СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 043
  • 736
  •   2
Отговори
# 165
Соник,в София няколко дентисти го правят Peaceедин кариес варира между 100 и 200 лева,но е абсолютно безболезнено Party

Бибоче,да ти кажа не се притеснявай,просто си е такова бебето.Стефи също заспива в 12 вечерта,ама поне спи цяла нощ Peaceвие кога се будите Simple Smile

# 166
  • София
bebe6oci брее..значи не е толкова скъпо....тези при Гала не искаха да кажат цени ...

# 167
гледам, че говорите за този воден лазер. Мдам, аз проучих въпроса преди време за него. Наистина се оказва, че е безболезнено, но и скъпо удоволствие. Лечението на една пломба излиза към 150 лева.
Постарах се да намеря контакти и на една от най- добрите зъболекарки, които са обучени от Международната асоциация по Waterlase за работа с този воден лазер.

Ето данните:

http://www.laserdentistry.org/patients/search_results.cfm

Избирате България. Излизат само 2 имена, преминали официалното обучение. Д-р Ирен Влахова от София и още една докторка от Варна.

Там ще намерите и контактите Simple Smile, за да не ги пускам в публичното пространство Simple Smile

# 168
80лв. мисля че не са много но го има само във Варна.(доколкото аз разбрах) Гъци мама не се смей.Иначе и аз имам два зъба за правене,но не сам ходила от години заради тапата болка,но май ми е време.

# 169
  • София
Gorska_Kitka и аз очаквах такива цифри....80 лв. си е направо приемливо...но 150 200 си е скъпо...

# 170
Ние вечер не искаме да заспиваме в кошарата, уж е заспала докато я гушкам но в момента в който я сложа в кошарата и  Shockedл От няколко дни количката ми е в къщи и спим в нея, няма начин трябва да спасяваме положението някак си  Laughing.

# 171
"Бързам" да се запиша на 12-та страница!;)

# 172
Ето малко снимки от нас- че ни забравихте физиономията
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.17033493

# 173
# 174
Здравейте,мацки!

Днес не мога да седна накомпа!То не бяха домашни,задачи,чак и стихотворение за Мечо Пух писах Mr. GreenНе знаех,че и писателски талант съм имала Rolling EyesА вчера тъках килимче по домашен бит.Ставам всестранно развита личност Grinning
Сега вече съм сама с бебка,която си кротува на шезлонга,и мога да попрочета нещо на спокойствие.

Милица,ама много са сладки малките ти мъжлета!

Щях да забравя да благодаря на всички,които ми отговориха за Пентаксима! HugЗначи е нормален 30-дневния интервал.

"Бързам" да се запиша на 12-та страница!;)
Joyхумора ти много ме кефи ,Уиш!!!

# 175
Милица:големи сладури са момчетата Heart EyesПък и едрички вървят за близнаци.От любопитство,коя ти беше гинеколожката?

Като ви чета какви пари давате за млякоо ooooh!Тоя Аптамил верно много скъп,ама и аз знам,че е най-близо до кърмата.С Лора нямам почти никакви разходи,освен един голям пакет памперси и кърпички месечно.Тя нали ака на 6-7 дни и не ме вкарва в разходи.Сапун,шампоан,мляко за тяло и крем за дупе имам още от раждането.Та реално за сега ми илзиза около 25 лв на месец детето Mr. Green

# 176
Ето малко снимки от нас- че ни забравихте физиономията

как да те забравя,като не мога да те запомня hahaha hahaha hahaha

пу да не са и уроки,каква е хубавица Алекс Hug Peaceдобре че прилича на баща си hahaha hahaha

.Та реално за сега ми илзиза около 25 лв на месец детето Mr. Green

ами тогава останалата част от майчинството ми я пращай на мене Joy Joy

# 177
Находка ти беше писала че имаш такава надуваема кошара колко на колко е че и моята детска не не много голяма?

5-скрити и 2 госта смятай

# 178
  • София
Точно се зарадвах на 80-те лева от статията и Находката ме попари с тия 150-200 Mr. Green Не че знам колко струват нормалните пломби, не съм ходила на зъболекар от 4 години.

# 179
  • Испания и Стара Загора
Ние до сега бяхме на разходка.Ходих и да оправям акта за раждане на Андреа,че не излиза никъде в регистрите.Вече 5 месеца не мога да й извадя здравна карта заради това.И еднократната помощ не ми превеждат,защото нямало такова дете родено на тази дата.Как ще има,като са й записали името грешно-написали са я Андреа Манев,а не Манева,защото мъжа ми бил с тази фамилия.Та им обясних,че при нас женските фамилии завършват на "а". ooooh!И във вторник трябва да ходя до града,да подавам на ново документи. Tired

Общи условия

Активация на акаунт