Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 25

• 50 203
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Не съм изчела всичко, извинявам се предварително, но се опитех да се регистрирам в Марк анд Спенсър , но България я нямаше. Моля за съдействие. Благодаря.

# 586
  • Варна
Момичета,много,ама изключително много съм доволна от Алезар.
Пристигна ми поръчката с едни страхотни тенжери и беше перфектно опакована с едни едри мехурчета.Отворихме я с куриера за да видим дали няма нещо счупено-нямаше.
Благодаря и на Гери,че не се отказа,защото доста и се наложи да ги почакаме въпросните тенжери!  bouquet
От къде си пазари въпросните тенжери .  Thinking   Би ли дала линк за да ги видим ?

miki_ad  ако се интересуваш от  Марк анд Спенсър прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441377.0

# 587
  • у дома с любимите си хора
Момичета,много,ама изключително много съм доволна от Алезар.
Пристигна ми поръчката с едни страхотни тенжери и беше перфектно опакована с едни едри мехурчета.Отворихме я с куриера за да видим дали няма нещо счупено-нямаше.
Благодаря и на Гери,че не се отказа,защото доста и се наложи да ги почакаме въпросните тенжери!  bouquet
От къде си пазари въпросните тенжери .  Thinking   Би ли дала линк за да ги видим ?

да,разбира се заповядай

# 588
  • Варна
Страхотни са  Hug
Със здраве да си ги ползвате у дома   chef

# 589
По въпроса за грейките и аз търсих такава, само че за момченце (3-6м) и нищо не открих.....чудих се на тази от некст, много е сладка, но все пак си личи, че е за момиченца smile3506 Ако някой се сеща за подобна да свирка, че пролетта наближава..
ще покажеш ли за коя грейка точно став въпрос, че и аз търся нещо връхно за пролетта
Тази Руми ли дето е показала в зелено Thinking

Да, същата , макар че аз им казвам пухенки на тези елеци (http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/23/1?extra=sch … 3bYounger%20Girls
не знам защо, но в тази колекция за момиченца има толкова по-готини неща от тези за момченца...чак ми се прииска да имам една малка сладурка...отплеснах се  newsm62

# 590
По въпроса за грейките и аз търсих такава, само че за момченце (3-6м) и нищо не открих.....чудих се на тази от некст, много е сладка, но все пак си личи, че е за момиченца smile3506 Ако някой се сеща за подобна да свирка, че пролетта наближава..

Сетих се за тази
 http://www.mothercare.com/Baby-K-Black-Gilet/dp/B002QS3KT2/sr=1- … 2031&mcb=core
но не съм сигурна дали ще ти допадне този цвят  Thinking

# 591
a rimini na kolko smqtat fiksiraniq kurs? izvinete,ne moga da smenq ezika!

# 592
Моята поръчка от 16.01 чрез Алезар е вече тук , чакам всеки момент куриера да ми я донесе  Grinning После ще се хваля , цялата поръчка е от Джордж и повечето неща са за мене  Crazy
Ави чакам с нетърпение да видя какво си си поръчала ,че и аз харесах доста неща

# 593
Получих sms от Еконт най-накрая  newsm44  Ще се отчета после.

# 594
  • Шумен
a rimini na kolko smqtat fiksiraniq kurs? izvinete,ne moga da smenq ezika!

Това пише в сайта:
Плащането се извършва при доставката в лева ( на база фиксиран курс на паунда 2,30 лв. за 1 паунд ) или по банков път в паунди.Когато попълвате своята форма за поръчка е необходимо да отбележите метода на плащане.

П.С. И аз имам смс от Еконт, но не знам дали ще успея да я взема довечера   Crazy.

# 595
Moята поръчка пристигна  Party , ето снимки http://mamaavi.snimka.bg/other/next.346935.17095151 .Някой ако иска размери на нещо да пише  Peace

# 596
Didka_b това, което цитираш е цената за собствени поръчки
За поръчки чрез посредничество се мери на кило,не са на бройки пакетите Peace

Права си, Чоча - не съм дочела Peace

rummi_pl, чакаме снимки Simple Smile

Аз пуснах една поръчка от Некст и ще чакам да видя как са размерите, за да поръчам повече неща.. Аз пък харесах толкова работи от колекцията за малки момченца, че едва се спрях на няколко работи Laughing

Моля за коментар за тази пола, че дъщеря ми като я видя и се влюби в нея - до къде стига дължината и ако може за реалните й размери http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/27/1#reviews

Ави, докато си писах поста видях, че си публикувала снимките ти. Влюбих се в тази рокличка , а пък манекенката е един път  Heart Eyes

Пижамките на последните снимки от Джордж ли са и какво им е качеството?

# 597
Didka_b , рокличката е разкошна  Flutter , манекенката не искаше да я съблича , за малко не легна да спи с нея  Laughing Купих една и размер 0-3 месеца за бебката на една приятелка, която ще се роди през април , толкова много ми хареса  Crazy
Пижамките са много хубави , мекички , плътно трико , само че са от бебешката серия  Peace

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 15:09 от *Ави*

# 598
Ави, червената и синя долничка кой номер са? Може ли размерчета?  Hug

# 599
Ави, червената и синя долничка кой номер са? Може ли размерчета?  Hug

Долничките са размер 4-5 годинки , ще измеря после ,че сега са в пералнята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт