СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София; Дружбето
Нов вид активна гимнастика. Пише от 0 месеца, но според мен бебето трябва да може да седи. Надуваема е и има 4 играчки по нея, които се залепват. За сега ползвам смао тях.
Киара, не съм чувала подобно нещо. Дано не е нищо
Габи пък не може да диша правилно докато суче и постоянно се дави и спира да диша ooooh! Духам му в лицето, за да си поеме въздух и всеки път се чува ужасно свистене, докато го прави. Ама свикнах, какво да го правя. Ще се дави цял живот, докато пие вода

# 436
Киара, и Преслав ми го е правил това-наистина гледката е доста стряскаща. Случвало се е като е изнервен-например ако го е гледал някой друг или ако е плакал преди да започна да го кърмя. Не съм се консултирала с педиатър. Надявам се да не е нещо лошо. Наблюдавай Сами в какви моменти получава този тремор, може да забележиш някаква зависимост.

# 437
Здравейте,

Киара, може би е добре вместо да чакаш отговор от нас, да се обадиш на педиатър, така че да получиш компетентна информация веднага. Повече нерви ще изхабиш да се чудиш какво е, а може просто да не е нищо обезпокоително и напразно да си се притеснявала твърде дълго време - мисли и за себе си!

Аз тези дни съм спокойна. Кърмата ми се увеличи и малката изглежда по-доволна, като битките при всяко хранене намаляха до минимум. Какво ли не предприех - бира, овесени ядки, вода, хранене колкото се може по-често, дори и да е само за 2-3 мин., и предлагане и на двете гърди. Сигурна съм, че на всичко това се дължи успеха, като доказателство за него е, че малката качи за 2 седмици 550 гр. (предния месец качи 450 гр., а по-предния 350 гр.), а в акото й често виждам непреработена напълно кърма. Дано да задържим така положението! За съжаление върнахме и нощните хранения от 2-3 седмици насам, но за малката съм готова и на тази жертва.

Не се включвам много, защото тези дни четях усилено Фондацията на Айзък Азимов. Вече стопих първия том (1000 стр.) и сега се впускам във втория. Само галактики са ми в главата, че и в сънищата  Laughing

Започнах да спортувам - в седмицата ходя по 3 пъти на плуване и парна баня, но засега резултатът е нулев. От 3 месеца съм на едни и същи килограми и няма мърдане, а имам да свалям още 4 кг. Разполагам с 2 месеца докато се върне мъжа ми и хем ми се струва много, хем малко времето за сваляне, а искам да съм предпазлива, заради кърменето. Няма да се отказвам де, все някой и друг ще стопя до тогава.

Поздрави!

# 438
  • София
За ските...е това ми е малко болна тема, защото бате не кара и откакто се загаджихме не съм се качвала/това са си 5 години вече/... Mr. Green
Мда, и при нас беше същият случай - не се бях качвала 5 години и само го крънках да отидем, а той инат и не искаше. И точно като забременях реши, че това е най-страхотният спорт и сега не мога да го удържа Confused

Киара, няма представа от какво може да е. Надявам се, че не е нищо сериозно Hug

За излизанията - обичам най вече рок клубчета, чалгица не понасям. Въпреки че съм предимно домошар от време на време много ми се излиза Flutter  

Чакайте да ви питам, че одеве се бях замислила - перете ли плюшените играчки преди да ги дадете на децата? На Никола му подариха няколко дрънкалки и други играчки, които са платнени, но пише, че не могат да се перат /само повърхностно измиване/. Аз ги минавам с влажна ръка и му ги давам като изсъхнат, а той всичко бута в устата. Като не знам по какви складове да се въргаляли, много се чудя какво да ги правя? Вие как процедирате?

# 439
Киарра,дано не е нещо сериозно  Praynig  Hug

# 440
d34 при нас се случва само по време на кърмене и то когато е в полузаспало състояние. Просто изведнъж започва едно ритмично потреперване на главичката и на ръчичките. Когато беше съвсем малък, по време на плач или на смяна на памперса, започваха да треперят крачетата му и пак се бях притеснила, но педиатърката каза, че това е нормално, заради незрялата им все още нервна система. Та това, което е при вас, да не е нещо такова? Ако е - значи няма за какво да се притесняваш. Но сега това е различно, та пак се вкарах във филми.

sima_max, звънях вече на педка, но не вдига, а това не е типично за нея. Явно наистина не може да говори в момента, предполагам че при първа възможност ще ми звънне, защото тя така прави. Дано ме успокои, защото с каката не са ми се случвали подобни неща и изтерясвам вече.

Извинявам се, че не съм ви чела тези два дни, но водихме каката при бате Енчо, та още ни държи еуфорията. Участва детето и се представи много добре, дори подаръци получи. Утре като съм по-свободна ще ви изчета от-до, а и ще покажа снимки от вчера, ако на някой му се гледат. А и ако се свържа с педка, ще ви пиша какво е казала, дано наистина не е нещо притеснително.  Praynig

# 441
Абе мацки,как се казваше този филм дето готвят, не мога да го намеря в Арената.Нещо Джеси и Джун ли беше?

# 442
     Kiarra, дано всичко е наред със Сами!
     Ох, тези илзизания! И майка ми ми казваше първо да се находя и тогава да се женя. Ами послушах я и никак не съжалявам. Находих се и вече и пари да ми дават не ми се ходи. Предпочитам си домашната обстановка със съкровището,  а и вече и с малката принцеса! Не искам и даже да си помисля да усъмна в някое заведение.
    Пробвах малката каква музика харесва. И слава Богу не харесва чалга, а на Linkin park, Green day и The Off Spring пищеше от кеф. Милата и тя като мама!
    s0nic , тези играчки, които не мога да изпера ги слагам във фризера за час два. След това пеят малко фалшиво за няколко часа , но се оправят. ниските температури също убиват микроби. Ставам, че вече ме вика дзверо!

# 443
  • Варна
Абе мацки,как се казваше този филм дето готвят, не мога да го намеря в Арената.Нещо Джеси и Джун ли беше?

Джули и Джулия

# 444
# 445
  • Бургас
Заповядай: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=9cae9380bc1e26ea3 … 617e9c68d0902ce57

# 446
Здравейте,

Нямаше ни 4 дни, изчетох последните 2 страници, но обещавам, че ще наваксам..Бяхме извън града, уж да завали сняг и Кико да се порадва. Сняг валя, но в петък Кико повръщаше, лежеше цял ден, накрая и Т вдигна малко, после вчера и днес е леко разхлабен. В същото време, 2 вечери Борко ни вдига на няколко пъти за дълго с крясъци от колики и още ми е недоспало. Кажете има ли малчугани, които имат още колики?

Киара, предполагам, че е бил нещо превъзбуден и се надявам да не е нищо сериозно. Чуй се с педито за по-сигурно и сподели Hug

излизанията - приятно си ми е вкъщи, но не мога да кажа, че не ми липсват..Находила съм се уж, но нямам нищо против да имам възможност да посетя някой рок-клуб с компанийката и бате.

играчките - пера си аз, даже и да пише, че не става, но имам 2 пеещи дето съм ги дала на Бо,а даже и с мокро не съм ги минала Embarassed

ски - не съм карала, но нямам против като пораснат децата да пробваме цялото семейство.
Сега изчезвам да гладя, че това го пиша от 30 мин и ще ме изритат вече.

# 447
Само набързо да кажа, че се чух с педиатърката, новините не са добри, почти на 100 % е сигурна, че става въпрос за рахит. Имаме всички симптоми, започваме профилактика и така. Утре ще пиша подробно.  Tired

# 448
Само набързо да кажа, че се чух с педиатърката, новините не са добри, почти на 100 % е сигурна, че става въпрос за рахит. Имаме всички симптоми, започваме профилактика и така. Утре ще пиша подробно.  Tired
Дано всичко е на ред Praynig.Дано педиатърката е сгрешила Praynig.Успех,чакаме те с хубави новини.

# 449
  • София; Дружбето
Дано всичко е на ред Praynig.Дано педиатърката е сгрешила Praynig.Успех,чакаме те с хубави новини.
Praynig

Общи условия

Активация на акаунт