Жената лъв - 17 част!

• 18 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
И аз взех дребния и съм сложила едни картофи да варя. За картофени кюфтета ги глася, ама обикновено като видят сварени картофи децата ги омахват толи-топли с масло и сол.  Simple Smile Та ще видим... За закуска правих варени макарони с масло и захар. Така ги ядат моите. Другия път и аз оназ манджа на Вени (от Мастерчето), че я гледах и се облизвах...

При нас спират през седмица водата, че сме близо до някакво голямо разклонение за квартала. И като ремонтират някъде и пуснат силно водата после, при нас избива на връзките и редовно има "рекичка" пред входа. Голяма радост за дребното  Mr. Green

Поли, не се коси  Hug Здраве да има

# 151
  • София
Вени, ти що не го пита детЕто как ги иска на Очи или на омлет hahaha Mr. Green
hahaha  hahaha  hahaha щот съм гадна и ги бутнах всичките да се варят!

# 152
Вени, да не му ги дадеш всичките.Чувала съм,че едино такова се равнявало на няколко кокоши .

# 153
  • София
Вени, да не му ги дадеш всичките.Чувала съм,че едино такова се равнявало на няколко кокоши .
Леле, Жу, омете три!  ooooh! Мерси, че ми каза, ще скрия останалите, да не се блазни от тях  Hug!

# 154
Оооо, Мацки, к'ви ги вършите?

Аз последен ден с мобилното у-тво вкъщи и да ви кажа как му се наслаждавам. Седнала съм в кухнята, чета ви, пиша ви, мъжа ми млати пържоли, а дребното му помага. Блаженствооооооооооооооооооооо! Ей сега ще се размирише на печено месце. Ще измият салатата, а детето я врътка в една въртележка, за да махнем водата от нея.

Пол, голяяяяяма сръдня му удари, ма ако не ти се готви, не готви, не трябва само да си сърдита, за да не готвиш.И що така нов скайп? Мъжа ти ли мрънка или си му много сърдита.

Кам, стискам палци всичко да мине леко за детенце. Сияна има пъпна херния и още на първата консултация с коремен хирург каза, че е задължително за операция. Беше на 1г и 1-2 месеца. Педиатърката обаче каза, че това може да се отложи във времето и да се направи още една консултация. Та засега нямаме 2 ра консултация и все още незнам какво да правя.

Вени, как ме подсети за тия пъдпъдъчи яйца, миналат година се скъсах да търся по Великден, нямаше никъде. Да видим тая година дали ще се вредя.

Мастерче, к'во ще размразиш тая вечер.

# 155
# 156
  • София
Ко прайш, пиле? Мъжото прибра ли се по живо по здраво?

Хаяси, аз не съм много по яйцата, ама детето ги фиксира днес в магазина (заедно с две пакетчета пуканки, шоколад и желирани жаби  Crazy) и си ги напазарува.

# 157
Ко прая.........нищо. МъжО си е у дом. Мн доволен е останал от Виена. След като са разбрали , че летището във Варна е затворено, са ги взели с някакъв мерцедес и в центъра на Виена са ги закарали в хотел. Всичко било безплатно- храна, спане. Донесе мн шоколади, щото го заплаших , че ако не донесе на децата и мен нещо няма да го пусна у дома Joy . Той милият хич не се сеща за такива неща, та аз го подсещам Mr. Green Твърди , че тук ги имало нещата същите, но не е там работата, нали ме разбирате. Като малка винаги чаках с нетърпение майка ми да се върне от командировка от Сф и винаги ми е носила разни неща..........

Вие мн сте писали  ooooh! не мога да ви изчета , сигурно ще съм изпуснала някой интересни неща, но да ме извините.  Heart Eyes Hug

Днес ходих с автобус на бач, не ми хареса  Crossing Arms Не че се правя на фръцла, просто съм откровенна. Един още на отиване ме изнерви. С някаква найлонова торбичка постоянно шумеше  Twisted Evil 100 пъти го погледна на криво - как не се усети незнам newsm78

Утре съм с джипката - това е.

Кали днес каза ,че в класа били 11 деца  Shocked Утре може и да са повече.  Laughing

# 158
  • София
Е, как нЕма да чакаш подаръци, мноу ясно! Кой не чака, а!?
Аз нали ви казах как моя мъж ми донесе от последната командировка сурова наденица, щях да умрЪ кат видях торбичката  hahaha! Ама да го похваля, преди година-две от Испания ми донесе най-прекрасното колие Сваровски, фръц  Heart Eyes! Зарадвах се не само заради марката, а че ми го беше избрал точно по вкуса (моя и неговия все се разминават обикновено)  Flutter!

Оф, за градския транспорт не ми се говори... Над нас е циганската махала и като се кача в автобуса съм малцинство в повечето случаи  Mr. Green! Качват се с банички, кафета, а един сладур в най-голямата гъчканица, си пална и цигара  Shocked! Ние бяхме човек връз човек, не може да се диша, а тоя изрод си я запали като стой та гледай  hahaha!

# 159
Вени, яйцата стават интересни като се боядисат. И заради малката имах голям мерак, ама така и не намерих, тая година освен да се организирам от по-рано. Иначе все баща ми ми купува яйцата. Аз пък им меся козунаци.

Тая вечер никакви ви няма. Или няма настроение????????

Реа, много е кофти като свикнеш на кола и да трябва да се качиш в ГТ. Личното ти пространство се увеличава от колата и в ГТ е ужасно. А и като ти влезе бензин в кръвта няма отърване.

И аз все чаках подаръци, последната командировка на баща ми беше в Австрия и ми докара първата кола от там. Най-големия подарък. Абе златен татко.

Оф, за градския транспорт не ми се говори... Над нас е циганската махала и като се кача в автобуса съм малцинство в повечето случаи  Mr. Green! Качват се с банички, кафета, а един сладур в най-голямата гъчканица, си пална и цигара  Shocked! Ние бяхме човек връз човек, не може да се диша, а тоя изрод си я запали като стой та гледай  hahaha!

Ей това ме разби.    Joy Joy Joy

# 160
Вени, кофти с тез цигани-мигани  Joy И при нас е така, ама............Мен ми става лошо в ГТ, найстина. Излизам от автобуса като прибита...........
Хаясче, егати големият подарък. Твоят тати мн добър човек  Simple Smile Аз великденските яйца ( перашки по нашему) мн интересни съм правила имам и снимки, ама сякаш е още рано да показвам. Всяка година майсторя с децата. Стават мн хубави и интересни. Тази година ще се поровя в нета за някой нови идей.
Пол, Стеф, Вий, Жуууууууууу и другите дека сте. Днес май сте се написали като гледам пак 100 страници без мен . Кво правите?

# 161
  • София
А знаете ли кога се пада Великден тази година?

# 162
  • София
А знаете ли кога се пада Великден тази година?
4 и 5 април Wink
мноооого рано се пада

# 163
  • София
Мерси, Мадам Стасита, наистина доста раничко идва!
Уф, как ми се доспа, а малкия се мотае като муха без глава и ще изяде някой скандал... усещам го просто  Mr. Green!

# 164
Уф, как ми се доспа, а малкия се мотае като муха без глава и ще изяде някой скандал... усещам го просто  Mr. Green!

От яйцата ще да е.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт