Ама поне не трябва да храня бебе, мъжът ми сам предложи да поеме това задължение тази нощ Още една страница и си лягам
и после може да поднеса и кафенце, ако не съм заминала за черганово
Душа, чАКАЙ да те черпя по един шоколадов бонбон

)
прекрасно те разбирам! Аз много често изпадам в същите неприятни и тъжни ситуации с моя мъж и наистина е много разочароващо.
.Аз си го оставих дадох му две три играчки и легнах.Играл се е до 6 след това явно му се доспа, като взе да мрънкааа,та трябваше да го взема да го успя / на ръце / и така та до 8 ч. И сега пак се играе и говори. Да не би да му не стига яденето? Или се превъзбужда през деня ? Храня го все на поискване и няма как да не му стига според мен ама знам ли ? 
Писна ми дом

И вече съм толкова изнервена заради това няйното ядене,че незнам какво да правя.И Алекс беше така.Как можаха да ми се паднат и двете злояди?
Ама аз така и очаквах де, като се има предвид кой му е режисьор.
)
Трябва наново да го издокарвам, но така ми се ще да купувам направо по-пролетни, но май няма да ми се получи и ще пазарувам за до края на зимата.

от таз дъъъъъълга бонбона не можах да спя
мерси все пак, засити ми глада мила
а как се вълнуваш ми е ясно, само да ти пожелая да си изкарате страхотно и да се наклюкарите

иначе е много гадно,на мене имам чувството,че с векове ми растат и направо откачам