Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 160
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Подкрепям против Райфайзенбанк! Преди време си забравих кода на картата и не исках да си вадя нова, но не можело да си изтегля парите без картата. Направо ужас наложи се да дам още 10 лева за нова карта, да чакам и попълвам разни документи и сега като си я взех ще си изтегля парите и беж далеко от тази банка.

Габко офиса им е близо до Пирогов, от там могат да се вземат нещата или с куриер за 5 лв в София!

# 316
благодаря Mirahris...Пирогов ми е само на 2 спирки smile3521
сега остава да разбра, че и те работят с некст без такса...

# 317
На мен не ми взеха такса за Некст, така че действай смело!

# 318
Момичета, някой плащал ли е на Алезар с Paypal? Какви са тези 3%, че не ми е ясно?  newsm78

# 319
  • ПЛОВДИВ
в "NEXT" приемат ли плащане през  PAYPAL bouquet

# 320
Ави, би ли ми измерила стелката на тези кецове.11-ти номер са, нали?
http://mamaavi.snimka.bg/other/next.346935.17051355.big#

Да ,разбира се , 11 номер са кецовете - подметка 20 см, стелка  18,5 см Peace

# 321
  • София
Ави, би ли ми измерила стелката на тези кецове.11-ти номер са, нали?
http://mamaavi.snimka.bg/other/next.346935.17051355.big#

Да ,разбира се , 11 номер са кецовете - подметка 20 см, стелка  18,5 см Peace

чудесно това означва,че ако дочакам поръчката си от Римини Simple Smile съм нацелила номера на сина ми Simple Smile

Благоддаря много!

# 322
благодаря Mirahris...Пирогов ми е само на 2 спирки smile3521
сега остава да разбра, че и те работят с некст без такса...

Попитайте къде е офиса им. В началото беше при Пирогов, но преди промяната пратките се взимаха от Хладилника.

3% такса за Paypal е таксата, която Paypal им удържа при получаване на пари. Даже май е повече от 3%. Някаква сума беше + 3%.

# 323
алезар са с беззплатна доставка от некст нали? Rolling Eyes Hug

# 324
в коя банка се плащат поръчките от алезар и има ли такса за внасяне левове ли внасяте или паунди

# 325
алезар са с беззплатна доставка от некст нали? Rolling Eyes Hug

Да.

в коя банка се плащат поръчките от алезар и има ли такса за внасяне левове ли внасяте или паунди

В Райфайзен. Виж ми предния пост  Mr. Green

# 326
  • СОФИЯ
римини и те преустановиха Grinning побъркахте ги тез посредници  Crazy 
   Нещо не разбрах какво са преустановили римини? Не приемат поръчки от некст ли?  Аз чакам една от тях от 18.01 и мислех да пусна друга в сряда,че доколкото разбрах от тогава ще приемат нови.

# 327
Днес получих мейл, че и Детство мое преустановяват работа. Не помня обаче пишеше ли до кога. newsm78

# 328
Днес получих мейл, че и Детство мое преустановяват работа. Не помня обаче пишеше ли до кога. newsm78
До края на седмицата Peace

# 329
Подкрепям против Райфайзенбанк! Преди време си забравих кода на картата и не исках да си вадя нова, но не можело да си изтегля парите без картата. Направо ужас наложи се да дам още 10 лева за нова карта, да чакам и попълвам разни документи и сега като си я взех ще си изтегля парите и беж далеко от тази банка.
Не знам откъде да започна с тези ooooh! ooooh! ooooh!! Пълен ужас! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт