СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 047
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София; Дружбето
 неспокоен сън
- въртене на главичката ту в едната, ту в другата посока; стряскане
- лесна раздразнителност и нервност
ей тези според мен са си напълно нормални неща за едно бебе Rolling Eyes

# 466
Kiara:дано всичко е наред Praynig HugСтискам палци Сами да е добре Praynig Hug Hug Hug

Находке:овесените ядки при някой деца дори действат обратно.На Зоя изобщо не и помагаха,даже по-зле ставаше положението.Но все пак тя беше вече на година и половина като ги давах.Ако все още не си го захранила с Глутен  Wink,пробвай с Лактулоза,на Лора съм и давала 2 пъти до сега, на 7 ден/нищо че е норамално за кърмаче да не ака 7 дни ,ама се шашкам и аз/ и действаше до половин час.Много по щадяща е от Дуфалака,не надува като него. Peace

# 467
  • Бургас
И моята педиатърка беше изписала на Борис срещу запичане Лактулоза МIР. Не се наложи да му я давам, защото след като се върнах от аптеката с лекарството той се беше одрискал до уши.

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 22:51 от LaDiDa

# 468
мацки,кажете ми в какво съотношение варите овесените ядки,че от 6 дена сме запечени и незнам вече какво не опитахме ooooh!
Nahodkata, ако се кърмите може да пробваш нещо което аз опитах и подейства. Пих билков чай "Майчин лист". След 8 часа аз ходих до тоалетна и след час и малкия ходи Simple Smile. Този чай се продава по аптеките и пише, че става за бременни и родилки.

# 469
Галка,мерси мила,наистина още утре ще потърся този чай Peace

ами мацки,нямах май друг избор и нали писах заврях 1 с.л. овесени ядки с литър и 100 грама вода Peaceдадох му 20 мл да изпие и след 1 час така се осра ooooh!ама аз бях ей така ухилена Grinning Grinning Grinningсега заспинка слънцето сладко и мама влиза да се чипа newsm37

бебешондел,задължително мила след 6 месец кръвен тест,за да знаете поне от какво е Peaceама като те знам колко неща не ядеш,чак се чудя от какво може да е  Rolling Eyes

киара,мила дано да е грешка,все пак не го е видяла детето Praynig Hugцункай сладките мъници,да са ви живи и здрави и с нетърпение ще чакам да гледам сладката Хриси Hug

# 470
Здравейте и от нас момичета. Отдавна не съм писала. Какви сладури са станали бебоците ви!
Целувки от нас  newsm51

# 471
Kiarra,дано всичко е ок  Hug
То и аз като гледам Свилен как шишкавее, все това си мисля  Rolling Eyes

# 472
  • София
Кяра, успокои се засега и изчакай да го прегледа лекарката, това е най-доброто, което можеш да направи е този момент. Дано всичко е наред  Praynig
На нас пък ни излиза зъбче. Много ясно се усеща като пипна венеца, от лявата-централна страна на долният венец (не знам как друго да го обяснявам). Така се мъчи малката и така реве, направо ми се скъса сърцето. И реве по друг начин, не както обикновено, толкова е ясно, че я боли  Confused Дано да излиза бързо зъбчето, че да не се мъчи детето. Утре ще й купувам някакъв гел за венците, че сега нямам. Давам й само тази играчка, дето се охлажда предварително, но ефектът й е краткотраен. Чудя се дали мога Нурофен да й давам ако положението се влошава през нощта  Rolling Eyes

# 473
Киарра мила  Hug
Не се тревожи предварително.... Ето тука има много майки , които споделят за това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=303148.0
Дано да е било грешна преценка на педката. Така като я чета тази тема, виждам че малко така с лека ръка поставят диагноза Рахит. И друго което ми направи впечатление е че има начин за справяне и лекуване. Дано не ви се налага , но поне е някаква надежда че може да се преборите и  със това. А както каза и Веси- почти всички бебета имат такива симптоми-  нервност, въртене на главата насам на там. Така че не се тревожи.  Силно прегръдки от мен и се моля всичко да е ОК  Praynig Praynig Praynig Hug

# 474
На нас пък ни излиза зъбче. Много ясно се усеща като пипна венеца, от лявата-централна страна на долният венец

А честито ви изъбване  tooth
Аз знам че и Панадол може да се дава. Поне пише че облекчава болката  newsm78

# 475
Здравейте и от нас момичета. Отдавна не съм писала. Какви сладури са станали бебоците ви!
Целувки от нас  newsm51
Здравей  Hug Каде се загубихте с сладкия Манос  Rolling Eyes Като гледам снимката на аватара ти и той доста е порастнал. Ще се радваме ако пак почнеш да пишеш при нас  Hug Пусни някоя нова снимчица на порастналия хубавец  Whistling

# 476
  • София; Дружбето
За зъбките - Дентокинд. Разтваряш във водичка и даваш. С Миша ужасно ми помогна, не съм разбрала какво е да и расте зъб. Като попорасна давах и Дормикинд - за да спи спокойно. Гелчетата действат до време, а хапчето си върши работата
Неки Hug Манос вече е станал голям беб като гледам. Малеее, той е на цели 7 месеца Shocked как ле ивремето, ужас

# 477
Киара дано педиатъра ви да е сгрешил Praynig  Praynig  Praynig

# 478
покахонтас мила,само мпанадол,нурофена е за след 6 месеца Peaceама и даи3-4 мл,че да е спокойна през ноща Hug

неки,мале каква изненада Hug Hugзащо не пишеш мила,много ни липсваш Heart Eyesа като си помисля как се вълнувахме с тебе,защото ти първа роди Grinningа манос колко е пораснал,сладур голям е Flutterчак не мога да повярвам,че са минали 7 месеца Partyпиши често как сте ,защо се загуби такава като старите 5 лева hahaha и покажи някоя снимка на мъжагата Hug Hug Hugцункай го по дупето Heart Eyes

айде мацки сладки сънища Grinning

# 479
  • София
Благодаря ви за съветите  Hug , аз питам за Нурофен, защото само това имам вкъщи. Находката, педито ни го е преписала за след ваксина, ако се налага, и вече съм й дала 2 пъти, по 2 мл всеки път. Не знаех, че е за след 6 месеца  Rolling Eyes
Цвета, ще помоля мъжа ми утре да потърси този Дентокинд в аптеките, ама той се връща късно от работа, дано да нямаме нужда  Confused
Неки, и аз се радвам, че писа  Hug Всичко наред ли е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт