Жената лъв - 17 част!

• 18 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Хапнахте ли,пийнахте ли за обяд? Crazy
А кафенце искате ли? Blush

# 616
Кам, а за тия работещите снимки няма ли да има, а? Аз пък нищо не видях  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз пък още се чудя къде да сложа пекарната ако купя  ooooh! щото нямам място. Сега пак има промоция на пекарни в метро 2 бр. по няма и 90лв.

Мастерче, ама пък си хубава, гледам много хора има. Минало е супер сигурна съм.

# 617
А като стана дума.. никой още не ми казал като какво Лъве ще да запишем Мастерче на 1-вото сраница  Mr. Green

Не. ЗощУ да ги пишем като не са? Аз предлагам следното за първа страничка след изброяването на участващите да болднем и това:

Лъвът е властен, благороден и изпълнителен. Постига целите си с лекота, за това хората го обожават и им харесва да му помагат. Дисциплиниран, умее да прилага властта си, благороден, обича лукса, закриля слабите. (Така казват другите за нас, а ние ще си замълчим Flutter).
Ноооо с редки излючения е лош кулинар! (Освен ако не се е сдобил със скъпа пекарна, маркова фурна или нещо друго достойно да събуди лъвския му интерес) Затова темата е със специалното участие на:

TneNMaster (наричана още Мастерче)
                                   и
                     Svetlaibobo (просто Светлето)

Уф, мерак ми е някой път да направя тема, ама.... по-нататък.
Разбира се преминаващият надпис "за мен върхът, за другите - останалото" мисля, че трябва да си остане. Само Джуличка да вземе да го провери за правопис, че нещо се разколебах за пълния член.

Изнамерила съм ви нови снимки ако ги сикате.
ЦЪК  ЦЪК амам е малко голяма

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 14:45 от Stefka.k

# 618
Охооо...и мен ли ще записвате в темата  Crazy  Лелееее,каква чест!!! Благодаря ви! Hug Hug Hug

# 619
  • София
Вярно, че Джес още преди няколко дни даде идеята да впишем Мастерчето! Аз съм ЗА с четирите лапи  Peace. Харесва ми идеята на Стефи.

# 620
Малииийй, на това мойто му се вика тъпо и упорито!  ooooh!
Всичките снимки разгледах, страхотни са!
Браво, Камче, благодаря ти, че позволи и на мен да се порадвам на чуждоземните красоти
 Hug    bouquet

Ша умрЪ, ма, Джулке   hahaha  hahaha  hahaha!

Ти шЪ умреш, ама питаш ли ме мен дали ми е лесно?  Crazy
Онзи ден правя торта с децата, и докато сиропирах блатовете, си мислех как след 18 минути трябва да седна на компа, че почва следващия рунд.  hahaha

А онази вечер (щяхме да ходим до аптеката), и моя ми звъни и ми вика: "Айде, бе, к'во стана, ти ще слизаш ли или?"

Малиии, ми аз го бях забравила Embarassed, кой знае колко време е висял долу горкия.  Joy
Ама не падам по гръб де, викам: "Чей па ти бе, имам още 1 мин. и 49 сек. да вляза в боя и слизам! К'во си задавал зор?!"  Crossing Arms  hahaha

На което той само изпръхтя: "Ти не си у ред!" и ми затвори.
И от известно време насам като звънне късно вечер не пита дали децата спят, а първо пита: "Какво става, воювате ли?", и чак после пита дали всички спят.

Joy Joy Joy

Та, общо взето на никой не му е лесно.
Ни на мен, ни на тия около мен.  Mr. Green

П.С. Ааааааааа, и сега се сетих, покрай неволите на Жу с раницата, да ви разкажа и аз нашите изпълнения, за да знаете, че все още има добри хора на този свят.   bouquet
Моята отвеяна щерка в петък си затрила портмонето, барабар със стикера за училище, електронната карта за пътуване и всичко останало.
Но, понеже е много отнесена от вихъра (бе, на кой прилича т'ва дете? Thinking) Laughing, чак в понеделник се сети, че го няма.
Търсихме, ровихме - няма го.
Прежалихме ги, викам ще правим и купуваме наново.
И вчера, моля ви се, ми звъни тя от училище и ми казва развълнувана: "Мамо, един чичко ей сега е дошъл в училището, намерил е класната ни и й е дал стикера ми и картата за пътуване! Намерил ги е захвърлени в Метрото!"
Питах веднага за тоя човек, ама той не пожелал нито име да си каже, нито нищо!
Е, много ме е яд!
Исках да му благодарим на човека, да го почерпим, ама...

Та, така - добрите хора не са изчезнали съвсем, да знаете.
  bouquet

# 621
Мен ми хареса изразът "Със специалното участие на:..."
Няма да ги експлоатираме само да готвят, я. Може и други неща да правят, но да не сме открили  Mr. Green
Простете, ама ми е лигаво  Sunglasses

# 622
Момичета,не съм ва забравила.
Не мога да се вредя до компа.
При първа възможност съм при вас.
Гушки и целувки на всички.Много ми липсвате.

Издействах си малко време  newsm44 newsm68    .Отивам да ви чета.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 15:14 от svetlaibobo

# 623

Няма да ги експлоатираме само да готвят, я. Може и други неща да правят, но да не сме открили  Mr. Green
Все така да ти е лигаво  Hug Hug Hug
Ние да не сме вундеркинди бре! ...шА ни откривате.. hahaha hahaha hahaha

Което ме наведе на мислълта да ви разкажа една историйка..
Нвремето всеки музикант за да свири в заведение му искаха категория.Категориите се даваха след конкурс-прослушване пред комисия с известни музиканти...
И.....Явява се един циганин...Комисията му вика:
-Ти какво можеше да свириш?
-Всичко! - отговаря циганина
-Я,изсвири едно танго!
Циганина изсвирва
-Я,валс!
Изсвирва го
-Я ча-ча!
Изсвирва го
-Я румба!
Изсвирва го...Един от комисията гледа опулено и вока:
-Брееей...Ти си бил вундеркинд бе!
Циганина мълчал,мълчал и казал накрая:
-пА ти да не си по-Убав! Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 624
Подкрепям напълно идеята ти,Стефи! Peace
Мастерче, hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 625
Малииийй, на това мойто му се вика тъпо и упорито!  ooooh!
Всичките снимки разгледах, страхотни са!
Браво, Камче, благодаря ти, че позволи и на мен да се порадвам на чуждоземните красоти
 Hug    bouquet

Моля, моля, откъснах те за малко от битката нали?  Wink

Понеже Джулка е по правописа, нали видяхте тази. Мноого се смях  Joy Joy Joy

Мастерче
  hahaha hahaha hahaha

# 626
  • София
Мастерче,  Joy  Joy  Joy, да не е бил този?
Джули, попиках се от смях hahaha, просто си те представям цветно! Виж кво, подозирам, че може и да те уволнят твоите домашни, ма шта зема у нас без да ми мигне окото Hug!
Светле, свиркай като ти поостане повечко време  Hug!

Браво на този свестен човек, за който разказа Джули! Има читави хора, наистина!!!

# 627

-пА ти да не си по-Убав! Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

-Какво ще го правим НА него?
 И това е оригиналДЪ израз на братята роми  Joy
Аз го видях този надпис,но ако Камче  ни  каже за какво иде реч  ще  е прекрасно Flutter
Какъв е този мобилен минет ,брееееее?

# 628
Камче, не знам, ама тия мобилни минети многУ еФФФтини, бре.  newsm78

hahaha hahaha hahaha

Вени***, и ти няма да ме търпиш много, ако ме питаш нещо, а аз гледам тъпо монитора и не знам въобще какво ти отговарям.  Joy

А сега се сетих одеве по Новините какво каза един от "братята роми", като го питаха "Какво е Любовта?":

"Лобовта е две сърца влюбени, и два чифта гащи захвърлени".
 ooooh!

Joy Joy Joy

# 629
Аз го видях този надпис,но ако Камче  ни  каже за какво иде реч  ще  е прекрасно Flutter
Какъв е този мобилен минет ,брееееее

Предполагам, че трябва да е цена за минута разговор, демек нещо като кабинките на Български Пощи.   Wink  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт