. Ша наказваш пък
. И аз не си поплювам. Пък най ме е яд мойта като каже баш когато ще трябва да ляга - Гладна съм! А преди това ви е отказала поне пет пъти, ейййй
. Ама случва се да не давам да се яде тогава. Виж, малкото ми, е като твойто - хапва добре засега, нищо не отказва, пу-пу. Да са живи и здрави!
. Ама много лошо ми действа тоз форум. Съблазнявам се от разни вкусотии и а туй да пробвам да направя, а онуй, ииии задника фръкнал
. Ти като те чета, по имаш воля, аз хич, ама хич
. Ужас! Ей сега си мислех докато приспивах Ник, как ще си нарежа няколко ябълки да гриза, и ще си направя едно чайче. Да, ама после реших, че на всичките кифлички дето ги изядох, само ще заносам ябълките
. Затова ще пия само чай.
! При нас тая сутрин нещо се объркаха нещата. Боил уж много искаше на градина, пък сутринта не искаше да го облека. Стиска очите, циври и си събува току що обутите чорапи. Половин час докато успея да го преборя. После в градината ревна, каза, че гърло го боляло, но баща му беше твърд и го натири вътре. Ако беше оставил на мен, щях 2 часа да го успокоявам. Сега ми е едно такова тъпо и се надявам да е наред всичко. Ще отида днес по-рано да го прибера.
!
Това е нормалната реакция на децата ,когато тръгват на градина....Хубаво е да си носи нещо любимо със себе си(книжка или играчка) за да не се чувства изоставено детенцето.И трябва да има кратко взимане на довиждане,а когато го взимате да е дълго гушкането и радването,за да знае детето,че е чакано,а не изоставено....
!
. Планирано спиране на водата в Мл.2 до 22 часа
.Препоръчани теми