Жената лъв - 17 част!

• 18 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Каменче, не се замаявай с моите тапети ами дай снимките и после ще се изкажа аз по твоя въпрос. Защо да ти се смеем?

# 586
Предисторията: Един хазяин си търси наематели. Решава да отиде при брокер и му обяснява, че иска тихи хора, защото на долния етаж живее той със семейството си и не иска постоянно някой да му тропа. Обаче брокерът все му намирал некви хеви грънч траш и тем подобни метъли, които само тропали по барабаните и дращели по китарите, и хазяинът изкукуригъл най-накрая и отишъл при брокера:
- Абе, ти, да те еба у гъза, що не вземеш да ми пратиш един цирк горе, белким малко по-тихо стане?
- Споко - отговорил брокерът - сега съм ти намерил едни, че муха да жужне, ще се чуе.
Така и станало. Отишли да живеят на горния етаж над хазяина едно семейство глухонеми. Мъж, жена и тъща. Хазяинът много се зарадвал. Една седмица живели хората горе и наистина нищо не се чувало. Втора седмица живели - верно муха да жужне, ще се чуе. Трета седмица - семейството все едно било погребано живо. На четвъртата седмица обаче хазяинът се попритеснил какво става с тия хора и решил да им отиде на гости да ги види, пък и да им каже да не се притесняват, че и чиния да счупят, не е болка за умиране. Качил се той и звъни на звънеца, обаче те нали глухонеми и не чуват. Решава хазяинът да вземе ключа и да влезе направо. Така и направил. Влезъл вътре и какво да види: Жената гола до кръста и се пляска с пачка пари по циците, мъжът хванал тъща си на задна и яко я опъва, а на всичкото отгоре и разтворил един чадър над нея. Хазяинът се облещил, щял да повърне при гледката на косматите цици на жената и решил веднага да ходи да се разправя с брокера.
- Ей, смотаняк грозен, да те еба в гъза, животно проклето, да ти се роди таралеж, та да не можеш да си погалиш детето, майка ти стара, ти кви ми ги прати на мен бе? Някви съвсем за лудницата... (и му разправил какво станало)
- Споко - казал съвсем спокойно брокерът - те така си говорят.
- Абе какви ми ги говориш? Как така си говорят? - почудил се хазяинът.
- Ми, ето така... Жената казала: "Ходи' да купиш мляко!", а мъжът отговорил: "Да ти еба майката ма, не виждаш ли, че дъжд вали?!".

# 587
...Поли, сигурно питка си правила тогава  Laughing...

Мне, не съм бре Crazy. От скоро се занимавам с това. Сигурно съм ги пробляла Crazy.

Камчееееееее, ш' та бия bash. Казах, че сигурно имаш малко за сваляне, затова ти е трудно. Когато са повече, по-лесно се махат, не знам защо newsm78.

Стефче, разбрах за сметките Peace. Уф, дано се отделите час по-скоро, искрено ти го пожелавам Hug.

И за килото разбрах. И го знам. Аз като взема да се разхождам повече, за питки време няма да имам Mr. Green.

# 588
  • София
Ааа, Чили, вади капелата, че има няколко месеца да се поизпъне до лятото  Laughing!

Да спомена само, че много ме кефи, че пак всеки си бърбори своите: Тапети, диети..........
...... рецепти и пишки  Joy! В тази връзка, Пол, как е положението при Ник?

Сега чак видях, че на предната страница си ме питала за работата  ooooh!!? Преди бяхме две с колежката и се въртяхме така, че имахме почивни дни и през седмицата. Ама хич няма работа... сега съм самичка и ходя, когато имам "пациенти" (от дъжд на вятър  Crazy). Абе дълга и широка...

# 589
Стефи, това с твоите тапети сериозна работа изглежда - 2 слоя тапети, че и слоеве латекс върху тях Rolling Eyes
Трудно ще бъде - то си е кора това нещо. Консултирай се с някой строител  newsm78
Що не викнеш специалисти пък ти да си гледаш кефа.

# 590
Чили, ми затва се чудя и аз. Щото са два слоя. Ще взема някаква боица пък ще седи грозно. Но в крайна сметка така ще го направя. Строител...  Thinking нема пАри за такъв.  Laughing Ще кандисам за стените. Останалото ще сбера малко по малко пари и ще го направя изцяло по свой вкус.
Нещо много инатлива съм станала напоследък. Като магаре. Не че някога магаре ми се инатило, з ада знам точно какво прави ама...

С тези морски снимки и вече... ми се ходи на море.

# 591
Аз също помня на Чили капелата, но не и тази снимка. и ако не бяхте споменали, че е един и същи човек нямаше и да разбера. Много сте сладки с дребосъка. Така е с всички деца, мойто на най-големия студ, на сняг иска на люлки и пързулки. Това е вечно ненаиграли се, все искат нещо, което не може. Деца.

Кам, пък на мен ми се стори отслабнала в Египет на снимките, сравнявайки с тези от лятото.

# 592
Венче, положението е забелено на 6 Mr. Green.
Поне доколкото разбирам от забелено де Wink.

Преди морето имаме явка да правим. За море - ко останат паИчки Crazy.

# 593
Ми, ни моа да ги отворя тез снимки и т'ва си е.  Sad
Ей т'ва ми пише: "За да видите този албум въведете парола:"  Twisted Evil

Иначе благодаря за вниманието на Камчето   bouquet , че специално заради заспалото Джули ги пусна пак, ама...

Някой ме пита дали съм почнала работа.
Божеее, почнала съм аз, утре по- рано.  Mr. Green
Нищо не съм почнала, ами съм се завряла в една онлайн игра, та вече откачих с нея. ooooh!
Ни мога да се наспя, ни дявол.

Даже няколко пъти вече ми се случва като ме викнат за нещо и аз да отговарям: "След 3 мин. и 40сек. ще дойда" (колкото ми е времето, оставащо, за да стане нещо си там, в играта)...  hahaha

Луда работа!

Иначе да, спокойна съм, нервите явно поостанаха в миналото, сега съм добре, децата са добре и всичко е О.К. (да не чуе дявол Praynig)

Толкова от мен за сега, после пак.  Wink

# 594
Стефи, ето нещо да четеш:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190607
Джули, и аз така - при въвеждане на парола нищо не става.

# 595
Малее, тръгнаха съкращения в работата. Сега един човечец дойде и каза, че са го съкратили. Ужас. Аз затова сега само чертежчета и скици докато не дойде март, че да се види накъде духа вятърът. Ужас, ужас. ВЕрно изплащат си им 4 заплати, ма сресът в такова време да осатнеш без работа....

А Полинко, то кат гледам... не знам и за явката дЪли ще останат. Здрави да сме.

Чили, благодаря.
Пароструйка??? Shocked Отказвам се. Твърде много мъки. Ще вапцвам върху слоевете па какво'т сабя покаже.

# 596
Чоче...  Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

ОХ! Пък аз умрях от глад....На всичкото отгоре,Половинчо дойде да ми донесе обяд...От снощните пилешки хапки,едно кисело мляко и портокал... ooooh! И сега още повече съм гладна кат' знам,че имам за хапване  hahaha hahaha hahaha Ей...нямам угодия днес....Как ще изчакам 14:00 че да хапна не знам...Къв е тоя зверски глад днеска не знам....

# 597
Мастерче, яж не се мъчи, аз измуах манджата вече, кво ще правя следобед незнам. Изпих 3 тона вода, ама явно съм си гладна.

Джуличке, ама Кам е дала и паролата, с нея не става ли?

# 598
  Много сте се разписали днес. Аз станах в 6, после легнах пак и така до 10. Цяла нощ съм спала на пресекулки. Дребното с Т, сополи и кашлица и се буди 100 пъти. Окончателно стана в 8 и нещо. Баща му му направил закуска, пуснал му ТВ и компа и заминал на работа, та аз успях да подремна още. Боил към 10 ме събуди с някаква шантава, измислена песничка Simple Smile.
  Джес, и моята племеничка беше колкото твойта щерка в първи клас. Сега е на 9 и започна сама да слабее. Издължи се много. По-висока е от Вили, който е почти 2 години по-голям. Но сестра муи много държи да ядат супи и манджи, а не пици и сандвичи. Лятото пък като са на село ядат много зарзават /нали аз ги гледам тогава, та знам с какво ги храня -супи, постни манджи, печени мръвки и плодове на корем Twisted Evil/.Диетолога Ипократис беше показвал сандвичи със зеленчуци за злояди деца Simple Smile. Например: домат срязан на две и между двете половини мушнато парче сирене. Ако и се яде сладичко, почивните дни забъркайте някакви бисквити - дали от Поли или някакви други, няма значение. Аз откак започнах да правя бисквити в нас, открих, че се правят, много бързо и лесно, 100 пъти по-вкусни са и не се дебелее от тях  Peace. Сега ям повече сладко, но съм 52 кила  Shocked. Вече не давам на мъжа ми да купува боклуци.
  Стефче, аз тапети не съм сваляла, но ако си правиш сметка като ги махнеш да боядисваш с латекс стените - забрави! Стените, особено на панелките са супер криви и с много дефекти. За да мажеш с латекс, първо някой трябва да ти направи хубава шпакловка. С други думи, ако не си го направила - харесай си и тапети  Peace.
  Айде, за сега толкоз от мен. После пак.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.   ooooh!

# 599
Като вкарате паролата, излезте, и влезте наново. Трябва да стане.

Общи условия

Активация на акаунт