СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • sofia
[quoteКак се справяте с температурите в къщи аз едва успявам да направя 20 градуса][/quote]Споко, Деси, те бебетата са като хората hahaha,както казва една приятелка. Аз хич не се впрягам за температури и термометри. И понеже мразя да ми е горещо, гледам да е по- хладничко. Нали ми е детенце, сигурно е, като мен.За ся не се оплаква hahaha!

# 391
  • София
Добър ден, аз преди малко станах  Party
Stefi Stefi, с тая уж нова работа стана много кофти, предложението беше от един "приятел", който е шеф на български филиал на английска фирма. И си търсеше хора за офиса, ама заплатите били много големи. И ние се надявахме, ама в един момент човека каза, че шефа му от Англия решил той да избере персонала  newsm78, което не ми се вярва много, ама....и харесал някой друг. Тъпо беше защото този човек сам предложи и едва ли не каза, че е на 100% сигурно, че ще го вземе, нали той бил шефа, а после...Както и да е...В такива трудни моменти разбираш, кои са ти истинските приятели  Rolling Eyes

# 392
  • София
Деси к84 ..еми ние сме с ел.котле, засега няма проблем, на половината мощност е включено /има дян и за по-голям студ  Wink/. Сутринта в стаята беше 18 гр./а навънка - 9 / та пуснах и малко климатика, докато мия дупе и т.н. Ама към 9 часа нещата се нормализираха. Бате е фен на всякакви термометри, влажности и т.н. и в къщи има..доста...
Добър ден, аз преди малко станах  Party
баси това не ми се е случвало от ергенските години...направо ти завидях... Mr. Green

# 393
Здравейте!
Имахме кошмарна нощ-баткото вдигна Т, цяла нощ повръща и за капак на сутринта имаше и разстройство. Преди малко се върнаха с баща му от лекар. Стомашно-чревна инфекция, по това време newsm78, можело и от храна да е, можело и вирусче...

Йоана тази вечер пък много се събуждаше, ама то може би, защото и ние ставахме насам-натам. Намирах я на 2 пъти все отвита и легнала напречно на кошарата, май ще трябва да й вземам чувал за спане.

За температурата - у нас е постоянна- 21-22 градуса.

# 394
Кришкамишка мерси за кафето.Ха добро да е и от мен.Гъци мама къде се изгуби,започна да ми липсваш с твоите коментари.Ние тази нощ се пробудихме с рев към 3 но заспа мигновено като я погаля до бузката.При нас климатика е на 26градуса а в стаята е едва 23.Но малката е студена като я пипнах снощи.Бузките и бяха студени и ръчичките,нослето не много но си беше леко хладно.

# 395
  • София; Дружбето
Бати ми се обади да ми каже, че навън било много хубаво и ааз взех, че излязох. Къде го видя това хубаво не знам, умряхме от студ и след 10 мин се прибрахме. Ся като си дойде ще го питам кво е пил Crazy

Даниела Hug дано се оправи бързо баткото

# 396
  • Испания и Стара Загора
Dani-elaмного неприятно,дано по-бързо се оправите. Praynig Точно сега е сезона на стомашния грип(гастроентерит).И Алекс всяка година го кара,дано поне тази година пропусне. Peace

# 397
БРРРР,голям студ! cold
Каката е при баба си от 2 дни,ние си стоим у дома с Лора,вече седмица не сме излизали.Парното е на макс,дори и климатика съм пуснала,така става достатъчно топло,че да се разхождам по тениска както обичам.Вечерта пак е валял сняг,навявал е и отново има големи преспи.Колата ми е цялата затрупана,много сняг,много нещо!Май чак към сряда щяло да се стопля.Зоя сигурно няма да я пускам на градина,докато не се постопли.
Лора много слушка,въпреки цялото това стоене у дома.Продължава с дългото спане.Снощи я сложих в 20:00,днес стана в 12:40,като се буди да яде през нощта,разбира се.Но забелязах,че вече по-малко се буди за ядене.Иначе през деня е доста досадно кърменето,разсейва се много,за да зяпа все нещо. Започнах да предлагам и двете гърди,но не всеки път иска и от двете.И така.Нищо ново при нас.Скоро май нямада излизаме,като гледам прогнозите Rolling Eyes

Даниела:бързо оздравяване HugНаистина сега има такъв вирус.

Шерлок Холмс го гледах,много е забавен Wink

# 398
# 399
Тия трябва да ги кастрират!!! още след първото раждане! Без да ги информират, просто да ги кастрират!!!  #2gunfire Първо педофила да застрелят от упор, после нея да я кастрират! Що не им слагат "служебно" спирали, по каса макар? То пак от моя джоб, ама поне е 50 лв, а не цял живот циганета да хрантутя!!! Ох, много съм крайна на моменти, но това просто не е човешко, защо и аз да имам човешко отношение към подобни казуси...

# 400
Тия трябва да ги кастрират!!! още след първото раждане! Без да ги информират, просто да ги кастрират!!!  #2gunfire Първо педофила да застрелят от упор, после нея да я кастрират! Що не им слагат "служебно" спирали, по каса макар? То пак от моя джоб, ама поне е 50 лв, а не цял живот циганета да хрантутя!!! Ох, много съм крайна на моменти, но това просто не е човешко, защо и аз да имам човешко отношение към подобни казуси...
Напълно съм съгласна с теб. Това е ненормална работа, ама...
И на мен ми се видя приятно вън, та съжалих, че не изведох дребната за малко, ама може и понеже бързах та затова да ми се видяло по - топло. Сега седи, яде си ръцете и вика. За спане и дума не може и да става  Crazy

# 401
  • София
И аз съм крайна по този въпрос Tired А най ме е яд, че толкова мои познати искат дечица и все някакви проблеми им се случват, а джагалите се плодят като зайци, егати несправедливия свят #2gunfire

# 402
  • Бургас
MammaT, още преди 3 години като раждах си говорехме с дежурните лекари в болницата и ги питах що не процедират по този начин! И аз избухвам буквално на тази тема!  Peace

# 403
Благодаря момичета!
И двете деца заспаха и сега дойде ред и аз да обядвам, че таткото ни е наработа днес и няма кога.  Имам да гладя сума дрехи, ама и аз съм човек и ще легна малко.

Аз като раждах Йоана с мен в предродилна зала имаше една ромка, раждаше шестото си дете. Лекарите я познават и едната акушерка искаше лично да я води да й слагат спирала. Ама тя не се съгласи, страх я било Crazy Акушерката й каза, че ще ги посети след една година пак сигурно.

# 404
По повод статията от арлина, една позната ми разказваше за една ромска дама, с която са раждали заедно преди 25 години. Та, за ромката било 3-то дете и искала да го оставя директно в родилния дом. Акушерката й се карала: "Как ще го оставяш, щом си го родила, ще го носиш вкъщи да го гледаш! Няма да правиш деца, щом не ги искаш."  smile3513 Ромката отвръща: " Ееее, нали Тодор Живков каза, че деца иска, ма како  Crazy"
Обаче, акушерката гадна: " Той деца иска, не циганчета...."  Mr. Green

Понеже съм в сесия и трябва да се учи, дай ми само нещо за разсейване. Понеже не сте много активни днес, се порових в темата на новите септемврийки.  preggo едно мило, едно готино ми стана, чак се просълзих. Е, сигурно, защото ми е първо детенце и дълго чакано, ама спомените ме стоплиха в това снежно време. stork-boy stork-girl И както бях прочела някъде, докато си бременна само броиш седмиците, нямаш търпение и едва ли не мислиш, че като родиш всичко "свършва", а то едва започва. Като си помисля, що време за губене имах и как нищо не правех по цял ден....
п.с. Хм, да се редактирам, че то прозвуча като носталгия по загубеното време.  Crazy Всъщност ми липсва бремелинското вълнение, ама това е лесно поправимо...................... скъпи, идвай веднага! Two Hearts

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:28 от Venilove

Общи условия

Активация на акаунт