СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 059
  • 736
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Привет, момичета, аз съм от декемврийките, извинявайте, че нахлувам в темата, но тъй като на нашето бебче му сменихме млякото, ми останаха 2 кутии Фризолак 1 и 1 кутия Фризовом, чисто нови, неразпечатани, със срок на годност до август и ноември 2011 година, ако някоя има нужда, нека ми пише ЛС, предпочитам да ги подаря, отколкото да стоят безполезни в нас  Peace

# 376
  • София
Емир, ако се решиш да го вадиш, мога да ти дам телефона на един доФтор, който е страхотен. Два мъдреца ми е вадил, и двата пъти нищо не усетих. Втория път бях бременна в 4-тия месец и се бях ошашкала много - сложи ми човекът подходяща упойка и след няма и 10 мин. извади зъба Peace
Кабинетът му е близо до ВМИ.

# 377
Добро утро момичета!
Кришка, мерси за кафенцето и честит рожден ден на братчето ти на патерица - да ти е живо и здраво  smile3525
А къде дават новия Шерлок Хоумс? Нещо не съм в час....
Покахонтас, и аз на твое място бих реагирала така. Ти нали казваше, че му се открива възможност за по-добре платена работа или нищо не стана?
EmiR, мила, много е неприятно, но може би е най-добре да посетиш зъболекар. Още повече, че 7-8 години те мъчи. Много са проклети тези мъдреци, че само бели правят. Но това, което LaDiDa ти препоръчва мисля, че поне ще ти облекчи болката.  Hug
И мен вече не ме свърта вкъщи. Дали да не се метнем до някой МОЛ  newsm78 След обед ще идват свекърите да се радват на малката ама за мен това не е разнообразие.
Хубав ден на всички!

# 378
  • София
nahodkata абе аз снощи дръннах / 1 2 гълтки де, че е 55 градуса/ едно absinthe, ама ефекта беше краткотраен..
s0nic ами дай на ЛС телефона и адреса на кабинета, че то и аз трябва да го вадя, защото в 6я месец от бременноста ми направи проблем  и тогава не го извадихме,  защото докторката я беше страх и ходех 2 седмици на промивки....и ето след 8 месеца пак...гадост..
Stefi Stefi абе тоя гаден мъдрец се показа леко преди 7 8 години и досега не ми е правил проблем, почнаха проблемите покрай бременноста ми и явно ще продължават...затова се ослушвам и нищо не предприемам...иначе мен не ме е страх от зъболекари и  досега да го бях махнала....

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 10:23 от EmiR

# 379
  • sofia
Хи-хи, ок, ще снимам! Находката, ако са пратили Беилисчо е за теб! Стефи, у Замундата го дават hahaha!http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=205429&hit=1Хей го на! Братчедката е лицево- челюстен хирург. Факир е на ваденето. Ако някой се интересува- ще дам фон. Аз пък ся седа и се чудя, какво са пратили на Попо. Дано не са дрехи, че и наще не си отговарят на размерите. Уж пише 68 см. ,а малки. На някои пише за 6 м.!

# 380
  • София
kri6kami6ka може ли и ти координати, че той половината зъб си е в челюстта, да не се наложи и  хирург да ми трябва..че при мен винаги става по сложния начин...

# 381
  • sofia
0887607973 д-р Шаранкова

# 382
Добро утро, мами, татковци, беби и други посетители!
Днес пак е студ, но довечера сме на гости на приятели... Поне това!
Утре на покупки в Маркс и Спенсър  Crazy
Марлийн, мерси за офертата! Дано някоя мама, която е на АМ, се обади. Ние се кърмим на 90% и 1 кутия ми отива за месец...

# 383
  • София
kri6kami6ka   Hug

# 384
MammaT каде в София има Марк и Спенсър?

# 385
MammaT каде в София има Марк и Спенсър?
София Ситъ Център, до Хемус мола  Peace

# 386
Марлийн,мерси много мила за усложливостта Hugдано няой е на тези млека,ние сме на  Нутрилон Peaceи да ти е жив и здрав бебока Hug

аууууууу,не ми говорете за хирурзи ooooh!миналата година преди да забременея/слава Богу Praynig/ така ми се получи възпаление от забравен преди години памук от една офцаCry Cryнаправо добре че беше златната ми свекърва с три леки разреза,няколко дренажа и мина  за 1 месец,но спасихме поне зъба Party Hug Hugбеше ми станал камък бузата,не мошех да гълтам Crazyняколко нощи плаках,ама издържах геройски Peace Peaceама кво да се направи кат си бях правила зъба при една тъпанарка  в университета #2gunfire

# 387
Как сте мами в тоя студ? Hug
При нас е ужасно не стига че е адски студено ми и има ужасен вятър, сутринта мъжо като отива на работа каза че термометъра в колата показвал -12.
Ние снощи се наспахме бебка много слушка, дано да продължава така.
Как се справяте с температурите в къщи аз едва успявам да направя 20 градуса, всичко е включено на макс?
И на нашите дрешки пиша 6 месеца на повечето, може би наистина не отговарят на номерата си.

# 388
       Здравейте и от нас! Ние бяхме навън и си направихме снимки с малката в снега. За 30 мин не е толкова студено, ноооо след това направо се озъбих.
       Marleen, ние сме на Фризолак и Фризовом, но сме чак в Пловдив, а и в това студено време няма как и до поща да мръдна. Ако никой от София не ги иска, свиркай , ще измислим нещо!  Hug

# 389
Здравейте и от нас,
доста си е бахърско навън, нашия термометър на терасата показва -14, седим си  вкъщи и да ви кажа чак депресията ме тресна, ми то толкова дни все у нас, само до магазина ходя и това ми е развлечението  Sick.
На Бобчо май наистина му избиват зъбки все се криви, ръцете му са все в устата и като си сложи пръста в устата да му разтрия малко венците с кеф седи и се кротва, май ще пращам таткото за дентиноксче.
Вчера пратихме баткото при баба и дядо и ми е толкова скучно без него, ще видим кога да си го изискаме, днес дали ще успеят да литнат до нас да ни го доставят едва ли.

За дрехите съм съгласна даже и тоя Карамел дето хич не съм им фенка вече Crossing Arms на дрешките им пише 62 уж за 6 месеца ги давали. Whistling
Ох пак църка мишката оставям ви засега

Общи условия

Активация на акаунт