Жената лъв - 17 част!

• 18 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Фелисити,ето снимка на Даниела ЦЪК
Виж и Евгени и открий разликите  hahaha
цък http://madamstasita.snimka.bg/baby/evgeni-veche-na-dva-meseca-i- … a.410425.14172175
 Mr. Green,трябва  да ме научите ,как слагате имена на интернет адреса

# 76
Реа, не се оплаквам, споделям, е понакога имам нужда някой да ме побутне малко, но се справих с много кг. след като родих и мисля да продължа все така.

Мастерче, беше лош пророк, имахме проблем с мусаката, добре, че остана малко миш маш от вчера та си нахраних мъжа. Иначе щях да ти го пращам да го храниш. Уф как му завиждам на Половинчооооо! Благородно де.

# 77
Мастерче, беше лош пророк, имахме проблем с мусаката, добре, че остана малко миш маш от вчера та си нахраних мъжа.
Знам аз.....Ясни са ми тия столските манджи.... Mr. Green Добре,че е имало какво да предложиш.... Hug Hug Hug

# 78
Камче, ми кво да ти кажа Thinking. Ша наказваш пък Crossing Arms. И аз не си поплювам. Пък най ме е яд мойта като каже баш когато ще трябва да ляга - Гладна съм! А преди това ви е отказала поне пет пъти, ейййй #Cussing out. Ама случва се да не давам да се яде тогава. Виж, малкото ми, е като твойто - хапва добре засега, нищо не отказва, пу-пу. Да са живи и здрави!

Джуджи, пусти кг, ама трябва да ги борим Rolling Eyes. Не съм се оставяла така като сега. И най-лошото е, че никъде не излизам и се успокоявам, че няма кой да ме гледа, пък като стане време за разходки, ще съм отслабнала ей тъй, с магия ooooh!. Ама много лошо ми действа тоз форум. Съблазнявам се от разни вкусотии и а туй да пробвам да направя, а онуй, ииии задника фръкнал ooooh!. Ти като те чета, по имаш воля, аз хич, ама хич ooooh!. Ужас! Ей сега си мислех докато приспивах Ник, как ще си нарежа няколко ябълки да гриза, и ще си направя едно чайче. Да, ама после реших, че на всичките кифлички дето ги изядох, само ще заносам ябълките ooooh!. Затова ще пия само чай.

Мастерче, твоя човек знае ли да готви? Или тепърва ти ще го готвиш тоз кебап?
Какво стана със снимките?

Норче, хареса ли си рецепта за скалички? Има едни кошерчета, които са нещо подобно. Ако искаш ще ти пратя и тях.

# 79
Мастерче, твоя човек знае ли да готви? Или тепърва ти ще го готвиш тоз кебап?
Знае само някои неща да готви....Пък винения кебап още от неделя съм го сготвила и щом изстина го бутнах във фризера веднага.Сега само стоплям... Mr. Green

# 80
Добро Утрооооооооооо

# 81
  Дано е добро за вас  Tired! При нас тая сутрин нещо се объркаха нещата. Боил уж много искаше на градина, пък сутринта не искаше да го облека. Стиска очите, циври и си събува току що обутите чорапи. Половин час докато успея да го преборя. После в градината ревна, каза, че гърло го боляло, но баща му беше твърд и го натири вътре. Ако беше оставил на мен, щях 2 часа да го успокоявам. Сега ми е едно такова тъпо и се надявам да е наред всичко. Ще отида днес по-рано да го прибера.
  Уххххххх, много съм се депресирала от няколко дни  Tired!

# 82
Рени, ако те успокоява малко, че и аз съм така Confused.

# 83
Бени,не се тормози!  Hug Hug Hug Hug HugТова е нормалната реакция на децата ,когато тръгват на градина....Хубаво е да си носи нещо любимо със себе си(книжка или играчка) за да не се чувства изоставено детенцето.И трябва да има кратко взимане на довиждане,а когато го взимате да е дълго гушкането и радването,за да знае детето,че е чакано,а не изоставено....

П.П. Божеее,дано да ме разбра,какво исках да ти кажа... ooooh!

# 84
Рени, ако те успокоява малко, че и аз съм така Confused.

Не съм далеч от вашите състояния. Клуб депресирана лъвица. Ами зима е, сняяяяяг, стуууууд. Sick

# 85
Добрютро.
Значи не съм била само аз. То всеки по различни причини гледам го е гепила депресийката, ама при мен даже и конкретна причина няма. Нещо съм без тонус.  Tired

# 86
Добро утроооо.

Кви депресии, кви 5 лв. Я се стягайте, мислете си за хубави неща и никакви лошо мисли в главичките ви.

Мастерче, абе толкова време ядем там, взимала съм храна за вкъщи поне 1 година непрекъснато, колегите ядат всеки ден на обед, ми не е имало проблеми. Моя мъж обаче, нали не вижда добре и обонянието му е много обострено и каза мирише ми на нещо, а аз моята я бях опапала. Установихме обаче, че нещо не е наред със заливката, а аз нея не я ям и за сега всичко е ОК. А може и да свикнахме на домашно приготвена храна вече и това също да дава отражение. Ама то след твойта мусака, кво очакваш.

Рениииииии, спокойно мила, като се разиграее с децата там, после пък няма да иска да го взимаш. Казвай му, че го водиш на гости при децата да се наиграе. Аз мисля, че ще свикне бързо.

Кам, какво стана с дребния, води ли го на доктор?

Поли, така е и аз напоследък все зяпам в готварския, обаче на мен времето ми кът и все отлагам приготвянето на това и онова, после забравям и си ядем едно и също. Ама пък ще отслабнем, сигурна съм в това, една лъвица няма да се остави да не изглежда добре. Кажи как е Ник.

Уф, толкова много работа ме чака, трябва да проведа 1 000 000 телефонни разговори и започвам от сега.

Хубав ден.

# 87
Анти депресанта идваааааааааа...

# 88
  • София
Добро утро и от мен!
И аз съм се вкиснала... Леля ми днес ще я оперират, щяли да махат цялата матка. Вчера се прибираме с Марти и на съседите на първия етаж, гледам некролог на вратата  Cry! Починала е дъщеря им, млада жена на 35 години  Cry.

# 89
  Много неприятно, Вени, но се моли и знай, че всичко с леля ти ще е наред  Praynig  Peace!
  На нас пък ни спряха водата. Ще умра просто. Мислех да се къпя, да готвя, да чистя на спокойствие, а те  #Cussing out. Планирано спиране на водата в Мл.2 до 22 часа  Shocked. Дано я пуснат по-рано, щото инак ще я караме пак на филийки /снощи правих принцеси с кайма/  Rolling Eyes. и гадовете я спряха половин час по-рано от дадения в сайта час. Добре, че не се мушнах в банята преди малко  Confused.
  Пък аз съм се депресирала, щото каквото и да кажа, каквото и да направя все съм крива на някой. На всичко отгоре се чувствам като безгласна буква - говоря, но никой не чува. Налага се да съм гаднярка, а това ме депресира още повече. Така обичам да се разбирам с хората и да не ми се налага да се държа гадно, но явно няма начин  Tired.
  За дребното не се тревожа особено. Той не за първи път отива на градина. Просто днес му се спеше и за това беше крив и рева. Иначе съм сигурна, че сега играе. Винаги го вземам много щастлив. Притеснява ме само да не се напикае на пук /щото го е правил няколко пъти/, а и това гърло  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт