Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 109
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Мерси момичета за коментарите!   bouquet
sunny 77 много са сладурски тоалетите!

# 436
Много са готини. Това със зебрата и аз го чакам  Flutter

# 437
http://www.britishwatchcompany.com/index.php
препоръчвам, ако на някой му трябва часовник
поръчах часовник на 19ти следобед, до вечерта го шипнаха, пристигнал е на 23 при нас, днес го взех, защото нямало кой да разнася известия от пощата  ooooh!
има плащане през Пейпал, доставката беше безплатна

Благодаря, че го сподели! А можеш ли да ми кажеш, дали може да се плаща с бг дебитна карта - Виза електрон, защото не съм регистрирана в Пейпал и в момента плащам с чужда карта, та не мога и да се регистрирам. Нещо не можах да намеря инфо в сайта. Предварително благодаря!

# 438
  • Асеновград
Здравейте момичета  Hug Отдавна не съм писала,но ви следя редовно  Grinning  Отдавна не бях пускала и поръчки,сега обаче пуснах една на 27.01. Харесах няколко чифта сандали,но ми се струва рано за тях и не съм пуснала.И все пак ако някой има 7-ца сандали,нека ми даде размерите,за да се ориентирам  Hug
Ние все още носим 12-18 дрешки, блузките са абсолютно точни на дъщеря ми,но панталонките вече започнаха да и окъсяват.Сега поръчах 1,5-2,дали не трябваше 2-3 да поръчам се чудя  newsm78  Ани е много слабичка,но пък се издължи  newsm78  -точно 11 кг е и е 89 см newsm78

# 439
  • В мечтите
Може ли и аз да се вмъкна тук за съвет, 4е не съм мн на ясно . Разбрах , 4е има отказани поръчки на момичета, които са поръчвали на сайта на MMdirect тъй като са плащали с bg. карта а са пращали поръчката на англйски адрес/на посредническа фирма/. Може ли този проблем да бъде избегнат с плащане с Pay pal. Благодаря предварително   bouquet
И 1 код от мен за същия сайт - безплатна доставка за 1 поръчка/до анг. адрес/ - AS33 - over 25 p.
И аз бях питала същото, но ми отговориха момичетата тук,че проблем има ако е адрес в Б-я.Иначе, ако ти е англ. адреса няма проблем. Peace

# 440
Може ли и аз да се вмъкна тук за съвет, 4е не съм мн на ясно . Разбрах , 4е има отказани поръчки на момичета, които са поръчвали на сайта на MMdirect тъй като са плащали с bg. карта а са пращали поръчката на англйски адрес/на посредническа фирма/. Може ли този проблем да бъде избегнат с плащане с Pay pal. Благодаря предварително   bouquet
И 1 код от мен за същия сайт - безплатна доставка за 1 поръчка/до анг. адрес/ - AS33 - over 25 p.
И аз бях питала същото, но ми отговориха момичетата тук,че проблем има ако е адрес в Б-я.Иначе, ако ти е англ. адреса няма проблем. Peace
  bouquet мерси за отговора

# 441
Ани е много слабичка,но пък се издължи  newsm78  -точно 11 кг е и е 89 см newsm78

Краси, моя син също е доста висок, но е и по-дебеличък, 13 кг. поне е вече, смятам да изкараме цялото лято с 1.5-2.
Според мен 2-3 си е доста голямо, а летните дрехи стоят гадно, ако са много големи - лично мнение. Миналата година изкарахме с 9-12 и то при положение, че стана на 12 месеца през май. Аз също си имам финна мадама и хич не ти препоръчвам да взимаш по-големи дрехи.

Ох, чакам и аз от римини от 10-и, този път май доста се забавиха, а искам да видя дали наистина са уголемени дрехите от товата колекция.

# 442
  • Бургас
Обърках се... На адреса на Гив или Габко могат ли да се пращат поръчки от М&M direct.
Нали на сайта на Гив пише, че не бива да се слага английския адрес за билинг.... Кое тогава е проблем?  Българският билинг адрес ли? Оффф....пак се омотах. Ако някой може да разясни ...  Hug

# 443
  • София
Не се стърпях и писах на Римини да видя какво ще ми кажат,защо този път поръчкта се бави повече от обичайното Thinking

# 444
ще дублирам и в тази тема Embarassed
момичета, ако някой е поръчвал обувки от M&S, моля да сподели впечатленията си. дали са качествени и подходящи за 3 годишно дете? харесала съм тези http://www.marksandspencer.com/Younger-Single-Strap-Riptape-Shoe … ;rh=n%3A215426031 но след отвратителното качество на последните адидас на сина ми (купени в дютифри в Будапеща), страх ми е да поръчвам на сляпо. и как върви номерацията? Благодаря!

# 445
  • Sofia
Обърках се... На адреса на Гив или Габко могат ли да се пращат поръчки от М&M direct.
Нали на сайта на Гив пише, че не бива да се слага английския адрес за билинг.... Кое тогава е проблем?  Българският билинг адрес ли? Оффф....пак се омотах. Ако някой може да разясни ...  Hug
на нашия адрес не може
От МиМ само с посредничество,защото имахме големи проблеми с тях и това беше единствения вариант за тях

# 446
Питай Чоча на  лични.

# 447
  • Бургас
chocha, благодаря за бързия отговор!  Hug

# 448
Между другото преди малко разглеждах сайта на Минимод - харесаха ми няколко неща, а не се сещам да сме го обсъждали в темата...що така newsm78
Ето тук напр. има изгодни работи http://minimode.co.uk/sale/rpp-200
Наистина има хубави неща, ама размерите са страшно ограничени! Основно NB са останали!  Sad

зависи какво търсиш Peace

Снощи с една приятелка пуснахме много хубави неща в размери 1-1.5г; 4-5 г и 5-6 г... Grinning

сега като влязох в сайта, от разпродажбата наистина са свършили доста отномерата Rolling Eyes

Исках да питам - някой беше поръчвал тези страхотни червени кецки, но не помня кой - моля да споделят за номерацията им, че искам да ги взема за дъщеря ми

http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/20/3

# 449
Уфф и аз съм в чуденка за номерата на детските обувки на некст - според вас на кой номер отговарят 34/ 22см - дали правилно си мисля, че е 12 newsm78?...дано някой да е наясно, че много ми се иска да си пусна поръчката тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт