Жената лъв - 17 част!

• 18 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Камче, то е ясно, че когато не ни е до главата, можем само кураж да ти даваме, но сега се сетих, че на една моя приятелка бебето и беше на няколко месеца само, когато му правиха подобна операция. Това е, че твоят е голям, да Confused. Той страхува ли се? Какво казва? И от какво наистина се е получило? Да е бебе, да кажеш- плакало е много, напъвало се е, но тук Thinking...
Нали за баткото става въпрос, не съм се объркала?

Венче, мина ли операцията? Кой знае и на вас колко ви е притеснено Sad.
Имаше преди няколко месеца една тема за едно момиче, бременно, което едвам удържаха донякъде бременността и после, слава богу, след успешно раждане бебето е живо и здраво, на нея веднага и отстраниха матката. Само си спомням като беше писала - майка ми е така, повярвайте ми, не е живот това. Не ми е идвало до главата, да чукам на дърво, но какво означава това? Тя Норчето най-добре ще ни каже, но вие имате ли представа? Нали органа го няма вече, децата са вече родени, но създава ли някакви проблеми това?

# 121
  И аз така знам от моята дружка, че след като им размине упойката и хукват. Дори не помня дали го шиха нейния или само го лепиха.
  Камче не се притеснявай излишно. Къде мислите да го оперират - Пирогов или Варна. За Пирогов моята дружка каза, че били много добри всички хирурзи и много добре се грижели за децата. За Варна - ще питам леля. Толкова години е работила в Окръжна болница-Варна като акушерка, че все трябва да има наблюдение върху лекарите.
  В тоя ред на мисли - трябва да и честитя празника  Laughing.
  Вени, какво става? Оперираха ли леля ти вече? Надявам се всичко да е ОК  Peace.
  Поли, няма ги хормоните, щото те и яйчниците отстраняват мисля. И после си на хормони. Иначе влизаш в критиката  Rolling Eyes. Но за една жена, която вече е в критическата не мисля че е такъв проблем  Rolling Eyes.

# 122
  • София
Ей сега говорих с майка ми, опрецията е минала успешно и всичко е ОК! Благодаря и на вас, мацки, за куража!
Около мен много народ е така, за съжаление... Баба ми, майка ми, леля ми - с премахнати матки заради миоми, кумата ми също - рак на маточната шийка  Confused... На всичките оставиха яйчниците, които на практика могат да функционират и без матката и да произвеждат необходимите хормони. Както каза Реа тия дни - няма матка, няма проблем... няма и цикъл. Да са живи и здрави всички, само това желая  Hug!

# 123
  Ей на, докат редактирам и Вени се разписала.
  Супер, Вени! Чудесна новина! Пожелавам и бързо възстановяване!
  А щом оставят яйчниците, значи всичко е ОК  Peace!

# 124
Бързо възстановяване на леля ти, Вени!  Peace Кумата ми също има такава операция, доста по-млада, пи някакви лекарства за малко и после критическа... При леля ти, поне се припокриват нещата. А и яйчниците си функционират все пак.

Ками, където и да идете, да си е детско отделение. При нас хирурга беше супер, но анестезиолога... ужасно корумпиран и те прави луда, докато не му бутнеш на ръка повече. После и по новините го даваха. Мен ме бяха пуснали с детето, мисля че и вас ще пуснат.

# 125
Здравейте, дружки!
Четох ви до сега, нал трЕбе да съм в час ooooh!
Вени, радвам се за лелчето ти Hug Да е жива и здрава!
Ками, освен кураж и много виртуални  Hug друго не мога да ти дам, но знай, че ще те мислим и сме с теб Hug
Уфффф, и аз с оплакванията ама... Алекс ми е болен Tired Една Т три дни я мъчим вече, доки каза, че не е за АБ, но все си мислех, че досега трябваше да няма вече... Ще видя днес как ще е до довечера и утре пак ще го водя и болнични ще си взема Crossing Arms Не мога да ходя на работа, ума ми е все при децата, като са болни... Вярно, че режат паричките, ама нА не мога Rolling Eyes
Лелееее, щях да забравя ooooh! имаме си ново попълнение! Добре дошла на новата лъвичка! Hug
Нещо ми е криво, ша ма прощавате... обичам ви!

# 126
Не е нормално да изпия 3 нес-кафета от сутринта и да продължава да ми се спи. Tired

# 127
Какво ще кажете да зарежем тая гадна тема, и да пуснем нова Thinking?

# 128
Дайте ми някакви идеи за ястие с телешко месо?

Какво ще кажете да зарежем тая гадна тема, и да пуснем нова Thinking?

Що? newsm78 Thinking

# 129
Щот' не прочетох на някой да му е наред ooooh!.

Венче, радвам се, че всичко е минало Hug.

# 130
Не е нормално да изпия 3 нес-кафета от сутринта и да продължава да ми се спи. Tired

Ко праЙ нощес А?

ТедиHug, дано се оправи малкия, висока ли е Т, някакви други симптоми има ли?

Венче, браво за леля ти!

Рени
, недей да питаш леля ти за сега. Ще умуваме, ако ми потрябва нещо ще ти пиша /подслон  Mr. Green/

# 131
Пол,няма да я оставяме ами да вземем нещо друго да направим,примерно :
Какво хубаво ви се случи днес?
-На мен нищо до този момент,освен,че сме живи и здрави и имаме покрив над главата.
Ноооооооо  Flutter довечера сме на гости.Ще правя онзи прасюнгел-да не съм с празни ръце.Стискайте палци да се получи.

Чоч,ето ти идеи:    http://vkusnoikrasivo.com/category/48/%20%D0%AF%D1%81%D1%82%D0%B … D0%B5%D1%81%D0%BE

Ко праЙ нощес А?

Спах!МоИш ли да си представиш?Ни КекС ,ни дяволи,че и първа заспах от цялата къща  Crazy Да не ме е налегнал някакъв`зимен сън-летаргия`  newsm78

# 132
  И подслона шА го Уредим ако си тук. Нал имаме свободен Хапартамент. Хем шА видиш как добре съм го почистила  Joy.
  Поли, както сме я подкарали, тя и следващата няма да е по Убава. Аз си пожелавам до края на тази вече всичко да ни е наред, да ни се е подредило и пак да ни огрее слънчицето  Peace! Аз ще спра да съм вкисната, ако Валентин спре да мърмори, ако Вили вземе да чува като му казвам да учи и ако Боил слуша като му кажа да се махне от мивката. Но... това е мисия невъзможна. За това Валентин е на мнение, че аз съм вечно в гадно настроение  Rolling Eyes. Ми кО да напрая  Crossing Arms. Трябва ми работа, ама кога ли ще стане  Rolling Eyes.
  Чоч: тас кебап или телешко варено!
  Жу, аз съм така от много време, ама пък ставам в 6:30 принципно и лягам в 12:30 по нощя.

# 133
Някой вещ може ли да ми прати старата версия на скайп-а на ЛС?

# 134
И все пак може да излезе нещо хубаво от цялата тая работа. Ако дойдем до СФ може да пийнем по кафенце? Вени, Рени, Хаяси знам, че сте първи писти.......Иначе Ренка мерси за предложението.  Hug Те кумовете живеят в СФ, та тъкмо ще им погостуваме и без това не се видяхме за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт