СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

.Та реално за сега ми илзиза около 25 лв на месец детето Mr. Green

ами тогава останалата част от майчинството ми я пращай на мене Joy Joy

Какво майчинство?  Mr. Green Те социалните този месец ме забравиха май мен newsm78 Sad

# 181
  • София
И ние сега се върнахме от разходка, Ана Мария продължава да спинка в количката, дано да не се събуди поне още един час,че имам много работа  Praynig Навън е малко студеничко, но приятно, даже и слънце имаше  Party На зъболекар и аз се каня да ходя, даже са отворили кабинет точно срещу нас, всеки ден го гледам и се каня, ама...Но да чукна на дърво и нямам кой знае какви проблеми със зъбите засега, може би затова все отлагам  Rolling Eyes

# 182
Милица:големи сладури са момчетата Heart EyesПък и едрички вървят за близнаци.От любопитство,коя ти беше гинеколожката?

Като ви чета какви пари давате за млякоо ooooh!Тоя Аптамил верно много скъп,ама и аз знам,че е най-близо до кърмата.С Лора нямам почти никакви разходи,освен един голям пакет памперси и кърпички месечно.Тя нали ака на 6-7 дни и не ме вкарва в разходи.Сапун,шампоан,мляко за тяло и крем за дупе имам още от раждането.Та реално за сега ми илзиза около 25 лв на месец детето Mr. Green

Ваксините забрави ли ги? Laughing
Мама Рени, няма да помогне и в 5 следобед да я къпеш.Аз съм я къпала винаги 7-8 часа,но преди лягаше в 10.30, а сега 12 най- рано!!!

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 16:16 от Gaci_mama

# 183
Ох Находката какво да ти кажа, спи различно - събужда се по веднъж за папкане. Лошото е, че не мога аз да си почина от нея. Изморява ме и физически и психически. Вечерям на бързи обороти, защото мрънка. После я къпем с идеята като я нахраня и аз да легна да си почина, но ....... плановете ми винаги излизат криви. Вече и сама не заспива, което е кофтито. Благородно завиждам на мамите които нахранват отрочетата си, пожелават им лека нощ и толкова.
Я какво мрънкало съм станалаааааа. Ужас #2gunfire

# 184
  • Испания и Стара Загора
И аз ще ходя на зъболекар,ама като си дойда в БГ,че тук ми излиза доста солено-165 евро на зъб. #CrazyА в БГ не плащам Wink

# 185
  • София
anita29 165 евро на зъб басии...какви се тез цени...какво е това чудо...
И ние излизахме навънка...ама ми хареса времето...за днеска повече няма да го извеждам...че ме мързи..

# 186
И аз ще ходя на зъболекар,ама като си дойда в БГ,че тук ми излиза доста солено-165 евро на зъб. #CrazyА в БГ не плащам Wink

Как така не плащаш?Искам и аз така.

# 187
arllina Михайлова ми следеше бременоста и тя ме израждаше заедно със сина си Петев.Много съм доволна и от двамата,страхотни лекари са.

# 188
  • Испания и Стара Загора

Как така не плащаш?Искам и аз така.
Зъболекаря ни е роднина Peace

# 189
Виж къде бил ключа за палатката.

# 190

Значи още 53 лв,само една сме били Peace

arllina Михайлова ми следеше бременоста и тя ме израждаше заедно със сина си Петев.Много съм доволна и от двамата,страхотни лекари са.

Мен също с Лора.От Петев съм доволна,но от Михайлова не бих казала.Егати завеяната жена,така ми беше объркала документите на края,че... #2gunfireИ не само това,ама айде да не се впускам в подробности.Една позната юни месец за малко да я изтърве.Не смятам да стъпа повече при нея Crossing Arms

# 191
Малиййййй, ама пишете - не смогвам 2 дни да изчета и сега се отказах направо...
Записвам се на 13-та ли незнам коя страница Laughing

Гледам за Зъбари си говорите, но аз те отмина темата и ви хвърлям в друга - Как се справяте /имате ли изобщо/ с косопада след раждането? Първия път изобщо не ми се случи такова нещо и сега до скоро се фуках на фризьорката, но от 20 дни положението е направо трагично Cry
Снощи беше най трагичната нощ, която сме прекарвали, откакто се е родил Бо. След 1.00ч ни направи луди до сутринта - не спря да грачи и да се напъва тва дете. Чак комшийката отдолу ме срещна одеве и вика - "не че ми пречи, ама се чува малкия и после не мога да заспя 2 часа.."-представяте ли си. Все едно на мен ми е кеф и го карам нарочно да реве и крещи. А гадовете над мен дето от година и косур не си свършват ремонта  и незнам кво още рушат не пречат на никой от тоя блок.. #Cussing outУУу-подпалих - сори.

Имате поздрави от кака ви Миринда  bouquet Heart Eyes- говорим по телефона с нея и е мъчно, че няма нет, амааа стават и такива работи..

# 192
  • Габрово

Значи още 53 лв,само една сме били Peace

Ми аз що ги взимам на 62 лв. баси #Cussing out

Иначе и аз почти нямам разходи с Рая засега, но скоро като почна да купувам пюрета и ще го втасам Wink

Находке, айде слагай снимка на синковеца в албумчето ако не си още, че довечера ще правя новия колаж Grinning

И аз имам зъби за правене и едно 500 лв поне ще идат там, но пак е евтино при условие, че за същото в Испания ми направиха безплатен преглед и ми дадоха разпечатка с ценоразпис за 800 евро и аз естествено не се и вяснах после Whistling

# 193
И аз ги взимам на 62лв ваксините и то с предварителна заявка, отпреди няколко дни и 20 лв капаро #Cussing out

Искам и Борко в колажа PraynigАма нещо не мога да вляза в албума newsm78Май бъркам някъде.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 15:55 от eli_gu

# 194
В Марешки във Варна са 53лв и някакви стотинки.Имат доста наличност,няма нужда от капариране дори.

Общи условия

Активация на акаунт