СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Мамчета има промо на памперси ПУФИС в Кауфланд за 19.99лв.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:49 от *мамаРени*

# 406
Офф и аз само се чудя с какво да се разсейвам между уроците  Embarassed. по повод темата дето сте захванали, тази я е страх спирала да й сложат, ама не я е страх да ражда всяка година, ама че прост народ са това...  #2gunfire А по повод бременлиското вълнение и на мен ми липсва, но пък и радостта да се гледаме по цял ден също не е за изпускане  Party

# 407
Момичета, толкова сте изписали, че нямате прочитане.
Лъки,тая Лактана био,по различна ли е от обикновената Лактана newsm78
Мисля, че е един вид, ето тук има описание http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116208.msg4377318#msg4377318
За мамите от Пловдив, нали сте мои хора - Пентаксима го има в дясно от социалната аптека,която е срещу Паметника на Съединението на Четвъртък пазара за 54,99 лв.
 А Синфлорикса беше 113 или 117 лв и някоя стотинка!
Благодаря, първите 2 пентаксина ги купих по 61  Peace А синфлорикса за какво е  newsm78
Бу подкрепи ми теорията, че даже и на АМ е по-добре да е бебчо поне до около 5-6 месеца отколкото да се захрани третия месец със сокчета.
Аз давам от началото на 4-я месец всеки ден по 40-50 мл сок от ябълка, като вече сме стигнали и до 100 мл дневно, но ябълките са ми домашни и се надявам да има витамини в тях, от пазара не бих взела. Много добре регулират стомахчето - по 1-2 пъти дневно.
MammaT аз правя едно упражнение с Ангел..да видим дали ще го обясня...лягам по гръб, вдигам си краката и го слагам отгоре/ аз му казвам самолет/ и почвам да сгъвам и опъвам краката..ама повече от 20 пъти немога да го направя Embarassed...и  с това упражнение приключвам... Embarassed
Аз правя нещо подобно, но в легнало положение си сгъвам краката към тялото и слагам малкия да легне отгоре и си ги люшкам нагоре-надолу, много му е забавно. Стигаме до 50.
Момичета, Полях си ръката с вряла вода...Много боли! Кажете "бабина" рецепта за изгорено, че нямам Дефламол вкъщи.
Бях писала и по-напред - крем "Витасин"
Момичета не мога да си стопля Боркото. Ръцете му все лед студени. Носле, бузки, телце, крачета - всичко топло и розов, а ръцете - лед ще се счупят...., просто сме свикнали на по-хладно и определено не спим на топло. И Пламен така е гледан, ама с тез ръце на Борис в чудо се виждам. Иначе не дава вид да му е студено...
И ние сме така - 22-23  градуса е вкъщи, ръцете са му ледени винаги, когато не са му завити, или в ръкавички
O,отворих го аз  ,още онзи ден....но се чудя на какво се дължи връщането на коликите, чудя се от коя храна е, и не мога да измисля .Явно хапвам нещо което тя не понася  newsm78.
Аз бях забелязала, че всеки пък като ям броколи или карфиол има ужасни колики, обърни внимание кога се появяват  Peace
Находка, скарах му се по телефона и го накарах да се прибира. Вече е вкъщи и не смее да се обажда  Mr. Green Играят си с малката тихо на дивана. Ама защо трябваше да рева и да ядосвам аз, не може ли да мисли и той малко сам с тая глава?...
Момичета, когато осъзнаете, че на мъжете мозъка работи по друг начин, ще намерите щастието. Мъжът ми много ми помага, само защото му казвам постоянно какво има нужда да се прави и да се включва, няма нищо против човека, просто е ангажиран в работата си и докато включи на домашен режим му трябва време. Ако чакам сам да се сеща ще има да си стоя и да се ядосвам, а като му кажа и съм доволна, хваля го и той е доволен, че е оценен  Wink Хайде стига за днес, че много се разписах, но малкия спи още. Всеки ден го изкарвам в количката на терасата да спи по 1 час и като го прибера продължава още 2 часа вътре, много добре му се отразява.

# 408
  • До хладилника, който обичам
Момичета, когато осъзнаете, че на мъжете мозъка работи по друг начин, ще намерите щастието.
Аз осъзнавам, че мозъкът му работи по друг начин. Неговият начин обаче е неправилен. Това трябва да разбере той Mr. Green

# 409
Момичета, когато осъзнаете, че на мъжете мозъка работи по друг начин, ще намерите щастието.
Аз осъзнавам, че мозъкът му работи по друг начин. Неговият начин обаче е неправилен. Това трябва да разбере той Mr. Green
Peace Mr. Green

# 410
Peace Mr. Green
Mr. Green Има една книга "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния", ако не сте я чели, препоръчвам я. По много забавен начин са обяснени разликите в мисленето при мъжете и жените. В момента, в който я прочетох, разбрах, че мъжът ми не се старае нарочно да ме дразни, просто си е такъв - мъж  Laughing

# 411
И така поредна вечер вкъщи.До кога?Искам да ида на крачме!Както и да е.Лека нощ на всички.Живот и зраве утре пак с началие. smile3524
 Забравих да почерпя днес правим 4 месеца    party023

# 412
  • София
Да се записвам и аз преди края на деня.
Честита месечина на принцесата на Мама Рени!   bouquet
Аз пак ще съм тука до късно, ама какво да се прави. Благодаря ви на всичките за подкрепата, много ми помогна  Hug Моят мъж не е лош и по принцип помага много, но има такива моменти, както в петък, когато просто не знам какво му става. Знам, че и за него стресът е голям и има нужда да разпуска, но не беше подходящия момент  Rolling Eyes Сега нещата се подредиха. Само че аз, поради всички тези нерви пропуших пак...  Embarassed Не бях палила от 13-ти окт. 2008г...Язък за всичките усилия  Rolling Eyes И с кърменето може да се каже, че сме в процес на приключване, ама от стрес, нерви, недоспиване и идване на МЦ последните дни изцеждам по 20 мл сутрин и вечер, Ана Мария не ще да суче, то няма и какво...Ама това е, и 5 месеца не са малко, имайки предвид обстоятелствата.
Ами това е от мен, лека нощ на всички  Hug

# 413
  • Варна
И така поредна вечер вкъщи.До кога?Искам да ида на крачме!Както и да е.Лека нощ на всички.Живот и зраве утре пак с началие. smile3524
 Забравих да почерпя днес правим 4 месеца    party023

хахаха, свиквай, тъй ще е първите 20 години, после ще видим... Joy

Без майтап, крЪчме и спане до късно - след 3 години, по мои прогнози, освен ако си имате баба на разположение или доверена бавачка Laughing

Честита месечинка на Рая , на Симона на Галатея и на нашата Ирина Лучия  bowuu

Черпим, макар и със закъснение: по едно вино за сгряване!

# 414
Добро  утро! Имам 8 страници да чета  Crazy.
 Онзи ден,като излизах сама,беше супер!Нахойках се по магазините Simple Smile С 4 пълни торби се прибрах.На Рафаел му накупих анцузи,бодита...голямо намаление имаше.Човекът зад мен на опашката ми вика:" Нов гардероб приготви ли?!"  Joy
 Успях да се върна за следващото хранене и размразената кърма отиде на боклука.Толкова време я събирах,а сега пак нямам никаква резерва.

# 415
  • До хладилника, който обичам
Peace Mr. Green
Mr. Green Има една книга "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния", ако не сте я чели, препоръчвам я. По много забавен начин са обяснени разликите в мисленето при мъжете и жените. В момента, в който я прочетох, разбрах, че мъжът ми не се старае нарочно да ме дразни, просто си е такъв - мъж  Laughing
Тя, а също "Езикът на тялото - скритият смисъл на думите"... хубави книжки. Тип 'Защо мъжете са от Марс, жените от Венера', а по злощастно съчетание на събитията всички дружно сме заточени на Земята да се дразним до края на живота си, или поне докато те не разберат, че ние сме винаги прави.

# 416
  • София
"Войната за вдигнатия капак.." ми е много любима. Мъжът ми ми я подари за рождения ден, точно месец след като бяхме станали гаджета. Сигурно е искал да се застрахова човекът, ама аз пак си останах проклета Mr. Green То е ясно, че сме различно устроени, ама все пак като сме направили дете ще трябва да се синхронизираме някак.

В тази връзка моят възлюбен днес се метна на колата и отиде на Боровец на ски. Преди не искаше и да чуе, толкова съм го врънкала да се научи, миналата зима склони най-после и се запали, а аз взех, че забременях Crazy Сега той ходи без мен, и това ако не е ирония bash

# 417
Моя, слава Богу, не хареса ските  Mr. Green И аз все още се надявам да отидем тримата и той да гледа Катенце докато аз карам и да се явявам за кърменето  Mr. Green Добре съм го намислила, нали? Едва ли ще се случи, но нищо не пречи да си мечтая  Blush

Снощи обаче имах гарнизонка без приспиване  Mr. Green Бях на рожден ден. Партито беше в едно заведение на 3 преки от нас  Laughing Нахраних Катето и я приспах и се юрнах. Много готино беше, моята приятелка, с която сме живели 5 години заедно, също беше гарнизонка и доста се похилихме, спомняйки си за старите времена. Добре ми подейства това излизане.

Тази вечер бате е на ред. Довечера той ще ходи на рожден ден  Tired
Искам и аз пак, ама няма как.

# 418
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
аз пък съм от тези дето не обичат да ходят по кръчми и дискотеки.Това цяла нощ да съм в някакво задимено и опушено кръчме,хич не ме блазни.Предпочитам вечер да съм си в къщи. Rolling EyesИначе ми се ходи на китайски ресторант,но като си помисля,че няма на кой да оставя  двете  деца и предпочитам да  си вземем храната за в къщи. Crazy

# 419
  • София; Дружбето
Добро утро,
аз пък съм от тези дето не обичат да ходят по кръчми и дискотеки.Това цяла нощ да съм в някакво задимено и опушено кръчме,хич не ме блазни.Предпочитам вечер да съм си в къщи. Rolling EyesИначе ми се ходи на китайски ресторант,но като си помисля,че няма на кой да оставя  двете  деца и предпочитам да  си вземем храната за в къщи. Crazy

Това все едно аз съм го писала. Находила съм се по дискотеки, сега с бой не можеш да ме вкараш там. Тя така ме учеше мама - наживей се пък после семеиството. Добре, че се наживях бързо Laughing щот имам приятелки, които още не са и си чакат

Нашия бати отиде да доправи външната врата и м иобеща тази седмица да я монтира. Ама хубаво е като може, че в магазините цените са лелемале ooooh! а на нас ни излиза 2 пъти по евтинко

Днес ще се стои в къщи

Общи условия

Активация на акаунт