СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Находке, това с количката го минахме. И на терасата, и на ръце. Просто вече като схване, че това е начин за заспиване и се започва едно дърпане, скимтене. Абе при нас "всяко чудо за три дни". Сега сме взели една люлка от племеницата, че поне после ще я върнем - след три дни.
Просто му е скучно. Ако сме на разходки или ходим на гости някъде и си е спокоен. Но стоим ли цял ден вкъщи и изтерясва.

# 526
Просто приспиването е някакъв кошмар.

И при нас, и при нас. Ние през деня сме все на ръце, а количката ако не е на вън не признава люляне вътре.Добре че поне вечер заспива сама, ама тя е толкова уморена от викане и крясъци, че няма как иначе да е.  Сега събота и неделя я бах оствила на баща й да я гледа  , а аз си почивах и вчера към 7 вечерта вече едва гледаше и само стенеше "леле... ръцете ми..., леле, краката ми..., ох кръста ми..."
А на мен дали ми е лесно??? Не че много си починах де...  1ironing  newsm79 . Като си "нямам" свеки да ми помага .... #2gunfire Цяла вече повтаряше как се оправям и че не напразно мъжете не можели да са майки hahaha
Ама така е то и баща не е лесно да си....

# 527
Абе я да ви питам, дали е нормално след ваксината да ядат по  малко децата. Алекс яде много по малко от както сложихме Пентаксима. Преди ядеше по 150 и чак се сепваше като свърши, а сега по 60-80 мл  newsm78 Ама вече 4 дни е така... или просто трябва да разредя яденето да е през 4 часа.

# 528
Абе я да ви питам, дали е нормално след ваксината да ядат по  малко децата. Алекс яде много по малко от както сложихме Пентаксима. Преди ядеше по 150 и чак се сепваше като свърши, а сега по 60-80 мл  newsm78 Ама вече 4 дни е така... или просто трябва да разредя яденето да е през 4 часа.
Ние пък при всяка ваксина и после едно денонощие иска постоянно на цица.

# 529
Цвета, май си права, че всичко е до ген. Сега разгледах дневника на Хриси, тя беше на АМ от края на втория месец, пък продължаваше да качва по много, даже тогавашната ни лекарка ми правеше забележка, че й давам по много АМ, а това не беше вярно, но детето наддаваше повече, отколкото трябва. Ето че и сега е едричко дете, просто си е такава, дори много хора казват, че е пълничка... Ама при такива родители какво да е детето, аз съм 1.71см, мъжът ми 1.85 см.
А твоите комшии са страхотни, щом можеш да им оставяш Миша отвреме навреме. Браво на тези хора.

Дунди, не съм забелязала как яде Сами след вакасина. А и да е ял по-малко, няма как да знам, тъй като не го храня със шише. Пробвай да разредиш храненията на 4 часа, ако е спокойна, значи това е режима да нея.

За болките във венците, аз също разтварям хомеопатичното Chamomila 15 ch, но незнам дали има ефект. Интересно ми стана за тези прахчета, в Бг не ги продават, така ли? А за другото лекарство ще питам доки, че малкия вече се чуди какво да захапе от болка.

# 530
 Здравейте, милички  Hug

Само набързо влизам, за да ви почерпя виртуално, че днес ставам на 24  Mr. Green

# 531
Ех Бебешоци, да си жива и здрава... И аз преди 11 години имах същия повод да почерпя  Crazy Wink
И аз се побърквам все в къщи! И Елица все на ръце и взе да свиква така. Иначе други проблеми няма. Нито преди, нито след ваксина. Заспива лесно, бих казала. Плаче като й се спи, а не я приспивам поради една или друга причина (като сега да речем Wink )
Отивам, че ме чака милото да го гушна  Heart Eyes

# 532
  • където има любов
Бебешоци ,да си жива и здрава и мнооого обичана!
Дунди,както МамаТказва,пробвай да храниш през по-голям интервал,въпреки че при нас не действа.Жорко също яде по80,най-много 120,независимо дали пред 3,или 4 часа. newsm78

# 533
s0nic за плюшените играчки, които са само за повърхностно пране, разтварям детски прах във вода и с хавлиена кърпа ги натривам и изплаквам после с кърпа, натопена в чиста вода.
Иначе зъбките мажа с генгигел бебе, но не забелязвам кой знае каква промяна, исках да купя Дентокинд, но мъжът ми като чуе хапчета и настръхва  #2gunfire. Ще чакам да споделите и за английските прахчета Ashton & Parsons infants powders, като пристигнат, току виж за тях се съгласи  newsm78
А бабе Енчо миналата година срещнахме на морето, наистина много остарял изглежда, но имаше страхотно чувство за хумор, както той се изказа, майките казвали на децата си "Ела да те запозная с един чичко, казва се бате Енчо. Явно бате ми е малкото име, а Енчо фамилията". Снима се с децата, много беше мил.
За спането и ние излизаме всеки ден на терасата, поне за 30 мин, иначе сме само на ръце през деня. А вече сме 8 кг, успокоих се като ви чета, че не сме единствените. Успокоявам се само, че дърпа и на височина и вече е 71 см.
А за концертите сигнализирайте като излезе нещо, kiαrrα и ние сме големи фенове. Вече сме купили билети за Елтън Джон и АС/DС, надяваме се, че и U2 ще дойдат, но едва ли ще успеем да се класираме за Ерик Клептън. Миналата година докато бяхме в Лондон пак го изпуснахме, концерта беше точно когато бяхме на Бон Джови и не успяхме да се класираме.

# 534
Бебешоци

# 535
Честито бебешоци  bouquetБъди здрава и щастлива мила!
Аз по същия случай влизам, понеже моят рожден ден е в петък, да ви помоля някой ако знае интересни рецепти за парти хапки и ордьоври, да пише на ЛС.Изискванията ми са, да не се пържат и да не са много трудоемки Mr. GreenЩото ме мързи Mr. Green
Засега планувам рулца от шунка с руска салата и рулца от бекон с картофено пюре.Помагайте! Hug

# 536
Здравейте и от нас
Киарра дано всичко е наред и скоро да се похвалиш с добри новини  Hug
Неки добре дошла отново, отчитай се по често при нас, малкият е голям сладур.
Относно излизанията аз също не обичам дискотеките, но виж за кръчмичка може  Laughing
Бебешоци честит рожден ден да си жива и здрава и много щастлива.

# 537
  • Karlovo
bebe6oci честит рожден ден  Hug .
Неки добре си се завърнала .Манос голям сладур станал ,а как се притеснявахме за него като се роди толкова малък а .
И нашето приспиване е ужас .Всяка вечер до 12 се друсаме ,не признава никой друг освен мен ,а през деня не спи много.

# 538
bebe6oci, Честит рожден ден, сладуранке! Пожелавам ти да останеш все така засмяна, жизнерадостна и хубава!

Киара,килограми килограми,ама ти не каза колко килограма сте Peaceние сме на 4 месеца сега и тея дни сме на консултация,ама сме над 8 килограма Peaceа мисля,че Аси сладура на Весита/която се скатава и не пише Naughty Naughty/ малко трябва да е по-тежък от Стефи Grinning

На 04.01 беше 8,600, следващата консултация е на 04.02, но не очаквам да е станал над 9 кг., защото и предния месец качи само 450 гр. По-приемливо е отколкото покачване с 2,150 първия месец. Mr. Green Започна да се издължава и не му личат килцата, просто прилича на по-голямо бебе (около годинка) Simple Smile
Ето го:

Неки, добре дошла отново Hug Да не забегнеш пак някъде Naughty

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:35 от Вecитa

# 539
 Shocked
Зара понякога си върти главата докато заспива, челото и е изпъкнало и ... означава ли това, че има рахит!!!???
Направо съм шокирана... Ще тичам май при педи-то.

bebe6oci  Честит рожден ден! Бъди здрава!
 Hug Неки, радвам се на добрите новини от вас. Целувки на малкия Манос.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Ей, не мога да се вредя.

Общи условия

Активация на акаунт