СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 054
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Един бърз запис  Peace
kiarra всички сме с теб мила, дано новините да са добри като се включиш другия път  Hug  Praynig

# 451
Здравейте!
Скоро не съм се разписвала, че големи проблеми. Tired
Още сме с пъпки  ooooh!  Направих си експеримент, 24 часа на АМ, а следващия ден 24 часа на кърма. Резултата  е след Ам-а бяха понамаляли но все още червени пъпки. След 24 часа на кърма обрива се беше увеличил и имаше големи червени петна по тялото. И така утре сме на алерголог, дано ни изпрати на тест за алергии, че да се свърши, не стига че не мога да ям млечни храни и шоколад, ядки, зеленчуци, ами тъпча само картофи и ориз  Tired Смених козмериката, къпем се през ден... Не знам вече...

Днес се претеглих с него и без него-резултата е между 9 и 10 кг  Tired Баща му реши и той да се премери- същата работа. Вече носим бодита 6-9м., но скоро и те ще умалеят, имам чувството че скоро ще се разоря  ooooh!

# 452
kiαrrα , не се притеснявай бебето е малко и евентуалните последици могат да се избегнат. Ще му назначат лечение и когато дойде лятото за да бъде повече на слънце нещата ще се оправят.

Ти само на кърма ли си? И даваш ли вигантол??

# 453
Абе мацки,как се казваше този филм дето готвят, не мога да го намеря в Арената.Нещо Джеси и Джун ли беше?
Заповядай: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=9cae9380bc1e26ea3 … 617e9c68d0902ce57
много благодаря Simple Smile

# 454
Киара надявам се педито да е сгрешила.На мен баба ми каза че като се тресе така значи чуркало и затова правело така.Така че пробвай преди ядене да смениш памперса и после като се наяде веднага пак го смени и се надявам да се окаже това.Успех мила и се успокой защото бебчо усеща всяка твоя емоция.

# 455
Киара, дано всичко е ОК утре  Praynig Hug Hug Hug

# 456
  • София; Дружбето
Киара Praynig Praynig надявам се диагнозата да не се потвърди.

# 457
мацки,кажете ми в какво съотношение варите овесените ядки,че от 6 дена сме запечени и незнам вече какво не опитахме ooooh!

# 458
мацки,кажете ми в какво съотношение варите овесените ядки,че от 6 дена сме запечени и незнам вече какво не опитахме ooooh!

Знам, че не ми е работа, но не е ли малко рано за тях заради глутена? Пробвай с пюренце от круша или сливи, нали е захранен дечко? Или тиква?
Иначе за ядките, аз слагам вода на око (за мен имам предвид). По-лесно става като се накиснат предварително.  Peace

# 459

Знам, че не ми е работа, но не е ли малко рано за тях заради глутена? Пробвай с пюренце от круша или сливи, нали е захранен дечко? Или тиква?
Иначе за ядките, аз слагам вода на око (за мен имам предвид). По-лесно става като се накиснат предварително.  Peace

мерси мила Hugами незнам след даване на какво ли не,включително и 3 дена Дуфалак,съм съгласнас и на една овесена вода-сложих 1 с.л на 1 литър вода Peace

# 460
  • Бургас
kiαrrα, силна прегръдка и от мен!  Hug
Дано е фалшива тревога!  Praynig

# 461
  • Испания и Стара Загора
Само набързо да кажа, че се чух с педиатърката, новините не са добри, почти на 100 % е сигурна, че става въпрос за рахит. Имаме всички симптоми, започваме профилактика и така. Утре ще пиша подробно.  Tired
Стискам палци всичко да е наред със Сами Praynig Hug

# 462
kiarra сме с теб мила  Hug
Дано да няма за какво да се притесняваш  Praynig

# 463
Лиле, силно се надявам да е фалшива тревога. Разрових се малко в нета за да се запозная със симптомите на рахита, ето някои:
- обилно потене, особено при хранене
- неспокоен сън
- въртене на главичката ту в едната, ту в другата посока; стряскане
- лесна раздразнителност и нервност
- деформация на главичката
- по-пълничък е от нормалното

Според мен повечето деца имат някои от тези симптоми, но това не значи обезателно, че имат рахит. От гореизброените шест симптома Асен има четири. Моля се да е фалшива тревога, все пак сте говорили само по тел., надявам се, че когато го прегледа тези съмнения ще отпаднат. Много прегръдки от нас Hug

# 464
  • София
И Никола има 3 от тези симптоми.

Киара, мила, стискам палци да се окажат напразни тревоги Praynig Имате много прегръдки и от нас Hug
Бебешондел, не знам какво да ти кажа с тези обриви... Дано се разбере към какво е алерията, че е адски неприятно да знаеш, че макар и неволно си вредиш на детето с нещо, което ядеш. Аз при всеки нов обрив на Никола се чувствам ужасно гузна, независимо дали съм яла нещо забранено или не Tired

Общи условия

Активация на акаунт