Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 085
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, от сайта на Алезар не ми стана ясно дали поръчката я правя сама на техен адрес за доставка или те поръчват от мое име. Имам код за отстъпка за Vertbaudet и се чудя дали ще мога да я ползвам при поръчка чрез тях.

# 556
  • Златна Добруджа
mentina, кой номер обувки носи дъщеря ти по Бг?
Моята носи 23, съответно 7 по англ. Мисля, че бг са с номер по-малки от европейските. да не би оттам да е разликата?

Наскоро й взех едни пантофи на Колев и Колев, номер 24. Аз пък винаги съм си мислила, че БГ номерациата съответства на европейската...

# 557
А от амазон дали ще ми го доставят до България.
Благодарности.  bouquet

# 558
  • Sofia
от никой сайт няма да ти го доставят до Бг
твърде обемно и голямо е и транспорта ще му е доста скъп,за да ти го достави сайта

# 559
Здравейте, момичета. За първи път пускам поръчка чрез The Win Company. Ако някой е поръчвал може ли да ми каже как е по-добре да платя. Дали ще има проблем ако платя по Банков път, а не с наложен платеж? Благодаря предварително.

Мисля, че в сайта им пишеше, че може и по двата начина.

# 560
здравейте, днес получих това
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/27/1?extra=sch&a … mp;exclude=00OC00|00O00&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation-girls-cat-skirts-0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSkirts
размер 16 за мен , както и размер 8 от цикламената

тази шапка 7-10 http://www.next.co.uk/shopping/girls/search/5/11?extra=sch&n … amp;exclude=00S00|00SW00|00SW0100&returnurl=%2fshop%2fgattgender-oldergirls-gattproductaffiliation-girls-cat-hats-0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bHats

както и тази 3-5 http://www.next.co.uk/shopping/boys/search/8/20?extra=sch&n= … amp;exclude=00U00|00UD00|00UD0100&returnurl=%2fshop%2fgattgender-olderboys-gattgender-youngerboys-cat-hats-0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bHats

Първа поръчка с Алезар , много им благодаря !
Що са ми такива дълги линковете  newsm78

# 561
и аз чакам мойте неща от алезар утре а вчера ми е тръгнала една поръчка от гъпко и една от алезар да видя като тръгват в един ден кой ще пристигне първи

# 562
Знете ли какъв е курса,на който смятат лирата Алезар при плащане с наложен платеж?
Дали е така,както пише в сайта:"...фиксиран курс 2.34лв за 1 английска лира"?

Да, това е курса 2.34, поне засега. Доскоро беше 2.32. Като имат промяна я отразяват в сайта.

# 563
  • Златна Добруджа
Та такааа, сандалите за дъщеря ми ще се продават. Слагам линковете отново:
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/15/13 - номер 8, стелка 15.6-7 /мястото за крачето/
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/15/5 - номер 8, за краче максимум 16 см

Имам и реални снимки, ако някой проявява интерес да пише на лични  Peace

# 564

hrrisss, бялата шапка хубава ли е ? За колко голямо дете си взела този размер и добре ли е ?

# 565
На мен ми харесва шапката . Дъщеря ми имаше подобна на друга марка и бях доволна, затова пак взех. Ще прави април 6 години , но шапките винаги са били изпреварващ номер. Диаметърът на периферията е 35-36 см, а диаметърът за главата е 17 см, обиколка около 51 см. В никакъв случай не й е голяма .Розовата лента е пришита и не се мърда.

# 566
hrrisss, благодаря, ориентирах се.
От мен малко снимки на момчешки дрехи за разнообразие - в сряда  Laughing 

# 567
  • СОФИЯ
здравейте момичета, ако може някой да ми отговори, ще съм много блаагодарна: Направих поръчка преди 3 седмици с посредник риминикидс. До днес не съм получила нищо. Междувременно (вчера) пак поръчах няколко неща с римини. Днес им писах имейл да питам какво става с първата ми поръчка, отговориха ми, че до 10 февруари (???) трябва да е на техния адрес в Англия. Помолих ги да ми потвърдят, когато направят втората ми поръъчка, не съм получила потвърждение още. За мен то е важно, защото ако много се бавят с поръчването предпочитам да пазарувам директно, пред това да се изчерпа някое отнещата, които съм си избрала. Та въпросите ми са:
Практика ли е да се бавят тоолкова доставките с този посредник?
За колко време приблизително обработват формулярите, т.е поръчват от сайта? Ако вчера съм им го пратила, да разчитам ли, че до края на деня ще поръчат?
  bouquet

Аз поръчвам само с риминикидс и винаги поръчката ми идва за 10-12 работни дни,което за мен е нормално и е в срок. С тях контактувам много добре,отговарят ми веднага на всеки мой мейл . Последните два пъти имах липсващи неща и единият ден пускам поръчка, на третият ден ми казват какво липсва.

# 568
Знете ли какъв е курса,на който смятат лирата Алезар при плащане с наложен платеж?
Дали е така,както пише в сайта:"...фиксиран курс 2.34лв за 1 английска лира"?

Да, това е курса 2.34, поне засега. Доскоро беше 2.32. Като имат промяна я отразяват в сайта.

ewa,благодаря Hug!

Днес пуснах поръчка чрез Римини.
Новото при тях е(поне за мен е ново),че са прекратили заплащането по банков път.
Това още не е отразено в сайта им,но "казаха",че скоро ще обновят информацията и ще актуализират  някои от новите изменения.

# 569
  • Шумен
Днес пуснах поръчка чрез Римини.
Новото при тях е(поне за мен е ново),че са прекратили заплащането по банков път.
Това още не е отразено в сайта им,но "казаха",че скоро ще обновят информацията и ще актуализират  някои от новите изменения.
Ехааааа, много лошо и аз пускам поръчки през тях  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт