Жената лъв - 17 част!

• 18 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Добра Чочо, как са дребините?

# 676
Теди кажи нещо.  Wink

# 677
Норче, сетих се, че 26 мина. Ходи ли?

Вафли, добре дошла Hug! Май си единственото моме в темата Crazy. Сега чакаме и бебета да се появяват. Ама крайно време е ей, момите, хайде, заемайте се по-сериозно. Искам тука много бебета бъррррзо stork-boy stork-girl newsm32 newsm32 newsm32.

Миленка, те тези бисквитки не са диетични, но всеки може да ги направи такива. Правиш половин доза, намаляваш захарта. Особено тези последните сладки с шоколадовите парченца стават доста сладки, така че половината захар направо може да се махне. И въобще може да си експериментирате Peace.

Стефче, радвам се, че си заела свободното си време с такава полезна работа Hug.

Ти пък покажи пак снимката, щото изпуснах Twisted Evil.

# 678

Ти пък покажи пак снимката, щото изпуснах Twisted Evil.

Аааааа ТЦ, не ми се излага повече  Mr. Green  Whistling

# 679
Добра Чочо, как са дребините?

Даниела вече спи-Дай Боже цяла нощ да спи  Praynig /както последните 2 нощи-заспива в 20.30ч.,събужда се към 6.00ч да яде,пак заспива и се събужда към 8.30ч./
Йоан се плацика в банята в коритото на Даниела  Laughing ,къпейки си една минимална част от играчките  Laughing
Специално за теб ще се повторя  Wink-любов необяснима  Rolling Eyes и лек тормоз  Rolling Eyes

# 680
# 681
  • Sofia
благодаря ви за топлото посрещане   bouquet

# 682
Стефче, добре са чертежите, много подробни, а нарочно ли са така вратите, и двете на дясно се отварят? Че обикновено ги правят срещуположни. Аз и по-лоши съм давала, важното е да знае човек, какво иска.  Peace Вземи си и хубави панти, че после са ти дерт.

Сготвих едни тиквички с кайма и ориз, а за баткото - яйца, че не ще ориз и ще поседна.

Привет на Вафличка!   bouquet

# 683
Миленка, как ме съблазняваш с тези тиквички сега ooooh!. Много ги обичам във всякакви манджи, най-много пържени с кисело мляко обаче Crazy.
Аз пък цяла вечер кълцах картофи за мусака, че да си помогна за утре. Имаме едно момиченце на гости - съученичка на дъщеря ми и трябваше да измисля нещо по-така  за обяд утре. Щото мусаката е много специално ядене за мен поне - толкова е трудоемко ooooh!.

# 684
Поли,аз мусаката я правя с картофено пюре-по-лесно е /ако искаш ще ти кажа как точно я правя/

# 685
  • София
И аз много обичам пържени тиквички с чесън, оцет и копър. Покрай мъжът ми се научих да ги ям и с кисело мляко, ммм и на мен ми се приядоха Crazy.
Поли, щом аз се справям с мусаката, значи не е толкоз трудна, бре  Mr. Green! Е, вярно, че трябва да се нарежат картофи, лук, морковче.... ама щом имаш две моми вкъщи, може да ги хванеш за помагачки  Wink.
Чочи, кажи за мусаката с карофеното пюре, че ми стана интересно. У дома няма да я хареса детето, защото не обича пюре, ама ти кажи, де  Hug

# 686
Поли,аз мусаката я правя с картофено пюре-по-лесно е /ако искаш ще ти кажа как точно я правя/

Наистина ли Shocked? Че то така много лесно тогава. Я разкажи как точно я правиш Hug.

Венче, зора ми беше нарязването на картофите и вече го свърших Laughing. Другото е лесно Hug. Точно заради картофите казах, че е трудоемко. А с пюрето направо ще става супер мързеливо.

# 687
Пол мн си палетлива МА ДУШО  Heart Eyes Hugвсичко мина тип топ. Каза че съм оки, обаче за утре сутринта съм притеснена, ще ми правят туморен маркер.........дано да съм "чиста"  Praynig За първи път ми е, трябва да го правя на 6месеца. Sad
Не знам що виждаш трудно за мусаката  Rolling Eyes. Аз всичко режа в тавата и слагам да се пече и по някое време слагам заливката. За мен е лесна и чудесна, ама онези пити, питки и подобни дето ги правиш мамата им........мн трудно бре , а после вкусно и ставам дебелаааааа Mr. Green

Аз пък готвих пълнени чушки с кайма и ориз и понеже ми остана смес сложих и сърмички........

vaflichka хич не ми отговаряш на питанките  Laughing

Чочо
мн сладки бе  Heart Eyes Бонбончета са ти двамата Hug
За първи път чивам мусака с картофено пюрееееееееееееееееееееее Shocked

# 688
За първи път чивам мусака с картофено пюрееееееееееееееееееееее Shocked
х'Американците му викат овчарски пай на тва..... Laughing

# 689
... ще ми правят туморен маркер...

newsm78
Норче, ко туй бре Rolling Eyes? За първи път чувам. Какво се прави всъщност? Браво за другото Hug. Дано и утре всичко е наред Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт