СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 551
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
И аз нямам плащане от средата на декември (като изключа еднократната, която ми платиха на 19-ти). И чакам sms да ми пратят, но няма още. И сметката си проверявам де, не се надявам само на sms-а. Аз се обърквам кое е болничен, кое - майчинство... Не ме и интересува, само да ги плащат навреме.
Весита, давай във Вегас - топличко и евтинко  Peace

# 616
На мен в сайта ми дава да  си проверявам всичко,без статуса само и миналата седмица ми преведоха всичко от декември.

# 617
EEEE Писах , писах и накрая Canot page  #Cussing out
Нищо пак ще го напиша- тъпа и упорита съм  Mr. Green
Та исках да кажа че при нас продължава упорството за неядене, неспане и т.н
Всички бебета имам чувството че се наговарят,- кога да не спят , кога да не ядат, кога да ни правят луди гъби  hahaha Уж проклетията не е заразна , ама за наще май не важи това.
Сега искам да се похваля че сядам да чета за Държавен изпит през септември  Rolling Eyes
"Хваля се", защото сядам за 3-ти пореден път. Само това ми е останало и все не се чувствам подготвена да ида. Сега този септември нямаше как, макар че бях чела, ама точно в деня на изпита ни изписаха от болницата. Оф ужасна съм - специалността ми е толкова интересна, а аз така да се втилясвам .  Уча Социална педагогика и Детска психология. Мъж ми вика "вземи завърши поне заради детето, може нещо полезно да ти е останало в главта и за нея" Аз му обяснявам че дете по книга не може да се гледа, ама той не...
Не че наистина няма нищо полезно- напротив, мн полезни неща съм научила от там, ама пусто все не остава време за финала.  ooooh! Никога до сега не са ме късали на изпит и затова някак си ме е страх да отида без да съм 100% сигурна че съм подготвена наистина. Така че стягам колана и почвам. Защото иначе се чувтвам ужасно несериозна и некадерна да завърша. Моите колежки завършиха и забравиха че са учили, аз се подмитвам , като муха без глава  Embarassed
Извинете за отклонението , ама ми е тъпо, като заговоря за тва .... Rolling Eyes
Неки Манос е голям сладур наистина- да му се не надяваш, каква мръвка човек беше, какъв пичага е стана сега  Hug
Миринда,  забрави ли каде е 3-та част , какво стана ??? Hug
Яните Добре се завърнала при нас.
Това е за сега от нас- ние се напахме след 20 мин сън...... Sad

# 618
на мене няма какво да ми превеждат за Декември-ама гледам някакви 13,41 лева са ми превели-отдавам се на заслужена шопинг терапия newsm44само се чудя какво да си купя-няколко пакетчета семки,или една опаковка тоалетна хартия smile3532

стефи сега си изпака пюрето от круша и заспинка-за 20 минути сигурно,както винаги Laughing Laughing

дунди,ти са сети ма да учиш,айде де,стига само пи кафета и пуши цигари Naughty hahahaама ми личи че трениртам за свекърва а, hahaha hahaha

мацки да ви кажа снощи какво правих-Солена корона,правя я вече няколко пъти,наистина е безумно вкусна #Crazy #Crazyрецептата е на Котка от готварския Peace Peace

-току що извадена

-преди да се опече

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 13:38 от nahodkata

# 619
Здравейте и от мен !
Тези дни само ви четях  Simple Smile
И на мен още нищо не са превели,последно до 7.12. са ми изплатили. Мислех че от фирмата не са ми занели документите,но като гледам има и други като мен та ...
А вчера си проверявах на сайта и работеше  newsm78

Да ви се оплача. От сутринта имам една буца в лявата гърда и ме болии  ooooh!.Слагах Алекс да суче вече 3 пъти, топъл компрес , с помпата помпах , ама ... още си седи.Пийнах и един лецитин. Незнам вече какво още да направя  newsm78. След малко че влезна да се къпя и мисля да се напаря едно хубаво.

Весита Давай газ за Дубай , в новия хотел, чудо  newsm53
Дундито 2 наистина хубава специалност.Дано успееш до Септември  Hug
Аз имам два изпита да взимам , и аз се каня от миналата седмица да сядам ,ама , като имам нет нещо се разсейвам и цял ден откарвам пред компа.А и една хубава книга зачетох  ooooh! А и гоблен ми се ще да си взема, преди нова година завърших стария ... Абе много неща ми се искат  Party

# 620
  • София
Находке, нещо като пица ли е таз корона? Много интересна изглежда.

# 621

мацки да ви кажа снощи какво правих-Солена корона,правя я вече няколко пъти,наистина е безумно вкусна #Crazy #Crazyрецептата е на Котка от готварския Peace Peace

драсни рецептата, да я не търсим  smile3503

# 622
Дунди,ми аз сега чак прочетох ooooh!на мен това ми е първата специалност бе душа,страхотна е наистина newsm10и още един въпрос-пищови за държавен да искаш newsm47

Соник,мила става като питка с плънка на пица,страхотно на влус #Crazyето линк към рецептата на Котка-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277088.45

# 623
Давай рецепта де!!!

# 624

дадох,дадох Peace

# 625
  • София
nahodkata изглежда страхотна тази корона ...ще взема и аз да я спретна...
Соник понеже и ние не сме излизали близо седмица...го просвам младежа под прозореца /там където са капандури, ама предполагам, че като дръпнеш пердето пак ще става/ и слънцето го напича...незнам колко вит.Д приема...и дали въобще приема...но си седи там, когато е буден....а пък тия дни си пече...
За майчинството...нещо и аз не се ориентирам...декември ми преведоха 2 суми...януари досега само 1...ще видя февруари как ще е ...защото януарската определено ми малее...
Мамма Т твоя мъж до къде я докара...как са пътищата по чужбинско....ако пътува с кола де...
 ivilda буците ги оправям само с нощно цокане...и на мен ми се получиха няколко пъти /и двата пъти  носих сутиен с банел/ и на другия ден буца...та засега ще си карам със спортни корсажчета...въобще не ми се рискува повече...

# 626
Абе стига пускахте такива вкусотии, ама аз що ли ги отварям!  Rolling Eyes Днес се теглих,някак си и аз не разбрах как с цялото това стоене у дома съм свалила 1 кило. Пак е нещо.
И аз не пускам Зоя на градина. Пък и в градината няма и деца,само 2-3 били и то от голямата група. Изпращя милото от стоене у дома, не слуша много, но поне играчките си прибира. Ама аз съм голяма изнудвачка, ако не ги прибере после няма да й дам нещо, което иска и така ми минава номера  Mr. Green

киара, ели_gu:дано всичко при вас е наред и бързо да се излекуват дребчовците Hug Hug Hug

Неки:Манос голямо момче е станал  Heart Eyes Като му гледах първите снимки, какъв е мъничък и слабичък...Навестявай ни по-често. Hug Hug
Пари този месец нямам #2gunfireПоследният превод беше на 29.12  Rolling Eyes

Дундито: а кАде учиш? В София?

# 627
ivilda буците ги оправям само с нощно цокане...и на мен ми се получиха няколко пъти /и двата пъти  носих сутиен с банел/ и на другия ден буца...та засега ще си карам със спортни корсажчета...въобще не ми се рискува повече...
тя май от ноща се появи  newsm78 буди се на два пъти и аз давах от дясната и той заспи и лявата остава .... от сутринта пък давах само лявата ама .. още има и ме боли  ooooh!

# 628
Хелоу и от нас  Hug
Момичета искам да ви попитам вие Вигантола кога го давате, тези които дават по 1 път на ден, на гладно или може по всяко време. Аз досега го давах на гладно,но много често го забравям и след като е яла бебка не смея да и дам, а до следващото ядене вече съм забравила отново.

# 629
  • София
ivilda аз писах нощно цокане, защото тогава мога да го задържа повечко време на гърда...през деня му е 5-8 минути...и определено не изцоква гърдата до край, докато през нощта си спи и си цока и единя път засякох, че цока 20 минути, което не му се е случвало от както се е родил, но бучката ми изчезна......Лецинита знам, че трябва да го приемаш поне 3 пъти на ден...ама в кърмаческия, ако питаш веднага ще ти отговорят с еднократна доза нищо няма да оправиш...Еми ще пробутваш гърдата с бучка, пък ако трябва другата просто облекчаваш..ти май си пробвала всичко... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт