СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 537
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
п.с. Кантара вече показва 10кг, напомпали сме се яко  Tired Ядем по 140мл на 3 часа няма ден няма нощ. През деня яде кърма през нощта Ам. Ако някой има идеи и за това приемам съвети  Hug
А ако пробваш да му увеличиш порцията на едно ядене дали ще намали броя яденета за деня? Никола яде по 170 мл, но 5 или 6 пъти на ден. Опитай, може пък да започне да прави по-големи паузи между храненията.

Вигантола го давам сутрин непосредствено преди храненето Peace

# 661
Находке, 3 седмици не съм яла зеленчуци и плодове точно заради нитратите, обрива е вече по цялото коремче бузи врат и т.н. Вчера алерголожката ми разреши да ям пак зеленчуци и да пия мляко..

# 662
Мама Т,Еличка е невероятна хубавица!Пу-пу!Тежко и горко им на наш'те малки мъже  Crazy

# 663
Ей, благодаря ви!  Hug
вигантол давам по-скоро преди ядене, но не знам да има правило за това  Peace

# 664
MamaT, много голяма чаровница е Еличка. И аз се надявах Аси да е със сини очи като майка си, но очаквах и да е с кафяви като баща си, а те са....тъмно зелени Laughing
Ели, като те чета ми става жал. Измъчихте се с Явор. Дано скоро се разбере от какво са тези обриви, че да си отдъхнеш, защото предполагам, че психическия тормоз в момента ти тежи много повече от диетите. Hug
За вигантола са ми казали да му го капвам в устата преди първото хранене за деня.

# 665
МамаТ да я нацелуваш малката красавица  Simple Smile
Вигантола давам сутрин преди кърмене, ако забравя - преди кърменето на обяд  Peace
Находката, с тези вкусотии си невероятна  Hug

Бебешондел, дано тестът реши проблемите ви, много е гадно така

# 666
Находке, 3 седмици не съм яла зеленчуци и плодове точно заради нитратите, обрива е вече по цялото коремче бузи врат и т.н. Вчера алерголожката ми разреши да ям пак зеленчуци и да пия мляко..

при всички положения е АД Peaceдай да пробваш нещо,само ако искаш де Peaceако е АД към млечния белтък,който е най-често среяан при бебетата Peaceвземи му ХА мляко и спри да  му даваш кърма  Peaceако е към кравия белтък,веднага ще се изчкисти Peaceна моята приятелка детето нямаше място да не с е е обринало горкото Sad,минаха на фризопеп,мазаха се с Адвантан отначало,след това с А-дерма и мина всичко Partyа фенистил даваш ли му,за да се успокои малко алергията Peaceно най-вече слушай доктора де Peaceно аз не мога да разбера как при обрив не ти каза да минеш на ХА newsm78и най-вече ти разреши да ядеш мляко #Crazy

ох,дано всичко отмине и тоя сладур да е добре,нацелувай го много Heart Eyes

# 667
Да се отчета за нашите обриви  Tired Ходихме на алерголог, ратиха ни на изследвания за атопия и кръвна картина. Кръвната картина показа повишени левкоцити и тромбоцити, слерголожката каза да му давам повече вода и това е. След седмица чакаме изследванията за атопия. Ако са отрицателни по думите на алерголожката "ще гадаем". Разбрах че на частно в клиника Надежда правят изследвания за алергия срещу скромните 188лв, обхваща 56 храни. По всяка вероятност ако изследването за атопия е отрицателно ще ходим в Надежда. Няма да обяснявам какъв ад беше взимането на кръв от вената и каква нулева хигиена има в Терапията във Варна. Само ще кажа че следващия път ще ходя на частно за да не ми мъчат детето.

И така не мжело да е млечна алергия, позволиха ми поне зеленчуци и мляко, уж за да съм имала кърма  Confused 

Отивам сега да ви ...

Някой ако има идеи...

п.с. Кантара вече показва 10кг, напомпали сме се яко  Tired Ядем по 140мл на 3 часа няма ден няма нощ. През деня яде кърма през нощта Ам. Ако някой има идеи и за това приемам съвети  Hug
Ха,аз пък изобщо не давам вода!Започвам да се чудя обаче дали е редно newsm78

# 668
момичета как се казваше онова лекарство,хапчета ли бяха за зъбките,че малкия днеска се съдра от рев и само се драпа в устата Peace

а,намерих го-дентокинд.

# 669
MammaT, страхотна е Елица.  Да са ти живи и здрави момите Hug  А и снимките са много хубави, браво!
Как върви скачането на въже? Да знаеш, че ти си ми вдъхновението. Само дето аз съм го докарала до гледането на йога, фитнес и Пилатес по Фиеста ТВ  Embarassed Гола вода съм....
BebEshOnDeL, мила  Hug Дано по-скоро се изясни проблема, че така е мъчително. Да разбирам ли, че и през нощта яде на 3 часа  newsm78 Ако е така си мисля, че трябва да направиш нещо по въпроса. По едно време казваше, че си му намалила дозите и е имало резултат. Моята Ива хич не иска да пие вода. И понеже и ние сме на смесено хранене и знам, че е хубаво да пие вода заради АМ, започнах да й правя млякото с по 10 -15 мл повече вода от указаното - например вместо 120 мл вода+4 лъжички, аз сипвам 130 мл вода+4 лъжички. Така й давам поне 40-50 мл вода. И честно казано, от тогава й се регулира стомахчето и сега вече всеки ден имаме ако, а понякога и два пъти на ден.
Вигантола го давам сутрин, преди първото хранене. Така ми е изписан - на гладно!
Нещо Gorska ми се губи  newsm78

# 670
Цитат
[/quote]

Ние ядяхме на всеки два-три часа до към средата на третия месец. От нощното хранене го отучи баща му. Една вечер изтощена от месеци недоспиване, веднага след като го изкъпахме и го нахраних в 9ч го връчих на баща му и отидох в другата стая да си подремна. Той го сложил на леглото до себе си и когато дошло времето за храненето в 12ч и малкия започнал да се събужда вместо мляко му сложил биберона-залъгалка. Малкият помрънкал малко и пак заспал. В три сутринта го нахранил и след това към 7 сутринта. На следващата вечер в 12ч дори не мрънка и след 2-3 дни набързо научи, че след като се изкъпем спим по 6 часа   Simple Smile. След една седмица спряхме и храненето в 3 сутринта.... Сега дори да се събуди, го гушкам и пак заспива и издържа без пробрем от 8-9 до сутринта 7-8.
От днес обаче съм решила да му сменя програмата, че прави огромна почивка през нощта, а през деня яде на много често и понякога повръща. Сутринта му дадох вместо в 8, в 6:30ч и му направих по-големи почивки между храненията, днес не повръща.

# 671
Алерголожката даде Фризо ХА, за да пробваме и точно това мисля да направя утре-да сме само на ам, а да замразявам кърмата. Давам и фенистил и като че ли поне малко поне на бузите се успокои обрива но корема е целия в пъпки ичервени петна.

Да, цяла нощ ядем на 3 часа, като му правим 150мл с 4 лъжички. Нямаме проблем с пиенето на вода, но не прекалявам. Аз лично съм против слагането на захар във водата та съм решила да не слагам. По едно време имахме подобрения с количеството което ядем, бяхме минали на 120мл и бяхме спряли да растем, но това беше защото родителите ми бяха тук и го разнасяха постоянно, а аз не успявам повече от няколко мин. да го нося че си е бая тежък. Ако го носят издържа 4 часа между храненията през деня.

# 672
BebEshOnDeL защо не пробваш вечер вместо мляко да даваш чай или вода.Мойте маймуни като бяха на 2 месеца ги отучих от нощно хранене ,събуждаха се в определения час за мляко,аз давах чай и  така няколко дни докато свикнат.Сега последното хранене е в 12 вечерта, сутринта се събуждат в 8 и вече хапване на 4 часа.Дано да се оправи малкото пухче и да се разбере от какво е алергичен.

# 673
  • София
А това Фенистил какво е, нещо противоалергенно ли?

# 674
Соник, мила Фенистила са противоалергични капки мила Peaceизписват ги при всеки обрив или алергична реакция Peace

Бебешондел,аз това исках мила да кажа Peaceда замразяваш кърма,щом имаш и няколко дена на Фризопеп само Peaceа ние ходихме на дерматолог,когато бяхме с обривите-тя ми каза постоянно да го мия с преварена вода или отвара от лайка,където са обривите Peaceи да го мажа само с крем здраве Peace

наистина Горска малинка се загуби,Весита пък само физиономийки показва newsm78

мам ма,мила ти имаш ли снимки в нашето албумче,че нямам визуална представа коя мацка точно си ти Peace

Общи условия

Активация на акаунт