, аз взех на мъжа си от там  Peace

# 298
А аз взех пухенка за моя от M&MDirect. Но беше отдавна.

# 299
 Stryper, Танче, благодаря!   bouquet Сега ще видя! Уф, като чуя ММДирект и тръпки м побиват, но ще разгледам! В есприт не приемаха бг карти, нали? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт