СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз все още съм тук Sad Ама поне не трябва да храня бебе, мъжът ми сам предложи да поеме това задължение тази нощ  Mr. Green
Още една страница и си лягам  Rolling Eyes

# 361
 Аз пък съм В.О.Д.О.Л.Е.Й. Който познава такива знае, кви сме, що СМЕ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изкъпах се, нафантазирах се... сън не ме хваща, чакам си приятелката от БГ да дойде и нямам търпениеееееееееееееееееееее вече. И май и няма да лягам докато не я видя от мерак.  Heart Eyes Mr. Green

Относно мъжете на мен като не ми е на кеф нема да казвам къв СУРАТ правя... пламъци, искри и всичко хвърчи. Много съм търпелива иначе, ама после ставам ЗЛА  Mr. Green Абе не се оплаквам от мъж... И той има трески, ама баш си ми е, ама то ЛюБОВ ЛИ бе да го опишеш, дано сме така докрая  Grinning

Лека нощ  Hug и после може да поднеса и кафенце, ако не съм заминала за черганово  Joy hahaha hahaha

bebe6oci, nahodkata и 0 Гости преглежда(т) тази тема.   Παναγία  Mr. Green Mr. Green Mr. Green НА мАСАТАаа  smile3533 newsm20  Hands Clap  Душа, чАКАЙ да те черпя по един шоколадов бонбон

# 362
  • sofia
Добрютро!

# 363
  • sofia
Да видим, какво съм запомнила от разискваните теми. За падащата коса: нормално е да пада, понеже през бременноста не го прави. Поне така пише в дебелите книги. За заеми: не ми се говори...увъртели сме се яко...За мъжете: те не са като нас. Не можем да очакваме да са толкова всеотдайни с детето. Знам го, но това не ми пречи да мрънкам, врънкам и досаждам на моя. Зла жена съм аз...Тук прехвърча снежец и е бая студено. Тези дни се очертава домашен арест...Ще се откача! Гледайте новия Шерлок Хоумс! Много е забавен!

# 364
  • Бургас
и от мен!  bowuu
Днес подозирам, че няма да мръднем от тук. Навън е просто вледеняващо.
Вечерта бяхме на рожден ден и се прибрахме след 1 вечерта. Виелица, мъгла, силен снеговалеж- по едно време си помислих, че никога няма да стигнем до къщи.  Sad

Вчера и "преоткрих" и свекъра. Много съм доволна! Извиках го у нас и гледа Борис 2 часа без никакви проблеми. Много приятно разпуснах с една дружка в МОЛа- капучино и покупки в Марк енд Спенсър на страхотно ниски цени! (където има от тази верига да ви кажа, че имат страхотни намаления в момента на детските дрехи! Купих за без пари сумати неща на Боб вече за 6-9 месеца, че сега уж е на 4, а дрехите 3-6 са му точно.  ooooh!)

pocahontas80Hug прекрасно те разбирам! Аз много често изпадам в същите неприятни и тъжни ситуации с моя мъж и наистина е много разочароващо.  Hug

# 365
Добро утро и от мен !

Да ви се оплача - пак не спахме като хората, сложих го в 21 и заспа,после се събуди в 12,после в 2 и рев,рев.Дадох му да яде,той яде и уж заспи и как го оставя в креватчето се събуди.Аз го взех при мен и той заспа.После се събуди в 4 и нещо сега си яде добре и взех да му сменям памперса и той като взе да рита с крачета,като се разговори,като се развика  ooooh!.Аз си го оставих дадох му две три играчки и легнах.Играл се е до 6 след това явно му се доспа, като взе да мрънкааа,та трябваше да го взема да го успя / на ръце /  и така та до 8 ч. И сега пак се играе и говори.  Да не би да му не стига яденето? Или се превъзбужда през деня ?  Храня го все на поискване и няма как да не му стига според мен ама знам ли ?

И аз съм Стрелец  Simple Smile

Ние днес сме на гости в едно село до нас, та ще се поразмърдаме, вече 3-ти  ден не сме излизали  Sad Писна ми дом  ooooh!

# 366
  • София
Добро утро мацки!
Кришкамишка мерси за кефенцето...
Днеска ще си взимам Кати... Grinning
За капак мъдреца, който ми расте от 7 8 години пак реши, че трябва да расте и съм се подула и ме боли и много гадно направо....неможах да спя от болка и ставах за парацетамол, та поне ме отпусна и дремнах...
-8 градуса брррр, никакво излизане пак...

# 367
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Тази нощ Андреа направи 8 часова пауза и в 5.30ч ч събудих  да яде.Последните 2-3 дни изобщо не иска да яде-изяжда по 40-60мл. TiredИ вече съм толкова изнервена заради това няйното ядене,че незнам какво да правя.И Алекс беше така.Как можаха да ми се паднат и двете злояди? ooooh!

# 368
  • София
Гледайте новия Шерлок Хоумс! Много е забавен!
Гледахме го онази вечер, с глас съм се смяла на места Grinning Ама аз така и очаквах де, като се има предвид кой му е режисьор.

Добро утро и от мен Mr. Green Нямам особено с какво да се похваля, освен че се наспах като човек тази нощ.

# 369
[ че сега уж е на 4, а дрехите 3-6 са му точно.  ooooh!)
И Свилката е така, носи дрехи за 3-6 месечен, а някои вече не му стават.  Crazy Трябва наново да го издокарвам, но така ми се ще да купувам направо по-пролетни, но май няма да ми се получи и ще пазарувам за до края на зимата.

Добро утро и от мен Simple Smile

# 370
  • Бургас

За капак мъдреца, който ми расте от 7 8 години пак реши, че трябва да расте и съм се подула и ме боли и много гадно направо....неможах да спя от болка и ставах за парацетамол, та поне ме отпусна и дремнах...

жабури с тетра! Изпитано и много бързо минава!  Peace

# 371
  • sofia
Да се похваля. Имаме си колетче от Полша. Татито го е взел от митницата и довечера ще го донесе. Какво ли ни е изпратила родата за Попо?! Ох, как обичам подаръчета!

# 372
  • София
LaDiDa      bouquet  това правя от сутринта...ама си е за вадене, защото няма място за тоя зъб.. Confused
Кришка, после снимков материал на подаръците Wink

# 373
  • Испания и Стара Загора
EmiR на моя мъж така му растеше мъдреца под кътника.Наду му се бузата и езика,от притискането на някакъв нерв.Не можеше и вода да пие.Та ходи в спешното да му извадят кътника,за да може да се покаже мъдреца. Crazy

# 374
добро да еHug

бебешоци, ама бива ли така #Cussing out от таз дъъъъъълга бонбона не можах да спя hahahaмерси все пак, засити ми глада мила Partyа как се вълнуваш ми е ясно, само да ти пожелая да си изкарате страхотно и да се наклюкарите Hug Hug

емир,дрънни една греяна ракия и ще ти мине hahahaиначе е много гадно,на мене имам чувството,че с векове ми растат и направо откачам Sad

кришка,ако има и нещо за мене от колета-пращай го Joy

Общи условия

Активация на акаунт