Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 085
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не съм сигурна,но май не си на прав път
аз за сина ми съм поръчала 10 и се надявам стелката да е 18см

Нека момичетата които са поръчвали по-големи номера кажат със сигурност Peace

# 451
  • София
Някой знае ли какво става с Ива? Имам една поръчка от Некст през нея и трябва да я платя, пък не се е вясвала от 15 януари. А между другото тя към коя от фирмите работи, че забравих да я питам

# 452
  • Златна Добруджа
Уфф и аз съм в чуденка за номерата на детските обувки на некст - според вас на кой номер отговарят 34/ 22см - дали правилно си мисля, че е 12 newsm78?...дано някой да е наясно, че много ми се иска да си пусна поръчката тази вечер

Здравей, предполагам това 34/22 см е 34 номер с 22-ва стелка  Grinning Ако мога да те ориентирам - моят син има ботуши на Некст номер 35 /UK3/ .Стелката не мога да я измеря, но кракът му е 21.5 см и са му идеални  Peace

# 453
По правило 34 трябва да е 2.

# 454
Хммм, а как различават UK номер 2 или 3 (33/22см) от другите 2 или 3, които в таблицата са най-отпред и са със стелки 10.5 и 11см. Като гледам разпродажбата на некст как да преценя дали за малките или за големите става въпрос?

# 455
дъщеря ми носи 34 номер и и взимам 2 отговарят си стават и от некст още не ми е дошла поръчката но имам маратонки на пума 34 ако ти вършат работа ще ти ги измеря

# 456
  • Sofia
Някой знае ли какво става с Ива? Имам една поръчка от Некст през нея и трябва да я платя, пък не се е вясвала от 15 януари. А между другото тя към коя от фирмите работи, че забравих да я питам
А коя е Ива?
Как не знаеш към коя фирма работи, как си поръча?

Гери много ме зарадва, че поръчката ми от намалението на Некст имала голяма успеваемост, да видим какво ще дойде, аз вече съм забравила какво съм поръчала.  Laughing

# 457
  • София
А коя е Ива?
Как не знаеш към коя фирма работи, как си поръча?
ivasl Peace. Мислех, че я познавате, защото съм я виждала да пише тук. Ами поръчах си чрез форума, не съм я питала към коя фирма е, но съм останала с впечатлението, че работи в някоя от посредническите фирми, обсъждани тук

# 458
алезар от кога почват работа  Rolling Eyes Hug

# 459
  • София
алезар от кога почват работа  Rolling Eyes Hug
Rolling Eyes , че те си работят
 О, и аз съм доволна  нещата ми от ММ директа са пристигнали без липси / да не повярваш  Crazy/

# 460
Момичета, някой стяга ли поръчка от Дебенхамс?  newsm53

# 461
  • Sofia
ivasl Peace. Мислех, че я познавате, защото съм я виждала да пише тук. Ами поръчах си чрез форума, не съм я питала към коя фирма е, но съм останала с впечатлението, че работи в някоя от посредническите фирми, обсъждани тук
Не знам дали е към фирма, поне не го е обявявала публично, даже не знаех, че прави поръчки.
Ако е писала някъде съм го изпуснала.
Аз по принцип съм с две ръце ЗА посредниците да излезнат на "яве", така или иначе всички знаем, че четат темата от-до, те ни знаят кои сме, поне и ние да ги научим.  Laughing

# 462
Мисля, че не е към някоя фирма (ivasl)  Rolling Eyes  На лични една мама ме беше питала за размери и между другото дали да и се довери. И на нея казах, че за първи път разбирам, че тя прави такива поръчки. Дано всичко е наред  Peace

Колкото до посредниците мисля, че не ми трябва да се разкриват в темата. Всъщност все ми е едно. Който си е коректен (продавач или купувач) винаги си излиза наяве  Laughing

# 463
дъщеря ми носи 34 номер и и взимам 2 отговарят си стават и от некст още не ми е дошла поръчката но имам маратонки на пума 34 ако ти вършат работа ще ти ги измеря

Те пумите са си ок, друг е въпроса с Некст. Аз миналото лято поръчах 2-ка, сандалите дойдоха обаче 33-и номер. Confused

# 464
Аз събирам поръчка понеделник от Некст желаещи на лс или скайп

Общи условия

Активация на акаунт