Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 114
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Може ли да ми кажете за детските обувки, освен за дължината има и за широчината( F, G, H съответно на колко см отговарят). Харесала съм от " Clarks":  http://www.clarks.co.uk/find/product-is-20332307

# 511
При поръчка от англ. сайтове чрез Give Transport само 9% комисионна ли взимат, няма ли такса и за килограми?

# 512
  • Sofia
много благодаря за тази информация-от нея се нуждаех,видях че е съвсем нова темата,но явно съм пропуснала нещо
хубав ден-благодаря още веднъж и до скоро
Нова, нова, колко да е нова?
Скоро ще стане на 1 година вече.  Mr. Green
А за Амазон има отделна тема, можеш да си поръчваш и сам/а от там, не ти трябва посредник, а транспорта фирма ако нещо не го доставят до БГ.

Това го разбрах но чрез какър посредник как да го намеря и такива неща???
Такивата неща и те са на първа страница изброени всичките.  Grinning

# 513
Може ли да ми кажете за детските обувки, освен за дължината има и за широчината( F, G, H съответно на колко см отговарят). Харесала съм от " Clarks":  http://www.clarks.co.uk/find/product-is-20332307

F се приема за нормално краче, буквите преди нея са за по-тясно, а след F за по-широко и пухкаво краче. Точни см няма.

При поръчка от англ. сайтове чрез Give Transport само 9% комисионна ли взимат, няма ли такса и за килограми?

Мисля, че има и сума на кг за транспорта от Англия до България. Регистрирай се в сайта им и прочети условията.

# 514
Adams няма ли да обяват 75%... седят на 50% почти месец.

Търся си дамска чанта и дебели пуловери. Гледах Еспри и Маркс и Спенсър. Бихте ли ми препоръчали къде другаде да погледна?

# 515
Да имате новини от Алезар, последно Гери писа, че събота буса ще е тук, по принцип ми праща писмо, че мога да отида да си взема нещата, а сега нямам поща  Confused

# 516
Преди малко си писахме с Гери и каза, че буса всеки момент трябвало да пристигне, понеже пътищата били много лоши.   Peace

# 517
Преди малко си писахме с Гери и каза, че буса всеки момент трябвало да пристигне, понеже пътищата били много лоши.   Peace
Благодаря ти, гледам да не ги притеснявам постоянно, и затова си питам тук. Принципно не се притеснявам, знам, че всичко е точно с Алезар, но понеже съм се комбинирала с няколко човека за тая поръчка, събрах им парите уж да плащам днес, а няма бус още  Mr. Green и те почват да питат, кво става що става и т.н.

# 518
Това го разбрах но чрез какър посредник как да го намеря и такива неща???

айде пак- прочети първия пост по темата  Grinning

# 519

Търся си дамска чанта и дебели пуловери. Гледах Еспри и Маркс и Спенсър. Бихте ли ми препоръчали къде другаде да погледна?

Наскоро гледах чанти в additionsdirect и в английския Ла редут. Преди седмица имаше и много готини в schuh, ама като гледам нищо не е останало. В ММДирект няма ли?  newsm78

# 520
Дидка, разглеждах покупките ти и видях едни мъжки обувки скечърс. Да те питам отговарят ли на 44 номер?

Коригирах си надписите под снимките. Оказа се, че съм се объркала ooooh! Мислех, че 10-ка отговаря на нашия № 44 и така е всъщност по амазонските таблици... Е да ама разгледах кутията на Скечърс и се оказа, че по европейската номерация отговарят на № 45, с размер на стелката 29 см. Като това го потвърждавам с лично измерване Simple Smile

С WIN компани съм чакала поръчка за моя позната почти месец, така че наистина са бавнички, но пък като цена излизат най-евтино - плаща се само на кг. без % комисионна.

Гив транспорт са с 9 % комисионна и такса за килограми - мисля, че е доста изгодна
Цитирам: "Пратки над 3 кг се таксуват на килограм при цена 1 паунд за килограм.
Пратки под 3кг се таксуват на бройка, а не на килограм - цената е 3 паунда за пакет
."

И аз май гледах в ММДирект дебели пуловери, но мъжки - ти какви търсиш?

chevroleta, ти успя ли да си вземеш нещата на Пъмпкин от Габко-то? Че моите и двамата са болни нещо и не успяхме да се организираме с мъж ми да отидем Rolling Eyes

# 521
Didka b, успях и още как! newsm44 Пратих мъжа ми и каката да ги вземат. Голямо пробване падна, голямо фръцкане! Нещата са меко казано страхотни! newsm68 Мълча си, защото ми се иска подробно да се изфукам с всичко, а нещо не ми остава време.

# 522
Ще чакаме снимки Simple Smile
Дамските чанти в М&М са доста спортни. Пуловери почти няма. Търся дамски пуловери. Ще разгледам още сайтове. Засега са ми фаворит С&А, но не ми се занимава с немските посредници в момента.

# 523
И аз чакам с нетърпение снимките ви - нещата наистина са им много красиви Flutter

Преди малко се разбрах с Веско да ми ги достави в къщи, че няма как да отидем, но това ще стане чак вторник или сряда, така че първо ще се порадваме на твоите неща Laughing

Stryper-че, ти имаш такъв нюх към изгодните неща в нета, че не знам защо ни питаш Hug Ако намериш хубави чанти, моля те да споделиш Simple Smile

# 524
  • София
Момичета ще помогнете ли на мъжът ми.
Вчера реши нашият да си купи обувки от Кларкс. До тук добре, дадох му аз няколко фирми посредници - извадени естественно от тук, за това ви благодаря. Избрал той една, харесал обувките. До тук идеално.
НО решил да си ги плати с неговата карта Виза на Райфаизен, принципно пътува много и до момента си плаща навсякъде с нея, та хич не си е и помислил, че няма да може да си купи сам обувките и да ги прати на английския адрес.
Платил сладурът, но му дало грешка в адреса на картата - и до там. Звъни той пак на фирмата и решава, че през нея ще поръчва, НО се оказва че от Кларкс са изтеглили парите от картата, а в акаунта му няма поръчка. То ясно, че утре ще зъвни до Англия (да живее интернета, че поне това излиза без пари) но поне кажете има ли шанс да пратят обувките до адреса в Англия или направо да им казва да връщат парите.
Стана дълго извинявайте и Благодаря на този, който изчете фермана ми.

Второ питане - дайте моля линк към този сайт Пъмпкин, само за него говорите, а аз нещо не мога да го намеря.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт