Жената лъв - 17 част!

• 18 586
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
 Пльок......  Blush и аз на 9-та страница.....  Sick

Абе какво правите вие, бе.....? тъкно си викам... а то вчера следобеда е пусната новата тема, влизам тук и  #Crazy ..... изписали нашите цели 9 страници

Аз се позагубих, че малко проблеми си имаме.... мъжо след празниците отиде на работа и колко ще работи.... една седмица. Сега почива седмица, пък ще видим дали ще го викнат за другата да ходи да работи. Изобщо...... така зле, финансово не сме били от преди 8 години. Точно в този момент сме суполяви и тримата, двамата с мъжо бухаме като магарета, а на всичкото от горе дадох и 300 лв, за да ми оправят зъба. Tired Положението ни отвсякъде е натупорчено бих казала...
 Айде стига се оплаквам.. Извинете ме  Hug Hug Hug, ама няма на кой..... , май  Crazy
 Сега, ще ходя да ви попрочета малко, малко..... Whistling
..... ааааа и Добре дошла на новата лъвица...  welcomeизвинявайте пак, ама не й запомних името... Blush

# 136
Жу,Бени,мерси за съветите  Hug.Реших да пробвам това ЦЪК,пък да видим кво ще се получи

# 137
 Каме, много съжалявам за малкия. Аз бих ти препоръчала горещо проф. Бранков. Ние при него правихме операцията на малкия. Имам и телефони.... Искам само да ти кажа, че притесненията и ядовете, докато отмине операцията са наистина много, но дечицата на тази възраст много бързо се възстановяват. Кръсти ми е много палав и жизнен. След операцията, докато му отмине действието на упойката лежеше, вечерта вече тичаше по коридора на отделението. В съседната стая имаше детенце като вашия проблем.... по същия начин. Децата на тази възраст, наистина много бързо се възстановяват. Само ти я карай по спокойно, недей прави моята грешка.... изплаках си очите и свалих близо 10 кила за седмица. Кураж  Hug имаш и от мен и ако имаш въпроси - питай.

# 138
Каме, много съжалявам за малкия. Аз бих ти препоръчала горещо проф. Бранков. Ние при него правихме операцията на малкия. Имам и телефони.... Искам само да ти кажа, че притесненията и ядовете, докато отмине операцията са наистина много, но дечицата на тази възраст много бързо се възстановяват. Кръсти ми е много палав и жизнен. След операцията, докато му отмине действието на упойката лежеше, вечерта вече тичаше по коридора на отделението. В съседната стая имаше детенце като вашия проблем.... по същия начин. Децата на тази възраст, наистина много бързо се възстановяват. Само ти я карай по спокойно, недей прави моята грешка.... изплаках си очите и свалих близо 10 кила за седмица. Кураж  Hug имаш и от мен и ако имаш въпроси - питай.

Гери, много ти благодаря   bouquet, ако има нужда ще ти пиша. Hug
 Ама това за килата ми хареса. Имам нужда! Mr. Green

# 139
Гери, много ти благодаря   bouquet, ако има нужда ще ти пиша. Hug
 Ама това за килата ми хареса. Имам нужда! Mr. Green
РИвИ тУгаз  Cry!
Оправи ми се настроението  Mr. Green. Няма вода, имам оправдание да мързелувам, а и си починах от крясъците на децата, нали дребното е още на ДГ, ама след малко ще отида да го взема и кошмарът отново започва  Rolling Eyes. Дано ми издържат нервите  Praynig.

# 140
За съжаление рева не ми помага, само глада, ама кат' съм гладна съм лоша  Twisted Evil

Гери, опитах да се пошегувам не се сърдиш нали  Hug, щото се старая да не се сдухам съвсем.
Аз за малкото що рев изревах като се роди, ама ни грам не смъкнах тогава. Mr. Green Важното е че всичко мина добре, дано и сега така да е.  Praynig
Айде стига съм ви занимавала. Полке к'во сготви?

# 141
Аууу, Рени, с тая водЪ ега ти мизерията ooooh! ooooh! ooooh!Тъкмо мислех да влизам в "Софийска вода" да видя до кога няма да има вода и гледам ти си написала Mr. Green Кви са тия ремонти, кво е това чудо?! Да видите как се готви с минерална вода Crossing Arms Естествено нямам и една бутилка вода, за миене на ръцете поне, за тоалетната да не говорим Crazy

# 142
  • София
Ками, още одеве си мислех да ти кажа, че ако се наложи да идвате в София, ще се радвам да се видим! Ако трябва и на свиждане на дребния ще дойдем  Hug! Е, можеше повода да е по-хубав, но... живот, кво да го прайш!?

Ей, ама в Младост ви разбиха с тая вода, а? Дано поне я пуснат предсрочно, ако оправят аварията.

Още веднъж да кажа благодаря, че се притеснявахте с мен за леля ми   bouquet!

# 143
 Теди, Теди, до нас копат гадовете и няма изглед скоро да приключат  #Cussing out. Баси поне по ТВ едно съобщенийце да бяха пуснали, а те - нищо  #2gunfire!
  Венче, душко, те планов ремонт правят! Подменят спирателни кранове.
 Камче, и аз реших да се пошегувам, ама нещо съм объркала емотикона. Трябваше да е този:  Crazy и мога да се закълна, че пишеше крейзи, ама що рИве туй чИлячИ - нИзнам  Mr. Green!
 Бай, отивам да взема дребното!

# 144
  • София
Абе, хора, варя яйца от пътпъдък на детето. Нали 10-тина минутки са им достатъчни  Blush?

# 145
# 146
  • София
Аз ще правя картофи със сметана и филе в йенката, че вчера ме присетихте за таз манджа.

Ай, детето вика "Що не ми ги изпържи тия яйца!?"  Shocked! Как се пържат тия дърдонки той знае ли  hahaha!?

# 147

Полинко сърдита ли си? Аз ще правя баница с шунка.
Мислих с гъби, ама ме мързи да изляза за гъби.

# 148
Теди, Теди, до нас копат гадовете и няма изглед скоро да приключат  #Cussing out. Баси поне по ТВ едно съобщенийце да бяха пуснали, а те - нищо  #2gunfire!
И аз това се чудех! Ама що да казват, нал си имат сайт, имат и опция да се абонираш за съобщения и те ша ти пишат когато трябва ooooh! Twisted Evil Е*а си колко благословии отнесоха... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out Нашите Младостки водни неволи край нямат...
Поли, що си сърдита? Сготви нещо деее, поне вода имаш Mr. Green
Вени, ти що не го пита детЕто как ги иска на Очи или на омлет hahaha Mr. Green

# 149
Блокирайте ме в скайпа и ме потърсете наново - polin_a75.

Камче, Теди, не ме мислете Hug.

Общи условия

Активация на акаунт