СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Gorska_Kitka така си е  Hug Абе още ме е яд отвреме на време....и където мога казвам, да не си избират ВИП стая на втория етаж.
BebEshOnDeL честита прическа.

# 61
И при нас раздаваха подаръци - памперси, Судокрем и Nivea комплекта... Wink
На мен не са ми давали  Crossing Arms,а раждах във Варна .
Майчин дом - 1000лв ,не бях във Вип.....там малко скучно ми се вижда...5 дни сам .....

# 62
И на мен не са ми давали нищо, не ги е срам  Tired Thinking Crossing Arms

За подстрижката много малко постригах, само най-дългите, защото му влизаше в очите и нямаше вече на къде да се залиже.

За яслите, нямам намерение, ако трябва ще се върна да живея при нашите но няма да го пращам на ясла Simple Smile Най-много за адаптация на 4-5 год на градина направо.

За стая платих 45лв, но ми излезе през носа, защото дограмата беше стара а точно на 7ми и 8ми септември валеше и беше супер студени, а аз подготвена с летни дрехи  ooooh! и облякох 3-4 ката, но малки подсмърчаше яко  Tired

# 63
  • София; Дружбето
В Шейново раздаваха стандартните подаръци от Памперс. Предния път имаше кутия на Нивея, ама тоя път йок

# 64
Ко праите бе девойки, то голямо писане, голямо нещо  ooooh!
Нали чета уж за изпити, че ви чета не по диагонал ами направо под ъгъл, горе долу влязох в крачка.
Още 2-3 дни е зора и после ще се отдам на форума изцяло.
Прочетох тука едно нещо дето ме зарадва, че мога да правя гимнастика независимо от кърменето  Peace
Остана само да се хвана, че с това седене в домашни условия и четене изядох де що има по хладилник и разни "сладки" шкафчета.
Поли що така си останала без подаръци в Майчин дом, всичко си получих и на Нивея и на Хип и на судокрем.
Айде почивката ми свърши, отивам да продължавам с математиката  Close

# 65
  • Испания и Стара Загора
и тук дават подаръци-козметика на Мустела,едно боди ,книги за отглеждане на бебето,мокри кърпи,плюс раждането и престоя в болницата безплатни. Peace

# 66
 Анита, тази мома Андреа Селесте ли беше? Мале как съм я гледалааа  Mr. Green

# 67
 В Окръжна болница /МБАЛ Пловдив/ платих 200 лв. за ВИП стая за целия престой от 6 нощувки - бях секцио! Останах очарована от всичко там! И много подаръци ни дадоха. Ако Бу е раждала там, са ни едни и същи!

И бях сама в стая!

# 68
  • До хладилника, който обичам
В Окръжна болница /МБАЛ Пловдив/ платих 200 лв. за ВИП стая за целия престой от 6 нощувки - бях секцио! Останах очарована от всичко там! И много подаръци ни дадоха. Ако Бу е раждала там, са ни едни и същи!

И бях сама в стая!
Аз във Весела раждам Simple Smile
Имаше подаръци - най-вече задни броеве на списания Mr. Green и Судокрем, да. Малък пакет кърпи Нивея и кутия, която почина трагично... Laughing

# 69
  • sofia
Кви подаръци бе хора?! Нищо подобно не се случи с мен в Тина Киркова. Хубавото е, че и те не получиха нищо от мен! Е,освен дежурния плик с "лакомства" за екипа, който ми помогна с раждането.

# 70
  • Испания и Стара Загора
Анита, тази мома Андреа Селесте ли беше? Мале как съм я гледалааа  Mr. Green
Казва се Андреа дел Бока и играе в Андреа Селесте и в Черната Перла Heart Eyes

# 71
С намаляне на храната не знам, но при повечето майки намалянето на бялото брашно, тестени изобщо и намаляне на сладкото се отразява положително на фигурата.
То ако и това намаля, вече не е ясно какво ще ям  Mr. Green
За това правя опити да се раздвижа отново. Бях поспряла гимнастиката, че около цикъла и притесненията с не-наддаването на Катето нямах хич сили. Днес правих някакви йога и пилатес упражнения. Даваха ги по Фиеста ТВ. Нещо много ме боли кръст напоследък и ще се опитам малко да се постегна, че явно килата ще си ги нося доста дълго още ooooh! Но харната със сигурност като я намаля и веднага ми намалява кърмата.
Аз от двойния ВИП в Тина Киркова съм доволна защото първо бях в обикновена стая и беше мега гадно. Забравих колко съм платила  newsm78 А за подаръци имаше по една малка кутия на Нивея с мострички. Викаха ни и д ни пускат филмче за кърменето, но ми бяха дошли приятели на свиждане и го изпуснах.

# 72
Поли що така си останала без подаръци в Майчин дом, всичко си получих и на Нивея и на .....
  33uu и на Нина нищо не и дадоха .....Мони когато раждах имаше подаръчни комплекти от Памперс,този път нищо ...явно са ни подминали стаята при раздаването на подаръците  Laughing.
Здраве да е  Laughing.
Сетих се за Нина /с момченце Коко  / .... има ли някой от Сарафово ?

BebEshOnDeL ,не виждам снимките...нета ми е кошмар  Rolling Eyes .
А, със цитат стана....яко е играла ножицата по  перчема на Явор ....но сладура си е сладур  Hug , коренно променен го виждам Thinking .

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 21:40 от polly

# 73
Аз във Весела раждам Simple Smile
Имаше подаръци - най-вече задни броеве на списания Mr. Green и Судокрем, да. Малък пакет кърпи Нивея и кутия, която почина трагично... Laughing
  Grinning  На нас дадоха 2 торби със списания, судокрем, к-т на Нивеа, разни душгелчета- мостри, разбира се- памперси на Либеро и Памперс и стикери за кола. Може и да изпускам нещо, но не помня вече!

# 74
A, Бу, мерси, ако е удобно, ще се възползвам  bowuu Братовчед ми чака бебе всеки момент,а приятелката му е толкова нахъсана за кърмене, че чак той се е вживял  Laughing Чак ми обясняваше как се слага бебето на гърдата  Wink (те са от Сф, ходил с  нея на някакви обучения)

Общи условия

Активация на акаунт