СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 17 544
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Находке, бива ли да ме зарибяваш с такива вкусотии бе жена  Crossing Arms У ред ли си ти??? Мо'е ли да си такава убавица, пък да яядеш такива неща... Не е справедлив тоя свят! И аз искам ем да ям, ем да не дебелея...  Embarassed
Упражненията ги правим. Педи ми даде един списък от кой месец кои упражнения да добавяме Simple Smile Ама то детето си показва, списъкът само подсказва какво може още да се прави на бебчето  Peace
Ето малко снимки, поне на деца го докарвам, ако не на кг... Wink
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/elichka-na-mammat-cveta.444627.17109176

# 646
Цвета,може душицо,може hahahaаз наистина покрай тоя студ само седя и се чудя какво да спретна Laughingмалкия само ревтуни,слагам в кенгуруто и като готвя,той само се дзвери #Crazyсладур Heart Eyesи само тъпча и отварям хладилника,и шкафа с лакомствата ooooh! ooooh!/а ти не мога да разбера как реши,че не смъкваш килограми,като на всички снимки си една"щека за ски" Party Party/

а за децата ти-само едно мога да ти кажа,благословена си с тези прекрасни дъщери Peace Peaceкак може толкова да си приличат,чак се чудя Rolling Eyes Rolling Eyesи как става номера и двете да са със светли очи,сигурно ще да е от позата hahaha hahahaсамо да са ви живи и здрави,пък бащата няма да го мисля като почнат иопашките с ергени,ей така ще е smile3511 smile3532

# 647
К'ва щека бе жено! Цял сноп от щеки съм аз! За момите ми - внимавайте как си възпитавате момчетата, да не ви ги възпитат нашите момичета Wink  hahaha Такива деца се правят, докато си в цикъл Wink Когато според науката и великите умове деца не може да станат Wink Пробвай и ти, ама поне 2 направи, да се увериш, а не да е случайност  Joy
Ама тоя линк с рецептите наистина много ми хареса! Коментарите са много човешки, рецептите са "земни"...  Peace

# 648
MammaT Голяма красавица е Еличка,и с тези красиви очи ще разбива мъжките сърца.

# 649
С`я дипломите ли ще си мерим? newsm78

# 650
Мойта е малка  Joy
Като оня виц: откакто имало gsm-и, мъжете си ги мерили на кого му бил по-малък Simple Smile Wink

# 651
  • София
Може! Моята е във формат А4 Mr. Green

Упражненията преди ги правехме обаче напоследък малчо все е кисел вечер и не ми дава. Като започне да крещи ми се отщява всякаква гимнастика #Crazy

# 652
мама т,айде стига де,как така,ами значи трябва да внимаваме какво правим,че и аз си мислех,че тогава не може ooooh! ooooh!

MammaT Голяма красавица е Еличка,и с тези красиви очи ще разбива мъжките сърца.

мимка,ша разбиват,ша разбиват,ама умната,че кат се замисля ние с тебе сме с по 2 момчета и те да не са иизмежду тези разбити сърца Joy newsm78

Като оня виц: откакто имало gsm-и, мъжете си ги мерили на кого му бил по-малък Simple Smile Wink

да бе,ама аз знам и друго"откакто излезнаха gsm-ите,като звъня на жена ми-все си е вкъщи' hahaha hahaha hahaha

# 653
Да се отчета за нашите обриви  Tired Ходихме на алерголог, ратиха ни на изследвания за атопия и кръвна картина. Кръвната картина показа повишени левкоцити и тромбоцити, слерголожката каза да му давам повече вода и това е. След седмица чакаме изследванията за атопия. Ако са отрицателни по думите на алерголожката "ще гадаем". Разбрах че на частно в клиника Надежда правят изследвания за алергия срещу скромните 188лв, обхваща 56 храни. По всяка вероятност ако изследването за атопия е отрицателно ще ходим в Надежда. Няма да обяснявам какъв ад беше взимането на кръв от вената и каква нулева хигиена има в Терапията във Варна. Само ще кажа че следващия път ще ходя на частно за да не ми мъчат детето.

И така не мжело да е млечна алергия, позволиха ми поне зеленчуци и мляко, уж за да съм имала кърма  Confused 

Отивам сега да ви ...

Някой ако има идеи...

п.с. Кантара вече показва 10кг, напомпали сме се яко  Tired Ядем по 140мл на 3 часа няма ден няма нощ. През деня яде кърма през нощта Ам. Ако някой има идеи и за това приемам съвети  Hug

# 654

Хахааа нИ можем... нИ можем..... моите са прахолясали едни такива теееееееееежки теееееееееееежки

# 655
Бебешондел, действайте с изследванията  Peace Колкото по-рано се установи, толкова по-добре. Винаги е така. А какво е атопия? Много яде тоя младеж бе. Елица яде наполовина, че и по-малко - другата крайност...  newsm78

# 656
Бебешондел,при Мустаков цщлостния тест е 160 лева Peace

на мойта прителка детето показа алергия към риба Peace

мисля си,ти нали си вегетарианка,наблягаш на плодове и зеленчуци Peaceа те са супер нитратни,да му се е отразило и на него от много нитрати newsm78

# 657
Момичета моля ви кажете за Вигантола на гладно ли давате или няма значение? Hug

# 658

давам му в устата,преди да му дам кърмата Peace

НЕ,ПИШКИТЕ hahaha hahaha hahaha/дано СЕМ не ме санкционират.../

# 659
преди ядене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт