СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 545
  • 736
  •   2
Отговори
# 630
аз преди време пих, когато се цедех, и пих по 3 пъти на ден. Знам че трябва време, освен да си го пия профилактично  Thinking Мислех че като се кърмим няма да имам такива проблеми, ма ето

Emir мерси все пак  Hug

# 631
Да се похвалим: току що дадох сок от морков на Еличка Simple Smile Много й хареса Simple Smile Само с първата капка направи муцнка, ама после си пое още няколко капки с кефффф Simple Smile

# 632
 говорят си две близначета в утробата на майка си. Едното пита другото:

- Абе, братче, според теб дали има живот след раждането?

- Ми де да знам, никой не се е върнал, за да каже!

Това от мен, че не съм писала скоро Simple Smile

# 633
Арлина, даскалице моя Уча в Софийския университет - кАде другаде.....

# 634
  • където има любов
Мацки ,мойто хлапе не е яло от 9.30 сутринта. ShockedОт 13часа предлагам през 10 мин.,а той все си говори нещо и се хили,плюе бибата съответно.Чудно ми е кога ли ще огладнее newsm78
Лидке,идваш тъкмо новреме с тази рецепта.Чудех се какво тестено да спретна.А това ми изглежда страхотнооооо!!!

# 635
Еееее нацели Дунди! Вярно имам педагогика и диплома имам! Joy Joy Joy

Редактирам се.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:03 от arllina

# 636
Дунди,ми аз сега чак прочетох ooooh!на мен това ми е първата специалност бе душа,страхотна е наистина newsm10и още един въпрос-пищови за държавен да искаш newsm47

Соник,мила става като питка с плънка на пица,страхотно на влус #Crazyето линк към рецептата на Котка-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277088.45

МЕНЕ ДЖОКЕРИ МИ НЕ ТРЕБВАТ  smile3534 Я съм си умна по природа, за тва Уча У Софийския , кАде другаде...

# 637
Еееее нацели Дунди! Вярно имам педагогика и диплома имам! Joy Joy Joy

И аз имам само за първата специалност, но само с нея никва работа няма да свърша  Naughty
Та поне съм много акълна съм записала още една че ме кефи

# 638
# 639
  • София; Дружбето
Тая корона дали ще стане с готово тесто Rolling Eyes Нямам машинаи не мога да меся, ама изглежда доста интерсно, а от снимките, докато я намеря, качиш едно кило Crazy
Аз излизах до магазина и установих, че не е много студено. Даже имаше майки с количките, но не съм чак толкова смела. Ако утре има слънце ще излизаме

# 640
При нас се стопли! Стана -5  Mr. Green

# 641
tsveta , аз по принцип съм от смелите, ама и аз нямам смелост все още. - 6 е при нас и аз ще чакам утре да видя какво ще е положението. Ако е около 0, ще излезем, че взех да изперквам вкъщи- половинката взе мн да ме дразни, котката и тя ми лази по нервите, избива ми на рееев. И затова утре трябва вече да изляза, че ще убия някой вкъщи! fight

# 642
И на мен ми се излиза. Не знам колко градуса е, но Ина казва, че е много студено. А на нея все не й е студено. Вчера по една тънка блуза ходила на училище. Е, и с яке, разбира се, но без шапка и шал. Шантаво дете! Шалът и шапката се носят в чантата с учебниците, що трябва да ти топлят...

# 643

специален поздрав за лютиво-пиперливия разговор между дундито и арлина с вечно актуалната песен"утървахме коня,коня............" Wink Wink Wink

чифлигарова,айде спретвай я короната да омиришеш цял Шумен на вкусно Laughingцункай двете слънца Heart Eyesи да ти кажа моя хубавец е същия-не ще да яде,само плаче и блъска и спи по 15 минути най-много ooooh! ooooh!според мене е период Peace

цвета,ако питаш мене не вярвам да има проблем с готово тесто,ако я направиш Peaceнай-много да стане като усукана пица и пак ще е страшно вкусно Peace

И аз имам само за първата специалност, но само с нея никва работа няма да свърша  Naughty
Та поне съм много акълна съм записала още една че ме кефи

ай сига,ни съ прави на мнооооооу интелигентна hahaha hahahaама не можеш докара диплома 6.00 като мене и да си отличник на випуска newsm47 smile3533

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:43 от nahodkata

# 644
Правите ли тези упражнения?
http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=453

Общи условия

Активация на акаунт